![]() |
BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR MERHABA ARKADAŞLAR... buraya burçlarımızı ve ardından bize bu telkinli müzikleri dinlemeye ihtiyaç uyandıran sorunlarımızı yazarsak hangi burçların ne tür sorunlar yaşadığına dair küçükde olsa bir tesbitte bulunmuş oluruz diye düşündüm. misal ben : AKREP burcuyum. derin hassasiyetim başkalarını memnun etme çabam duyarlılığım kendime yeterince güvenmeyişim ve sosyal fobim dolayısı ile bu siteye müracat etmiştim.. neyseki arık kısmende olsa geçti ooo67 evet arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum idea3hy789 çünkü tahminimce genelde su grubu olan burçlar bu ve benzeri sorunları yaşıyorlar |
Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR ben tez inizi bozuyorum sanırım :) oğlak burcu olarak |
Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR mümkündür.. çünkü oğlakta toprak grubu. toprak gruplarıda çok hassas ve derin oluyorlar. |
Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR BEN YAY BURCUYUM TOPRAK GURUBU DEĞERSİZLİK DUYGUSU BİZİM BURCUN SORUNU |
Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR Ben terazi burcuyum ve bu siteye gelişim güzel paylaşımların oluşuydu . |
Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR Ben ikizler burcuyum. Ruh halim her an değişebiliyor. Yani sorunlarımda mutluluğumda daim değil :) ..... |
Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR Alıntı:
doğrusu hava grupları burda görmeyi umacağım son grupdu y789 |
|
Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR doğrusu hava grupları burda görmeyi umacağım son grupdu y789 Neden ama? :) ..... |
işte ben i tarif ettiniz 12389 uzun zamandır burçlarla alakadar olmamıştım hiç bu oğlak ı yenicem 2600 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 PM. |