Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

Bunu Neden Yaptın?

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Bunu Neden Yaptın? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BUNU NEDEN YAPTIN? Tolga ÇELEBİ Birçoğumuza; “Büyüyünce ne olmak istersin?” diye sormuşlardır. Bu soruyu kendime ve size yeniden sormak istiyorum. Ama bu defa soru formatını değiştirerek. Yeni sorumuz: “Amaçlarınız, hedefleriniz neler?” Çocukken sorulan soruya ne cevap verdik bilmiyorum ama bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Bunu Neden Yaptın?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-01-2011, 09:50 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Bunu Neden Yaptın?

BUNU NEDEN YAPTIN?
Tolga ÇELEBİ

Birçoğumuza; “Büyüyünce ne olmak istersin?” diye sormuşlardır. Bu soruyu kendime ve size yeniden sormak istiyorum. Ama bu defa soru formatını değiştirerek. Yeni sorumuz: “Amaçlarınız, hedefleriniz neler?” Çocukken sorulan soruya ne cevap verdik bilmiyorum ama bu gün vereceğimiz cevap çok çok önemli

Gün içinde karşımıza çıkan ayrıntılar bizi öyle boğar ki, çoğu zaman amaçlarımızı unutuveririz. Kişisel gelişim uzmanları, amaçları belirlemenin ve bunları yazılı hale getirmenin, faydalarından bahsediyor. Amaçları belirlemek, ileride olmak istediğimiz yere ulaşmak için bizi motive eder. Gelecek için bu günden plan yapmayı öğretir. Amaçları yazmaksa, hayatın kargaşası içinde unutmadan korumamıza yarar.

Kendiniz için uygun olan bir amaç belirledikten sonra, bu amaca ulaşmak için ilk gereken şey inançtır. Eğer amacınız bir şair olmazsa, kendinizi bir şair olarak düşünün. Zihninize bu imajı yerleştirin. Amaçlarınız için kendinizi sınırlamayın. Umutsuzluğa düşmeyin. Bir kez inanırsanız, kimse amacınıza ulaşmanızı engelleyemez.

Boğaziçi Köprüsünü gözünüzün önüne getirin. Köprü son derece esnek yapılmış. Rüzgar hangi yönde eserse essin, köprü esneyerek yıkılmadan ayakta kalabiliyor. Bizim amaçlarımızda böyle olmalı. Esnek, uyumlu ve yenilenebilir.

Başarılı bir iş hayatınız, mutlu bir evliliğiniz veya sevilen bir insan olduğunuzu düşünün. Siz bunu düşündükçe, bilinçaltı geçerli kılmak için var gücüyle çalışacaktır. Bunlara inanırsanız, amacınıza yarı yarıya ulaştınız demektir.

Projeniz ne olursa olsun, bittiğini ve başarıyla sonuçlandığını düşünün. Bu projeyi gözünüzde ne kadar büyütürseniz, bitmesi o kadar zaman alır. İnandığımız ölçüde başarılı oluruz. “Ben bu işi bitiremem” dediğiniz zaman, inanın bana o iş bitmek bilmez.

Amaçlarınızı yazın ama yazmakla kalmayıp ara sıra gözden geçirin. Hatta güncelleyin. Attığınız adımların doğru olup olmadığını sorgulayın. Bir terslik varsa, amacınız, yaptıklarınızla örtüşmüyor demektir.

İnsanoğlunun her davranışını bir sebebi vardır. Bazen şu soru ile muhatap olmuşsunuzdur: “Bunu neden yaptın?” veya “Neden böyle davranıyorsun?” Bu sorulara “bilmiyorum, hiç” gibi cevaplar veremezsiniz. Verseniz de karşınızdaki insanı tatmin edemezsiniz. Bizler her hareket ve her davranışı belli bir amaç için yaparız. Biz yaptıklarımızın farkında değilsek bile, bilinçaltımız farkındadır ve davranışlarımızı yönetir, yönlendirir. Bir düşünün, gün içinde neler yaptık, bunlar neye hizmet ediyor. Hangi amaca ulaşmamızı sağlıyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg resim 10.jpg (34.8 KB (Kilobyte), 31x kez indirilmiştir)
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2011, 11:17 AM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bunu Neden Yaptın?


"Bunu neden yaptın?"

Son 10 gündür bu soruyla başım dertteydi. Cevabını alamayacağım hatta sormaya korktuğum bir soruydu kendisi. Sonra korkmadığıma karar verdim, alacağım cevap beni daha fazla kıramayacaktı nasılsa. Sadece karşımdaki kişiye saygımı yitirdiğim gözler önüne serilmesin diye sormadığımı fark ettim.
Bunu neden mi yapmıştı? Onun da elbette bir amacı vardı, artık amaçlarımız değişmişti onunla o kadar. Senin de dediğin gibi, beyni henüz neden yaptığının farkında değil ama bilinçaltındaki cadı gayet iyi biliyor.

Haber beyne ulaştığında içinin benim kadar acımamasını dilerim.

Ben yüreğimin de elastikiyetini arttırmayı başardım sanırım:)))
Artık dışarıdan saplanan bıçaklar kalbimdeki ısıya dayanamadan eriyip kül oluyor, sahiplerinin elleri de ısıya dayanıklıdır umarım ;)))

Biliyorum anlatmaya çalıştığın şey bambaşkaydı Tolgacığım ama okudukça beni aldı buraya getirdi.

Bak paylaşmaya ihtiyacım varmış demek.

Çok teşekkür ederim canım:))
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2011, 12:05 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 223
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Bunu Neden Yaptın?

Yabancı müşterilerle çalışan bir şirketin çalışanıyla tanışmıştım, bana herşeyin mümkün olduğunu söylemişti..,
kendisi ingilizce bilmiyor lise mezunu ve şirket o pozisyon için yabancı personel çalıştırıyor..ve sürekli hayal etmiş o şirkette çalışacağına..ve şimdi orada en çok sevilen çalışanlardan birtanesi..bazen umutsuzluğa kapıldığım zaman aklıma geliyor, motive oluyorum..gerçekten inancın zaferi..ve girdikten sonrada çok çalışmış başarılı olmuş...hakikaten çok seviliyor müşteri portföyü de çok fazla..
güzel bir yazı, insanı motive ediyor teşekkür ederim
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 09:53 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: Bunu Neden Yaptın?

Rica ederim arkadaşlar, tüm güzel yorumalarınız için ben teşekkür ederim.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kişisel gelişim

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bunu Neden Yaptın?

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Bunu Neden Yaptın? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BUNU NEDEN YAPTIN? Tolga ÇELEBİ Birçoğumuza; “Büyüyünce ne olmak istersin?” diye sormuşlardır. Bu soruyu kendime ve size yeniden sormak istiyorum. Ama bu defa soru formatını değiştirerek. Yeni sorumuz: “Amaçlarınız, hedefleriniz neler?” Çocukken sorulan soruya ne cevap verdik bilmiyorum ama bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.