| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü HAYATIMDA BİR TERSLİK VAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız www.tolgacelebi.com Merhaba dostlar. Daha önce ‘Hayatımda bir terslik var’ dediğiniz oldu mu? Muhtemelen bu hepimizin başına gelmiştir. Aslında bunu söylerken, “Ben bu değilim. Bu olmak istediğim kişi değil. Kendim gibi hissetmiyorum. Kendimle rahat değilim.” Demek istiyoruz. İşte bu anların çok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() www.tolgacelebi.com Merhaba dostlar. Daha önce ‘Hayatımda bir terslik var’ dediğiniz oldu mu? Muhtemelen bu hepimizin başına gelmiştir. Aslında bunu söylerken, “Ben bu değilim. Bu olmak istediğim kişi değil. Kendim gibi hissetmiyorum. Kendimle rahat değilim.” Demek istiyoruz. İşte bu anların çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bazen hayat bizi öyle bir hale getirir ki, günlerimiz tekdüze ve sıradan geçer. İşte tam bu anda “bir terslik var” derseniz, uyanışın ilk adımını atarsınız. Sakın uykuya geri dönmeyin. Bu iş hayatınızda başınıza gelebilir. Her gün aynı şeyleri yaşıyorum diyebilirsiniz. Sabah 09:00, akşam 18:00 mesai. Evlilik hayatınızda da başınıza gelebilir. Her akşam ve her sabah aynı hayatı yaşıyorum diyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile olan ilişkinizde de ‘terslik olduğunu’ hissedebilirsiniz. Siz bu duyguyu hissetmeye başladığınızda, etrafınızdaki insanlar, şöyle diyebilir: “Çok fazla düşünüyorsun. Sadece biraz daha eğlenmen gerek.” Bir arkadaşınızı ararsınız ve eğlenmeye bir yere gidersiniz. Ama ertesi sabah uyandığınızda hala bir terslik olduğunu hissetmeye devam edersiniz. Ya da kendinizi işinize verirsiniz. Çılgınlar gibi çalışır, dağıtırsınız. Evet, bir süre aklınız dağılır ama sonra yine gerçekle yüzleşirsiniz. Yeni bir eve taşınırsınız, ama daha geniş ve aydınlık yeni eviniz, sorun içinizde olduğu için sizi rahatlatamaz. Tatile çıkarsınız, geri döndüğünüzde her şey eskisi gibi olur. Gerçek şu ki, bir terslik hissettiğinizde, keşfettiğiniz bu duyguya yoğunlaşmak daha mantıklıdır. Muhtemelen benliğinizde, bir değişim yaşıyorsunuz ve kendinizin yeni haline alışamıyorsunuz. Gerçekte ne olduğunuzu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Bir uçurumun kenarında sallanır gibi hissedebilirsiniz. Kendinize söylediğiniz tüm beyaz yalanlar yıkılmak üzeredir. Bir insanın kendisi olması demek, tüm mükemmel yönleriyle beraber, kusurlarını da kabul etmesi demektir. Bizi mükemmel kılan şey kusurlarımızı kabul etmektir. Neden? Çünkü kimse mükemmel değil. Ben bu düşünceye katlanamıyordum. Zayıf yanlarım bana acı çektiriyordu. Kendimi, kendim olarak kabul etmekte zorlandım bir dönem. Sonra anladım ki, iyi yönlerim kadar, kursularım da kişiliğimin bir parçası. Ama bu “yan gel yat, kendini iyileştirmek için bir çaba harcama” anlamına gelmiyor. Kusurları kabul etmek, onları düzeltmek ya da düzeltmeye çalışmak şartıyla kabul etmektir. Bazı insanlar kabadır, bazıları anlayışsız, bazıları samimiyetsiz. Ama biz bunların hiç birini kabul etmeyiz. Biz kabul etmeyiz ama, benliğimiz bu yalanın farkındadır. Sonuç: ‘Hayatımda bir terslik var’ Gerçek; hayatımıza akmaya devam ediyor. Bilgelik ise hayatımıza akan bu gerçeklik pınarından kana kana içmek ve susuzluğu gidermekten geçiyor. Erdemli insanlar, iyi yönlerinin yanında kusurlarını da kabul ederler. Bununla da kalmaz yok edebilirlerse, bu kusurlarından kurtulmaya çalışırlar. İçsel şüphe, güvensizlik, yetersizlik gibi duygular sonunda bizi ‘kendinden nefret etme’ aşamasına getirir. Bilinçli olarak ya da farkında olmadan bu duygular ile boğuşuruz. Çıkmak için anahtar cümle: “Sadece kendiniz olun. Ne derlerse desinler, kendiniz olun.” Asla “ben böyleyim ne yapayım” demeyin. “Ben buyum ve böyleyim” diyerek kendinize güvenin. Çünkü kendiniz olarak kendinize zarar veremezsiniz.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() "Asla “ben böyleyim ne yapayım” demeyin. “Ben buyum ve böyleyim” diyerek kendinize güvenin. Çünkü kendiniz olarak kendinize zarar veremezsiniz." Sabah "bir terslik" olduğunu düşünüyordum, sonra dedim ki; "nihayetinde insanım, hata da yapacağım elbet." Bu laf bile beni rahatlatmaya yetti. Paylaşım için teşekkürler. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili arkadaşım inan aynı senin gibi bende hissediyorum ve o an elime alıyorum günlüğümü,yada evde değilsem bir kağıt kalem, deli gibi yazmaya başlıyorum.Ve nerede rahatsız olduğumu,ya da eksikliğini hissettiğim şeyi,yada bana uymayan,bana ait olmayan her şeyi içimden çıkarıp,satırlara atıyorum ve sonunda da onlara hoşçakal diyorum. Bu kadar basit mi,tabiki değil,ama inan hafifletiyor ve düşünerek bulamadığını,yazarken buluyorsun,aslında onu somutlaştırıyo gerçek yapıyorsun ve görüyorsun,o seni sen yapmayanları,yabancı maddeleri... denenemni öneririrm.hem de şiddetle... paylaşımın ve duygu fırtınanan teşekkürler... ![]()
__________________ ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 76
97 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu benim istediğim hayat değil cümlesi benim farkındalığımımı gösteriyor yaniiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]()
__________________ Sadece Huzur. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() paylasim icin tsk. |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: Venüs
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Tolga bu süpper olmuş gerçekten... Okurken öyle bir düşünce akışı yaşadım ki anlatamam. Çok şükür çok geç kalmadan o tersliği buldum ve düzeltmeye başladım. Evet mükemmel olmayabilirim, ama ben de böyleyim. İnsanları oldukları gibi sevmiyor muyuz? Hatta ben arkadaşlarımda, başkalarına batacak derece sivri yönleri severim. Bu paylaşımın çok güzeldi. Bana yaşattığın bilinç akışı için çok teşekkürler. Sevgiler Tolgacım.
__________________ ![]() I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben buyum işte demek ne kadar zor hatta zor demek yeterli kalmıyor ![]() bn bunu herdaim söyliyememekten dolayı acı çekiyorum... ![]() tabiki bunu kabullenmiycem asla...ama yinede yorucu bir şey yapman gerekeni bilip yapmamaktan öte hissetmen gerkeni bilip hissedememek çnkü hislerindeki hakimiyet herzmn sende olamaz
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü HAYATIMDA BİR TERSLİK VAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız www.tolgacelebi.com Merhaba dostlar. Daha önce ‘Hayatımda bir terslik var’ dediğiniz oldu mu? Muhtemelen bu hepimizin başına gelmiştir. Aslında bunu söylerken, “Ben bu değilim. Bu olmak istediğim kişi değil. Kendim gibi hissetmiyorum. Kendimle rahat değilim.” Demek istiyoruz. İşte bu anların çok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi