![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ 4. periyot dün gece itibari ile bitti. Her zaman ki gibiyim. Çok kötü hissetmiyorum. Hatta iyi hissediyorum bile diyebilirim. Artık kararlar alabiliyor ve kararlarımın arkasında durabiliyorum. En azından gelişme kaydettim.yola devam. Ne çok geç ne de erken! Hayat hala çok güzel. Nimetlerin farkındayım. Sağlıklıyım, insanım ve çözümsüz değilim. Daha yapılacak onlarca şey var hayatta. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Yıllardır uğraştığım bir konu. Değişmiyor, değiştiremedim bir türlü. Neden anlamıyorlar beni, neden? Ben kararımı verdim. Ölümüne çıktım bu yola. Geriye dönüş yok benim için. Bu benim hayatım, benim kararım. Artık savaşçı rolünden sıkıldım. Zorla almaktan sıkıldım. Kolay olan yok mu benim hayatımda? Yine de içimde kuşku ve endişe yok. Sadece isyan var. İsyan ediyorum hayatımda ki dayatmalara. Anlamıyor musunuz bu ayakkabı ayağıma dar. Sıkıyor, canımı yakıyor. Çıkarmak istiyorum, dünyaya geldin imtihan yaşayacaksın diyorlar. Alternatifi varken bunun neden acı çekeyim. Bu defa da öyle de iyi olacağını garanti edemezsin diyorlar. Edemem ama en azından denemiş olacağım. En azından bu benim için bir vazgeçiş olmayacak. Ufffff, bıraktım akışına artık akıntıya kürek çekmeyeceğim. Allah biliyor yüreğimdekini Ona güvenmeyi seçiyorum ben. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ yaşadığın sıkıntının sebebini bilmiyorum ama senin gibi kararlı olabilmeyi çok isterdim. bence sen çok güçlü bir insansın. o nedenle sana çok imrendim. sen bu kadar kesin kararlı olduktan sonra geç de olsa onlar da kabul edeceklerdir mutlaka . umarım herşey gönlünce olur. allah yardımcın olsun arkadaşım. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Amin çok teşekkür ederim. Bazen hiç kolay olmuyor. Sokratesi asacaklarında karısı demiş ki "çok üzülüyorum. Seni suçsuz yere asacaklar" Sokrates cevap vermiş "Yoksa sen beni suçlu olduğum için mi asmalarını isterdin?" Bu dünya da her zaman adalet yok ki, ömrünü saçma bir sebeple heder etmiş milyarlarca insan var. Üzgünüm, çok üzgünüm. Bu haksızlık, bu haksızlık! |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bazı arkadaşlarım tam olarak telkinlerini dinlemeyi bitirmeden çalışmayı bırakıyorlar. Bana göre bu yanlış bir tutum. Çünkü çekirdek inanç çalışmasında önce bilinçaltı temizlenecek, sonra yeni inançlar ekilecek ve o inançların kalıcılığı sağlanacak. Sizler başlangıçta bu etkileri görmeye başlasanız da bıraktığınızda tekrar ayrık otları sarar. Dinlediğiniz telkinlerin sizde yeni bir bilinçaltı oluşturmasına kadar sabretmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Işıklı yol, 4. periyot vs. diye adlandırdığın 21 günlük süreçler midir ? :) Hayatını sevgiyle doldur dinledim dinleyeli gülmeden duramıyorum . Bu telkinin bendeki etkisi :)) bol bol kahkaha atıyorum :D |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Yok 10 günlük periyotlar. Bana önerilen süre. Son bir periyot daha kaldı.Ayrıca ben bir de 21 günlük sürelerde de dinlemeyi planlıyorum. Ne güzel mutluluğun daim olsun:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Amin.. Hepimizin inşallah.. Ben de günde 10saat kesin dinlemeliymişim. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ son bir periyot derken toplam 5 periyot mu olması gerekiyor. ben 8. periyottayım ve hala devam ediyorum dinlemeye. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM. |