Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Öneriyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622597-oneriyorum.html)

Işıklı yol 24-01-2013 07:12 PM

Öneriyorum

Sevgili arkadaşlar,
Ben günlük olarak hayatım değişti facebook sayfasını da takip ediyorum. Orada Özlem Hanım günlük mantralar paylaşıyor. Bazı sözler fakat özellikle manralarda kendiniz hakkında bir şey isterken hangi dili kullanmalı ve hangi cümlelerle bunu söylemelisiniz bu konuda oldukça eğitici oluyor. Sizlere de tavsiye ediyorum. actionsmile
Ve Özlem hanıma paylaşımları için teşekkür ediyorum.

gündoğuşu 24-01-2013 07:54 PM

Cevap: Öneriyorum

paylaşım için teşekkürler .

Işıklı yol 26-05-2013 07:35 PM

Arkadaşlar ben bundan böyle buradan kitap ve filmlerde önerelim diyorum.

nuru 26-05-2013 07:43 PM

alk78harika bir fikir..

Işıklı yol 26-05-2013 07:55 PM

Rumi ve Aşkın Terapi 1-2
Yazar: Dr. Faik Özdengül

Aşkın Terapi, yaşamı daha kolay,huzurlu ve yaşanılır kılma yolculuğudur. Bu yolculuğun kılavuzu Hz. Mevlana, kanatları da aşktır.

"Bu kitap, masal diyene masaldır…Fakat bu kitapta halini gören, bu kitapla kendini anlayan kişi de erdir! Mesnevi , Nil ırmağının suyudur.Kıptiye kan görünür ama Musa kavmine sudur."

İhtiyacınız olanı ararsınız. Ya da aratılan ihtiyacınızdır.hem ihtiyacınız var hem de aramıyor ve tembellik ediyorsanız bu kez onu bulabileceğiniz mekanlara ,insanlara zorla yada size göre tesadüfen itilir ya da çekilirsiniz.

Anlaşılmak bir lükstür.İlişkilerse yaşamın vazgeçilmezi.Yaşamak zordur ve problemlerle baş edebilmeyi gerektirir."sıkıntı nimettir" der Hz. Mevlana. Şu an hangi sıkıntı sizi neye yöneltiyor? Neyi arayıp bulmanız gerekiyor?

Işıklı yol 26-05-2013 08:37 PM

Dalgalara karşı süper film. Ö ne ri yo rummmmm

Işıklı yol 26-05-2013 11:49 PM

Niyetin Gücü
Valeriy Sinelnikov

V. Sinelnikov – tanınmış psikoterapist, psikolog, homeopat doktor olarak, sadelik ve etki bakımından kendine özgü psikolojik metotların yaratıcısıdır. Bu metotlarla tedavi şimdiye kadar binlerce insanı sağlığına kavuşturmuş, insanların ruhsal durumunu yükseltmiş, onların yaşam sevinci tatmasını sağlamıştır.

Kitap size bu ve bu gibi soruların cevabını bulmakta ve iradenizi güçlendirerek yaşamınızı daha parlak ve mutlu kılmak için hedeflerinize karşı tutumunuzu değiştirmekte yardımcı olacaktır. Dr. V.Sinelnikov tarafından geliştirilen bilincin yeni modeli ve kendine özgü etkili yöntem ve stratejileri size ancak düşlerinizi gerçekleştirmek için değil, sorunları önlemek için de yardımcı olacaktır.

Siz düşünce ve davranış esnekliği, düşüncenin yüceliğini ve saflığını öğrenecek, olumsuz düşüncelere ve batıl inançlara veda edecek, kendi yaratıcılık potansiyelinizi ortaya çıkararak en büyük isteklerinizi ve düşlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Işıklı yol 27-05-2013 12:34 AM

Rehber Rüyalar

Işık Elçi

Ladybirds

Ruhun Kendine Yaptığı Sonsuz Yolculuk Kişisel gelişim yolculuğunun en önemli basamaklarından birisi olan "Rehber Rüyalar" size yüksek benliğinizin seçimlerini hatırlatan en öönemli araçtır. Geldiği boyut nedeniyle önem taşıyan bu rüyaların "Bilinçaltı Rüyaları"ndan farkı, size "neden?" değil, "ne?" ve "nasıl?" sorularını sordurarak, hayat amacınıza katkı sağlamalarıdır.

Işıklı yol 27-05-2013 06:39 AM

Dışa Yansıyan İç Dünyamız

Safvet Senih
Nil Yayınları;

İnsanoğlu gibi harekette olan her şeyin yöneleceği bir yer vardır. Bu yönü kaybettiği veya hedefini tutturamadığı zaman, muhakkak hem kendisi hem de çevresindekiler zarar görür. Nasıl ki, çaylar, dereler ve ırmaklar, şiddetli yağışlarda yataklarını bırakıp taşarlar ve böylece çevrelerine zarar verirler. Bunun gibi, bu dünya içinde Allah'ına giden bir kişi, doğrudan doğruya veya çeşitli yollarla önüne çıkan türlü sebepler, engeller yüzünden yolunu kaybederse, hedefine ulaşamaz, içinde bulunduğu alemde bocalar durur. Böylece içi sıkıntılarla dolu olan bu insanı, çevresinde bulunan hiçbir şey teselli edemez, ne tabiatın güzelliği, ne yiyecek, ne içecek, ne para, ne şöhret ve ne de kendisine yakınlık gösteren kişiler, onu doyurup teselli edemezler. Onun yolunu kaybetmesinden dolayı duyduğu ezikliği, sıkıntıyı unutturamazlar. şte biz bu fecaati bütün dehşetiyle maneviyat buhranları içinde çalkalanan toplumlarda, tablolar halinde müşahede etmekte ve "Yarattığını herkesten daha iyi bilen" Rabbimizin gösterdiği aydınlık yollara insanımızı bir nebze baktırmaya çalışmaktayız.

KADRU 27-05-2013 07:04 AM

not aliyorum turkiyeye geldigimde alacam onerdiginiz kitaplari .

Işıklı yol 27-05-2013 07:40 AM

Özellikle dışa yansıyan iç dünyamız kitabında, insanın bakış açısını değiştirdiğinde neleri değiştirebileceğini gösteriyor. Çok sevdiğim bir kitaptır. Bir çok kişiye hediye ettiğim. Lise yıllarımda okuduğum. Ve duanın gücünü anlatır. Mutlaka her kütüphanede başucu kitaplarından olabilecek bir kitap :) Kesinlikle tavsiyemdir

nuru 27-05-2013 08:46 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841792)
Niyetin Gücü
Valeriy Sinelnikov

V. Sinelnikov – tanınmış psikoterapist, psikolog, homeopat doktor olarak, sadelik ve etki bakımından kendine özgü psikolojik metotların yaratıcısıdır. Bu metotlarla tedavi şimdiye kadar binlerce insanı sağlığına kavuşturmuş, insanların ruhsal durumunu yükseltmiş, onların yaşam sevinci tatmasını sağlamıştır.

Kitap size bu ve bu gibi soruların cevabını bulmakta ve iradenizi güçlendirerek yaşamınızı daha parlak ve mutlu kılmak için hedeflerinize karşı tutumunuzu değiştirmekte yardımcı olacaktır. Dr. V.Sinelnikov tarafından geliştirilen bilincin yeni modeli ve kendine özgü etkili yöntem ve stratejileri size ancak düşlerinizi gerçekleştirmek için değil, sorunları önlemek için de yardımcı olacaktır.

Siz düşünce ve davranış esnekliği, düşüncenin yüceliğini ve saflığını öğrenecek, olumsuz düşüncelere ve batıl inançlara veda edecek, kendi yaratıcılık potansiyelinizi ortaya çıkararak en büyük isteklerinizi ve düşlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

okudum öneriyorum :)))

nuru 27-05-2013 09:21 AM

Kuantum Sıçraması"Bir insan kendini adadığında ilahi takdir de o yönde hareket edecektir. Tüm olaylar diğer bir olayı desteklemek için oluşur ve aksi takdirde hiçbir zaman ortaya çıkmaz. Bir akarsu boyunca oluşan tüm olaylar sadece bir karardan doğar. Hiçbir insanın hayal edemeyeceği tüm umulmadık durumlar, oluşumlar ve maddi destek bu şekilde elde edilebilir. Elinizden geleni ve hayal edebileceğiniz her şeyi yapmaya hemen başlayın. Cesaret; deha, güç ve büyüyü de içinde saklar."
"Şimdi başlayın."
-Goethe-
Yaşam elinizin altından kum taneleri gibi kayıp giderken, siz bu arada ne yapıyorsunuz. Hala nefes alıyorsanız "Hiçbir şey için geç değil." Yaşamınızı yeniden yapılandırabilmek için vaktiniz ve olanaklarınız var. Bunu bir düşünün, bundan 10 sene sonra "Keşke daha önce yaşantımı değiştirebilseydim" demeyin. Problemlerinizi çözebilmeniz, kendinizi geliştirip değiştirebilmeniz için yazılan bu kitap sayesinde, kendi düşünce yapılarınızı, bu düşünceler doğrultusunda nasıl bir hayat sürdürdüğünüzü göreceksiniz. Hedeflerinize ulaşma doğrultusunda bu güne kadar kullandığınız düşünce sistemlerini değiştirip, yeni bir rota belirleyeceksiniz.
"Yaşamı Başarmak" bir sanattır ve her sanat eserini ortaya koyan sanatçı gibi hepimizin bazı materyallere ihtiyacı vardır. Bu güne kadar bu materyaller hakkında belki pek çok şey okudunuz, üzerine düşündünüz ama yaşamınıza geçiremediniz.
Yaşam teorik bilgilerden oluşsaydı, yaşam olmazdı. Yaşamın doğası bilginin pratiğe geçmiş halidir. Bu kitap sizlere, yaşamlarınızda nasıl "Kuantum Sıçraması" yapabileceğinizi gösterecektir. Bu sayede mucizeleri yaratan zihninizin gücünü fark edecek ve yeni bir yaşama sahip olabileceksiniz.

Nilda Ferhan Efeçınar

Işıklı yol 28-05-2013 11:36 AM

"Kelebek etkisi" çok ilginç bir film öneririm.
Film Özeti
Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan genç bir adam zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hemde çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir. Üstelik de çoğu zaman beklenenin tam aksine!

Yaptığınız bir tek hareketin bütün hayatınızı değiştirebileceğini bilseniz nasıl davranırdınız?

Işıklı yol 29-05-2013 10:14 AM

İçimizdeki Kapıları Açmak
YazarEileen Caddy
Çevirmenİpek Cihan Bilgin
YayıneviEpsilon Yayınları

Findhornun kurucularından olan Eileen Caddynin ilk olarak içindeki o sakin, huzurlu iç sesten kişisel mesajlar almaya başlamasından bu yana kırk yıldan fazla bir zaman geçmiştir. Yılın 365 günü için hazırlanan bu günlük, Eileen Caddynin ilham veren kısa mesajlarından seçilerek oluşturulmuştur.
Bu yalın öğreti, başkalarının da inanç, doyum ve iç huzuru bulmalarına yardımcı olma umudu ile sunulmuştur. Her gün bir söz okuyun, yaşamınızda gerçek huzuru, mutluluğu ve tatmini bulun.

Tatu 29-05-2013 11:24 AM

insan ille de kendisini degil ,
kendisini bugune getiren insanlik tarihini de tanimali ....
benim kisisel gelisimimde baslangic noktam,
hayata bakis acimin olumlu yonde gelismesi onunla olmustu .
Dunyayi dogru tanidiginizda kendinize daha cok guvenirsiniz cunku ...

Basucu kitaplarimdan biridir hala :

Dusunce Tarihi - Orhan Hancerlioglu -

Oneriyorummm!!!!

Işıklı yol 29-05-2013 11:30 AM

Alıntı:

Tatu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842052)
insan ille de kendisini degil ,
kendisini bugune getiren insanlik tarihini de tanimali ....
benim kisisel gelisimimde baslangic noktam,
hayata bakis acimin olumlu yonde gelismesi onunla olmustu .
Dunyayi dogru tanidiginizda kendinize daha cok guvenirsiniz cunku ...

Basucu kitaplarimdan biridir hala :

Dusunce Tarihi - Orhan Hancerlioglu -

Oneriyorummm!!!!

Teşekkür ederim. Hiç bu yönden düşünmemiştim. Araştıracağım.

seniha. 29-05-2013 02:28 PM

Echart TOLLE -VAR OLMANIN GÜCÜ
Ego temelli bilincimizin dinamiklerini detaylıca açıklıyor.Pratik terimlerle bizi yeni bilinç düzeyine geçiriyor.Kendimizi tanımladığımız her çok daha ötesine geçerek ,gerçekten kim olduğumuzu ve kimliğimizin sonsuz yüceliğini deneyimlettiriyor.
Yazar sosyal fobinin de egodan kaynaklandığını belirtiyor. bu durumun başkalarının dikkatini hem çekmek isteyen, hem de bu durumdan korkan bir ego olduğunu belirtiyor.

ancasinan 29-05-2013 05:23 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842064)
Echart TOLLE -VAR OLMANIN GÜCÜ
Ego temelli bilincimizin dinamiklerini detaylıca açıklıyor.Pratik terimlerle bizi yeni bilinç düzeyine geçiriyor.Kendimizi tanımladığımız her çok daha ötesine geçerek ,gerçekten kim olduğumuzu ve kimliğimizin sonsuz yüceliğini deneyimlettiriyor.
Yazar sosyal fobinin de egodan kaynaklandığını belirtiyor. bu durumun başkalarının dikkatini hem çekmek isteyen, hem de bu durumdan korkan bir ego olduğunu belirtiyor.

Bende siddele oneririm Farkindalik uygulamalari

kisisel gelisimimde ve enerjimi dusuren zararli duygularin tamirinde buyuk faydasini gordum herkese oneririm.ozellikle gecmisteki olumsuz anilari cagirdiktan sonra seni yaralamaya calisan ego ile boks maci yapmak mutis keyifli, deneyin derim.

bird of paradise 29-05-2013 06:34 PM

Echart TOLLE-Şimdinin gücü, bu kitap çok değerli bir kitap, ışık sana tavsiye etmiyorum bizzat almalısınsmil56 aldınmı diye sonra sorucam neseli56

Işıklı yol 29-05-2013 06:43 PM

Alıntı:

bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842101)
Echart TOLLE-Şimdinin gücü, bu kitap çok değerli bir kitap, ışık sana tavsiye etmiyorum bizzat almalısınsmil56 aldınmı diye sonra sorucam neseli56

peki öğretmenim, düşünüyordum demek ki neymiş düşünmeyecek alacakmışımsmil56

seniha. 29-05-2013 07:11 PM

Echart Tolle'nin tüm kitapları güzel. şimdi'nin gücü'nü ben de okumuştum. tavsiye ederiim. bir de dinginliğin gücü isimli kitabı var. onu da incelemiştim daha okumadım.

bird of paradise 29-05-2013 07:12 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842103)
peki öğretmenim, düşünüyordum demek ki neymiş düşünmeyecek alacakmışımsmil56

ben öğretmen değilim içimizdeki öğretmen beni konuşturuyorsapkal89

Işıklı yol 29-05-2013 07:20 PM

Alıntı:

bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842109)
ben öğretmen değilim içimizdeki öğretmen beni konuşturuyorsapkal89

yok ya senden çok şey öğreniyorum o manada söyledimactionsmile

Işıklı yol 30-05-2013 09:42 AM

Celcelutiye Sufilerin Saklı Hazinesi
YazarKubilay Aktaş
YayıneviSelis Kitaplar

Basit rastlantıların büyük fırsatlar getirdiğini iyi bilenlerdensin, kutlarım.
Peki, bu gizemi elde etmeyi nasıl başardın? Bunu eskiden yaptığın bir iyiliğe mi, yoksa engel olduğun bir kötülüğe mi borçlusun? Yoksa bu sırrı hak edecek, harika bir şeyler mi yaptın?
Aslında hayır... Çünkü bazı kapılar yalnızca içeriden açılır.
"Ben ilmin şehriyim. Ali o şehrin kapısıdır."
Milyarlarca insan geçti Allah Resulünün (s.a.v) sözünü ettiği bu kapının önünden...
Kapının ardındaki sırrı merak edenlerden biri de sensin. Tokmağına sen dokunuyorsun yalnızca. Kıymetini bir tek sen bildin, değil mi?
Hayır, hayır. Bu yanlış. Belki sayısız insan bildi kıymetini bu kapının. Hz. Ali, Zeynel Âbidin, İmam-ı Gâzâli, Bediüzzaman Said Nursi ve daha niceleri...
Ama yine de sana anlatacağım sır, yalnızca sanadır. Kimse o sırla sana, şimdi senin kendine yaptığın kadar büyük bir iyilik yapmamıştır.
Sen bir yolcusun. Ebediyete namzet kutsal bir misafirsin. Hoş geldin! Lütfen dur, soluklan biraz, kendini kutla!
İşte sana dünyada çok az insanın bildiği kudsî gizler hazinesi: Sufilerin Saklı Hazinesi: Celcelutiye...

Gizli Telkinle Kuran Terapisi ve Simya: Kuranda Şifa Sırlarından sonra Kubilay Aktaşın kaleminden şimdi de "Sufilerin Saklı Hazinesi: Celcelutiye" şerhi...

Bu kitabın hediyesi olarak verilen dvdde bilinçaltımızı yenileyen özgün müzik ve sohbetler var. Ayrıca ünlü hafız İhsan Atasoy Celcelutiyeyi otantik metninden sizler için okudu.

Işıklı yol 30-05-2013 12:04 PM

serendipity- TESADÜF

Oyuncular : Kate Beckinsale , John Cusack , Eugene Levy , Bridget Moynahan , Jeremy Piven

Film Özeti
Noelden hemen önce New York'tayız. Bloomingdale'de kalan son bir çift kaşmir eldiveni aynı anda satın almak isteyen Sara (Kate Beckinsale) ve Jonathan (John Cusak) bu vesileyle tanışırlar. Eldivenlerin kimin olacağına karar vermek için Serendipity ismindeki küçük kafeye giderler. Ardından Central Park'ta paten kayarlar. Gece yıldızları seyrederler. Kraliçe Takımyıldızı'nın, Sara'nın alnındaki çillerle aynı desene sahip olduğunu farkederler. Sara telefonunu bir kitabın içine yazarak yarın onu rastgele bir kitapçıya göndereceğini söyler. Jonathan ise kendi telefonunu beş dolarlık bir banknota yazdıktan sonra bir sokak satıcısına verir. Eğer kader tekrar karşılaşmalarını isterse, kitap Jonathan'ı, para da Sara'yı bulacaktır.

çok ilginç. Oldukça hoş bir film hala izliyorum sonunu bilemiyorum tabi henüz ama bir tahminim var.

papatya_27 30-05-2013 09:28 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842220)
serendipity- TESADÜF

Oyuncular : Kate Beckinsale , John Cusack , Eugene Levy , Bridget Moynahan , Jeremy Piven

Film Özeti
Noelden hemen önce New York'tayız. Bloomingdale'de kalan son bir çift kaşmir eldiveni aynı anda satın almak isteyen Sara (Kate Beckinsale) ve Jonathan (John Cusak) bu vesileyle tanışırlar. Eldivenlerin kimin olacağına karar vermek için Serendipity ismindeki küçük kafeye giderler. Ardından Central Park'ta paten kayarlar. Gece yıldızları seyrederler. Kraliçe Takımyıldızı'nın, Sara'nın alnındaki çillerle aynı desene sahip olduğunu farkederler. Sara telefonunu bir kitabın içine yazarak yarın onu rastgele bir kitapçıya göndereceğini söyler. Jonathan ise kendi telefonunu beş dolarlık bir banknota yazdıktan sonra bir sokak satıcısına verir. Eğer kader tekrar karşılaşmalarını isterse, kitap Jonathan'ı, para da Sara'yı bulacaktır.

çok ilginç. Oldukça hoş bir film hala izliyorum sonunu bilemiyorum tabi henüz ama bir tahminim var.

az önce izledim film harikaydı..önerdiğin için teşekkürler ışıklı yol

Işıklı yol 30-05-2013 09:40 PM

o zaman bir film daha önereyim sana. Bizim ülkemizde malesef filmlerde hep kaybedilir. Kliplerde hep kaybedilir. Subliminal telkin gibi bunlarda bilinçaltına kaybetme korkusu tohumları ekiyor bana göre. Yada içselleştiriyor ve hayatımıza bu tip ilişkileri çekiyor olabiliriz. Bu yüzden sırf bunun için ben romantik komedi filmleri izliyorum. Bilinçaltındaki negatif inançları silsin diye:) beğendiğine sevindim. Paylaşırım daha ilerleyen günlerde yeni filmler.

heromaster 30-05-2013 09:50 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842302)
o zaman bir film daha önereyim sana. Bizim ülkemizde malesef filmlerde hep kaybedilir. Kliplerde hep kaybedilir. Subliminal telkin gibi bunlarda bilinçaltına kaybetme korkusu tohumları ekiyor bana göre. Yada içselleştiriyor ve hayatımıza bu tip ilişkileri çekiyor olabiliriz. Bu yüzden sırf bunun için ben romantik komedi filmleri izliyorum. Bilinçaltındaki negatif inançları silsin diye:) beğendiğine sevindim. Paylaşırım daha ilerleyen günlerde yeni filmler.

Sana katılıyorum... bende pek türk filmi izlemem ama komedi olursa izlerim...:))

Işıklı yol 30-05-2013 10:05 PM

İletişimde Ustalaşmak

Saim Koç

Kuraldışı Yayınları

Bize Nasıl Davranacaklarını Başkalarına Biz ÖğretirizSevdiğiniz bir insanı kırdığınız için sonradan üzüntü duyuyor musunuz?Başkasına olan kızgınlığınızı aile üyelerinden çıkarıyor musunuz?Başkalarının mutluluğundan/mutsuzluğundan kendinizi sorumlu tutuyor musunuz?Başkalarının size söylediklerinden kolaylıkla alınıyor ve kırılıyor musunuz?Başkaları sizin mutluluğunuza/mutsuzluğunuza neden oluyor mu?...

heromaster'in önerisi. Sayfasında buldum:)

Işıklı yol 30-05-2013 10:13 PM

Alıntı:

heromaster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842303)
Sana katılıyorum... bende pek türk filmi izlemem ama komedi olursa izlerim...:))

Önceleri bu filmleri izlerken de hep bir felaket beklediğimi fark ettim. Fakat Amerikalılar bizim gibi değiller. Onlar vatandaşlarını her şekilde koruyorlar. Onların filmlerinde bir adam gider, bir ülkeyi kurtarır. Bir adam dünyayı kurtarır. Ataları bir ırkı yok etmiş. Kendilerini bu kadar önemsiyorlar. Bizki 7 cihan padişahı diye anılan atalarımızı dünyaya nasıl daha sefil gösterebiliriz onun derdindeyiz. Bknz "Muhteşem yüzyıl" Harem ve daha başkaları.
her neyse bende bunu değiştirmek adına bilinçaltında ki kaybetme korkusunu ve hep kötü bir şey olur, endişesini yok etmek için bu filmleri izlemeye koyuldum.

heromaster 30-05-2013 10:21 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842304)
İletişimde Ustalaşmak

Saim Koç

Kuraldışı Yayınları

Bize Nasıl Davranacaklarını Başkalarına Biz ÖğretirizSevdiğiniz bir insanı kırdığınız için sonradan üzüntü duyuyor musunuz?Başkasına olan kızgınlığınızı aile üyelerinden çıkarıyor musunuz?Başkalarının mutluluğundan/mutsuzluğundan kendinizi sorumlu tutuyor musunuz?Başkalarının size söylediklerinden kolaylıkla alınıyor ve kırılıyor musunuz?Başkaları sizin mutluluğunuza/mutsuzluğunuza neden oluyor mu?...

heromaster'in önerisi. Sayfasında buldum:)

y789.....25889.......:)) çok sevindim paylaşmana ..ancak bu kadar hızlı olur..

Işıklı yol 30-05-2013 10:25 PM

Alıntı:

heromaster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842306)
y789.....25889.......:)) çok sevindim paylaşmana ..ancak bu kadar hızlı olur..

çok dikkatliyimdir övünmek gibi olmasın. Ayrıntı benim işimsuperxy

Işıklı yol 30-05-2013 10:26 PM

Dalgalara Karşı fragmanı ve videosu

mutlaka izlemelisiniz diyebileceğim filmlerden biri. Çok etkili ve eğitici

Işıklı yol 31-05-2013 12:11 PM

DİNGİN SAVAŞÇI

Yönetmen : Victor Salva
Oyuncular : Amy Smart , Paul Wesley , Steve Talley , Scott Mechlowicz , Nick Nolte
Senaryo : Kevin Bernhardt , Dan Millman
Yapımcı : David Welch , Cami Winikoff

Film Özeti
Jimnastiğin hayatındaki önem derecesi uçlarda olan Dan, olimpiyat seçmelerine 10 ay kala ciddi bir motor kazası geçirir ve bacağının parçalandığı gerçeği ile karşı karşıya kalır. Karşısına çıkan ve konsantrasyonunu yeniden kazanmasını sağlayan Sokrates ile amacına ulaşmaya çalışır...

"mutlaka izlemelisiniz" dediğim filmlerdendir. Hatta "çok yazık demek seyretmedin" diyeceğim filmlerden biri.

Işıklı yol 01-06-2013 07:57 AM

Eckhart Tolle-Şimdi'nin Gücü - YouTube

nuru 01-06-2013 12:36 PM

tesaduf ....izledim..bende öneriyorummmm.

serpilelif 01-06-2013 07:18 PM

mehmet çobanoğlu, rabbin nefesi.
okumanızı tavsiye ederim arkadaşlarımm t678

nuru 02-06-2013 09:35 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842339)
DİNGİN SAVAŞÇI

Yönetmen : Victor Salva
Oyuncular : Amy Smart , Paul Wesley , Steve Talley , Scott Mechlowicz , Nick Nolte
Senaryo : Kevin Bernhardt , Dan Millman
Yapımcı : David Welch , Cami Winikoff

Film Özeti
Jimnastiğin hayatındaki önem derecesi uçlarda olan Dan, olimpiyat seçmelerine 10 ay kala ciddi bir motor kazası geçirir ve bacağının parçalandığı gerçeği ile karşı karşıya kalır. Karşısına çıkan ve konsantrasyonunu yeniden kazanmasını sağlayan Sokrates ile amacına ulaşmaya çalışır...

"mutlaka izlemelisiniz" dediğim filmlerdendir. Hatta "çok yazık demek seyretmedin" diyeceğim filmlerden biri.

bencede izlemeyen çok şey kaçırır..işinilginç yanı..
Neredesin: Burada
Saat Kac: Şimdi
Sen Nesin: şu an
bu kısmı bir yerde okumuştum ve filmin adını arayp bulamamıştım.. :)

nuru 03-06-2013 08:55 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842308)
Dalgalara Karşı fragmanı ve videosu

mutlaka izlemelisiniz diyebileceğim filmlerden biri. Çok etkili ve eğitici

izledim acayip motive edici bir film..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 AM.