![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar herkese, (beni hatırlayanlar vardır umarım) rt67 yaklaşık bir yıldır telkinlerime ara verdim, bir bebeğim oldu, şimdi 4 aylık, telkinlere tekrar başlamak istiyorum ama acaba bütün telkinleri aynı anda mı dinlemeye başlasam yoksa önce ego, suçlulukla başlayıp yavaş yavaş diğerlerini ilave etsem, bir türlü karar veremiyorum. Bir de bebeğimin yanında sesli dinlememin sakıncası olur mu acaba? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bazı telkinlerin bebeklere dinletilmesi önerilmiyor suçluluk ego sigara gibi çünkü zaten bebeğin bilinçaltı tertemiz onun dışında zinde uyanma mutluluk erteleme kendine güven gibi telkinler bebek için çok iyi olabilir diye düşünüyorum ağaç yaşken eğilir gibisinden 1 yıl uzun bir süre suçluluk ve ego ile başlanabilir bence |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Merhaba serpilelif; Öncelikle tebrik ederim. Bebeğini sağlıkla ve huzurla büyüt. Sorun ne kadar da güzel. Ne kadar da anlamlı. Bebeğimin yanında yüksek sesle telkin dinlesem sorun olur mu diye sormuşsun. Belki mutluluk, kendine güven gibi telkinler olabilir ama suçluluk telkininin ona pek faydası olacağını düşünmüyorum:) Kafası karışacaktır. Ben bir şey yapmadım ki, burada neler oluyor gibi mesela. Şaka bir yana, ben senin sorundan yola çıkarak, bazı şeylere senin şahsında arkadaşlarımın dikkatini çekmek isterim. Telkini dinlemesi ona zarar verir mi? Peki onun yanında bütün gün televizyon, radyo veya anne babanın belki de tartışmaları sence ona nasıl etki ediyordur? Yani onun yanında haberleri dinlediğimizi farz edelim. Bağırış çağırış, siren sesleri, kavga sesleri, küfürler, kötü haberler. Sence bunların onun zihnine aynı derece de zararı yok mudur? Öyleyse, bebeğimizin yanında televizyonda izlememeliyiz bana göre. Buna dikkat etmeli, onu korkak, suçlu ve kafası karışık bir çocuk olarak büyütmek istemiyorsak, buna mutlaka dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. Sevgimle, IŞIK |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Alıntı:
ne tesaduf değil mi O0 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Işıklı yol, çok teşekkür ederim, eskiden olduğu gibi sen ve mehtapla tekrar yazışmak çok güzel, bir süredir siz de yoktunuz görebildiğim kadarıyla. Çok doğru bir konuya temas etmişsin, sana katılıyorum, mümkün olduğunca çocuklarımı olumsuz haberlerden uzak tutmaya çalışıyorum ama yeterli değil. Hatta dün gece eşimle, çocukların yanında bazı eğlence programları hariç hiç bir şey izlenmez diye konuşmuştuk, ama maalesef izliyoruz ve izletiyoruz. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Teşekkür ederim mehtap, sen de çocuğunu sağlıkla büyüt. Şuanda nasılsın telkinleri hala dinliyor musun, seninle şikayetlerimiz aynıydı çünkü. Ben daha iyyim. uzun süredir telkinleri dinlemediğim halde. Ama tekrar başlamak istiyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Basladim telkinlere dinledikce iyi oluyorum, biraz da psikolojik ama tabiki gercek etkileri de zamanla ortaya cikiyor.cekirdeklerimi tek tek ihtiyaca gore dinliyorum.suan mukemmeliyetcilik ve buyume telkinini dinliyorum |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ merhaba sizlerle tanışmak istedim çünkü ne kadarda kendi kendime engel olsam da tekrar ve tekrar bu siteye girdim içimden bir yanım tanış bir yanım çekingen davrandı doğrusu şu size ne yazacağımı bilemedim. aslında yazsam çok şeyler yazacam ama yazacaklarımı size nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Bir şeyi biliyorum enerjiniz çok güzel ve hayatımda yapmadığım şeyi yapıyorum ilk defe sanal alemde hiç tanımadığım insanlara bir şeyler yazıyorum. Tekrar merhaba güzel insanlar |
güçlü niyetler suya olumlama z hpopo nlp ve öğrenci olumlamalar ve telkin içerikleri günlük olarak dilime yerleştirdiğim 4 kelime özür dilerim allahım bütün günahlarım için lütfen beni af et seni çok seviyorum verdiğin bütün nimetler için şükürler olsun telkinleri fazla dinliyor muyum hayır bazen telkin dinlemek istiyorum dinliyorum o kadar daha çok motive edici sözler bana iyi geldi cilgin897 siz de kendinize uygun yapınıza uygun olumlamarı bulacagınızdan eminim 56t678 Allaha emanet olun |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |