| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: benarapkizi Nickli Üyeden Alıntı siz hava grubusunz efendim :) burdaki belli başlı telkinlere ihtiyaç duymamanızda bundan kaynaklanıyor sanırım.çünkü hava grupları daha pratik ve yüzeysel yaşıyorlar,su ve topraklar sürekli derine inip düşünüp duruyorlar,neyseki dünyanın her tür insana ihtiyacı var. bencede ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Cevabınızdan yola çıkarak tezinizi nasıl doğruladığımı anlamadım desem yeridir. ![]() Bir de çok sayıda telkin dinledim. Listelemediğim için mi belli başlı telkinlere ihtiyaç duymadığım sonucuna ulaştınız? Dinlediğim telkinler burada listeleyemeceğim kadar fazla... Geçmişte yaşadığım sorunlarda... :) Sizin tezinizi bilemeyeceğim ama benim burçlar hakkında inandıklarım doğrulanmış oldu. :) Beni bana anlatacak bir burç yorumu göreyim inanıcam valla. Aslında benim bu konuda sizden bir beklentim var. Anladığım kadarıyla burçların kişilik üzerindeki etkilerine fazlasıyla inanıyorsunuz. Bunun için belli bir bilgi birikimine sahip olduğunuzu anlıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız ve buradan yola çıkarak ne tür telkinlere ihtiyaç duyabileceğimizi ya da ne tür sorunlar yaşıyor olabileceğimizi burçlara göre yorumlarsanız çok sevinirim. Çünkü bizim mesajlarımıza verdiğiniz cevaplarla -kendi açımdan- pek sağlıklı bir sonuç edindiğinizi ve edinebileceğinizi düşünmüyorum. Bunu bir anket gibi yaparsanız gözlemleriniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. :) Sevgilerimle. ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: benarapkizi Nickli Üyeden Alıntı siz hava grubusunz efendim :) burdaki belli başlı telkinlere ihtiyaç duymamanızda bundan kaynaklanıyor sanırım.çünkü hava grupları daha pratik ve yüzeysel yaşıyorlar,su ve topraklar sürekli derine inip düşünüp duruyorlar,neyseki dünyanın her tür insana ihtiyacı var. bencede ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi