Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622565-cekirdek-inanc-tespiti.html)

serpilelif 12-12-2014 12:39 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar herkese, (beni hatırlayanlar vardır umarım) rt67 yaklaşık bir yıldır telkinlerime ara verdim, bir bebeğim oldu, şimdi 4 aylık, telkinlere tekrar başlamak istiyorum ama acaba bütün telkinleri aynı anda mı dinlemeye başlasam yoksa önce ego, suçlulukla başlayıp yavaş yavaş diğerlerini ilave etsem, bir türlü karar veremiyorum. Bir de bebeğimin yanında sesli dinlememin sakıncası olur mu acaba?

Dusunsel 12-12-2014 09:15 PM

Bazı telkinlerin bebeklere dinletilmesi önerilmiyor suçluluk ego sigara gibi çünkü zaten bebeğin bilinçaltı tertemiz onun dışında zinde uyanma mutluluk erteleme kendine güven gibi telkinler bebek için çok iyi olabilir diye düşünüyorum ağaç yaşken eğilir gibisinden 1 yıl uzun bir süre suçluluk ve ego ile başlanabilir bence

Işıklı yol 13-12-2014 10:35 PM

Merhaba serpilelif;
Öncelikle tebrik ederim. Bebeğini sağlıkla ve huzurla büyüt. Sorun ne kadar da güzel. Ne kadar da anlamlı. Bebeğimin yanında yüksek sesle telkin dinlesem sorun olur mu diye sormuşsun. Belki mutluluk, kendine güven gibi telkinler olabilir ama suçluluk telkininin ona pek faydası olacağını düşünmüyorum:) Kafası karışacaktır. Ben bir şey yapmadım ki, burada neler oluyor gibi mesela. Şaka bir yana, ben senin sorundan yola çıkarak, bazı şeylere senin şahsında arkadaşlarımın dikkatini çekmek isterim. Telkini dinlemesi ona zarar verir mi? Peki onun yanında bütün gün televizyon, radyo veya anne babanın belki de tartışmaları sence ona nasıl etki ediyordur? Yani onun yanında haberleri dinlediğimizi farz edelim. Bağırış çağırış, siren sesleri, kavga sesleri, küfürler, kötü haberler. Sence bunların onun zihnine aynı derece de zararı yok mudur? Öyleyse, bebeğimizin yanında televizyonda izlememeliyiz bana göre. Buna dikkat etmeli, onu korkak, suçlu ve kafası karışık bir çocuk olarak büyütmek istemiyorsak, buna mutlaka dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. Sevgimle, IŞIK

mehtap1606 18-02-2015 10:58 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852802)
uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar herkese, (beni hatırlayanlar vardır umarım) rt67 yaklaşık bir yıldır telkinlerime ara verdim, bir bebeğim oldu, şimdi 4 aylık, telkinlere tekrar başlamak istiyorum ama acaba bütün telkinleri aynı anda mı dinlemeye başlasam yoksa önce ego, suçlulukla başlayıp yavaş yavaş diğerlerini ilave etsem, bir türlü karar veremiyorum. Bir de bebeğimin yanında sesli dinlememin sakıncası olur mu acaba?

çok sevindim serpilelif, bebişini sağlıkla büyüt inşallah.benim de çekirdek inançtan sonra gebeliğimi öğrendim ve suan bebemi buyutuyorum :)
ne tesaduf değil mi O0

serpilelif 19-02-2015 01:56 PM

Işıklı yol, çok teşekkür ederim, eskiden olduğu gibi sen ve mehtapla tekrar yazışmak çok güzel, bir süredir siz de yoktunuz görebildiğim kadarıyla. Çok doğru bir konuya temas etmişsin, sana katılıyorum, mümkün olduğunca çocuklarımı olumsuz haberlerden uzak tutmaya çalışıyorum ama yeterli değil. Hatta dün gece eşimle, çocukların yanında bazı eğlence programları hariç hiç bir şey izlenmez diye konuşmuştuk, ama maalesef izliyoruz ve izletiyoruz.

serpilelif 19-02-2015 01:59 PM

Teşekkür ederim mehtap, sen de çocuğunu sağlıkla büyüt. Şuanda nasılsın telkinleri hala dinliyor musun, seninle şikayetlerimiz aynıydı çünkü. Ben daha iyyim. uzun süredir telkinleri dinlemediğim halde. Ama tekrar başlamak istiyorum.

mehtap1606 19-02-2015 03:23 PM

Basladim telkinlere dinledikce iyi oluyorum, biraz da psikolojik ama tabiki gercek etkileri de zamanla ortaya cikiyor.cekirdeklerimi tek tek ihtiyaca gore dinliyorum.suan mukemmeliyetcilik ve buyume telkinini dinliyorum

meşe 05-01-2017 10:33 AM

merhaba sizlerle tanışmak istedim çünkü ne kadarda kendi kendime engel olsam da tekrar ve tekrar bu siteye girdim içimden bir yanım tanış bir yanım çekingen davrandı doğrusu şu size ne yazacağımı bilemedim. aslında yazsam çok şeyler yazacam ama yazacaklarımı size nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Bir şeyi biliyorum enerjiniz çok güzel ve hayatımda yapmadığım şeyi yapıyorum ilk defe sanal alemde hiç tanımadığım insanlara bir şeyler yazıyorum. Tekrar merhaba güzel insanlar

firdevsi ala 05-01-2017 09:50 PM

Alıntı:

meşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859939)
merhaba sizlerle tanışmak istedim çünkü ne kadarda kendi kendime engel olsam da tekrar ve tekrar bu siteye girdim içimden bir yanım tanış bir yanım çekingen davrandı doğrusu şu size ne yazacağımı bilemedim. aslında yazsam çok şeyler yazacam ama yazacaklarımı size nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Bir şeyi biliyorum enerjiniz çok güzel ve hayatımda yapmadığım şeyi yapıyorum ilk defe sanal alemde hiç tanımadığım insanlara bir şeyler yazıyorum. Tekrar merhaba güzel insanlar

hoşgeldin meşe kardeşim ben 2009 dan beri buradayım s456 fakat konulara yorumda bulunmadım okudum geçtim bir çok konuları arşivledim örneğin
güçlü niyetler
suya olumlama
z hpopo
nlp
ve öğrenci olumlamalar ve telkin içerikleri günlük olarak dilime yerleştirdiğim 4 kelime
özür dilerim allahım bütün günahlarım için
lütfen beni af et
seni çok seviyorum
verdiğin bütün nimetler için şükürler olsun
telkinleri fazla dinliyor muyum hayır bazen telkin dinlemek istiyorum dinliyorum o kadar daha çok motive edici sözler bana iyi geldi cilgin897

siz de kendinize uygun yapınıza uygun olumlamarı bulacagınızdan eminim 56t678 Allaha emanet olun

marea476 18-09-2017 04:00 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840093)
Sarı güneşin ışığın enerjisidir. Etkilediği ilk çakra solar pleksus çakrasıdır. Bu renk duygusal ve zihinsel neşe enerjisini arttırır, psikolojiyi olumlu anlmada etkiler. Moral bozukluğunu ortadan kaldırıp yaşama sevincini arttırır. İyimserlik duygularını çoğaltır. Sarı renk mide, bağırsak ve mesane rahatsızlığında önemli rol oynar. Sarı vücut fonksiyonları, zihin ve zekâ üzerinde çok olumlu etkisi vardır. Sarı, güneş ışığının, gençliğin, memnuniyetin, sevincin ve toplumsal iletişimin rengidir.

Kırmızı ve turuncu renkler canlılık ve dinamizmle ilgili bir renktir. Mutluluğu. başarıyı, büyümeyi temsil ederler. Kırmızı renk, fiziksel olarak; ataklığı, canlılığı ve duygusal bağlamda; bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösterir. kendinden sonraki en güçlü enerji olan turuncunun gücü ile bir araya gelen defterinizlezenginlik, başarı, refah, bolluk, bereket olumlama çalışmasını güçlü bir etki alanında yapabilirsiniz. Bu nedenle bu deferi bu niyetle kullanmanız renk terapisinden de faydalanmanızı sağlayacaktır.

Zenginlik Gücü / Mistik Olumlama Defteri ile yapabileceğiniz güçlendirici olumlama örnekleri;

Her sabah uyanır uyanmaz ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın:
"Şimdi yaşamımda yeni bir başlangıç yapmaya yeni anlaşmalar yapmaya niyet ediyorum bunu veya daha iyisini kabul ediyorum."
Bitirdiğinizde de teşekkür edin veya şükredin.

Hayatın her alanında bolluğu kendime çekiyorum.
Büyük düşünüyorum. Büyük düşündükçe bolluğun hayatıma akmasına izin veriyorum.
Anne ve babamdan ve diğer akrabalarımdan edindiğim maddi problemlerden dolayı gelen ağırlıklarımı sevgiyle iade ediyorum. Çünkü herkes kendi yaşamından sorumludur, biliyorum.
Zenginliğim özgürlüğümü arttırır. Özgürlüğüm zenginliğimi arttırır.
Bolluk. Refah ve zenginlik bilincim her geçen gün gelişiyor, artıyor.
Ben zengin olmayı hak ediyorum. Her geçen gün daha çok para kazanıyorum.
Nasıl para kazanmam gerektiğini biliyorum, para kazanmaktan zevk alıyorum. Para kazanmak kolaydır.
Ben bir para mıknatısıyım! Parayı hayatıma kolaylıkla çekiyorum. Para bana doğru kolaylıkla çekiliyor.
Niyetim, parayı bollukla hayatıma getirmek ve bunu her geçen an daha çok başarıyorum. Zihnim ve bedenim bolluk bereket bilinci ile çalışıyor.
Ben değerliyim. Kazanmak, başarmak ve üretken olmak için doğdum.Evrenin tüm iyiliğine ve bolluğuna açığım. Bu bolluğu hak ediyor ve kabul ediyorum. Ben para mıknatısıyım.
Yaşamımda gerçek yerimi buldum. Sevdiğim işi yapıyorum. İnsanlığa daha fazla hizmet edebilmek için içimdeki yetenekler ortaya çıkıyor. Önüme yeni olanakların açıldığını biliyorum ve kabul ediyorum. Kendimi en yararlı şekilde ifade edebilmek için yol gösterildiğini biliyorum ve güveniyorum.
Düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum.
Nerede çalışırsam çalışayım takdir ediliyorum ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Ekonomik koşullarım her gün gelişiyor, artıyor ve çoğalıyor.Nereye dönsem olanakları görüyorum ve değerlendiriyorum.
Para bir enerji değiş tokuş sembolüdür. Enerjim her geçen gün artıyor.Kullandığım enerjiyle yaşamımda bolluk yaratıyorum.Para yaşamımda özgürce ve sürekli dolaşıyor.Gelirim gittikçe artıyor. Bolluk, zenginlik benim en doğal hakkım.
Ben zengin olmayı refah içerisinde yaşamayı hak ediyorum.
Para kazanmak konusunda her zaman çok şanslıyımdır./ aldığım her nefeste para kazanma şansım artıyor.
Ben para kazanmak konusunda çok başarılıyım / her geçen an para kazanma konusunda ki başarılarım artıyor.
Ben para kazanmak konusunda yeterliyim / her geçen an para kazanma konusundaki yeterliliğim artıyor.
Hayatta birbirimize destek vermek ve birbirimizi geliştirmek için bulunduğumuza yürekten inanıyorum. Bu inancı günlük yaşamımda davranışlarımla ifade ediyorum.
Başkalarının kazanmasından mutluluk duyuyorum. Onlar da benim gibi bolluk içinde yaşamayı hak ediyor.Başkalarının zenginleşmesini destekliyorum ve buna katkıda bulunuyorum.Hayat da beni harikulade yollarla destekliyor.
Bana gelen paranın değerini biliyorum. Bir kısmını zevkle kullanıyorum; bir kısmını daha da iyi günlerde kullanmak üzere biriktiriyorum.Bolluk evreninde sevgiyle uyumlu bir şekilde yaşıyorum ve sahip olduğum her şey için şükran duyuyorum.Evrende her şey bol ve ben bu sınırsız bolluğa açığım.
Para bana her zaman bol bol gelir ve ben paramı doğru bir şekilde harcarım.

Alternatif olarak farklı niyetleriniz ile birleştirebilirsiniz.

olumlama defteri yapıp bunları yazıcam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM.