Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2010, 05:04 PM   #5 (permalink)
tolgaasya
Yüzbaşı

tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: HAYATIMDA BİR TERSLİK VAR

Alıntı:
elccy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili arkadaşım
inan aynı senin gibi bende hissediyorum ve o an elime alıyorum günlüğümü,yada evde değilsem bir kağıt kalem, deli gibi yazmaya başlıyorum.Ve nerede rahatsız olduğumu,ya da eksikliğini hissettiğim şeyi,yada bana uymayan,bana ait olmayan her şeyi içimden çıkarıp,satırlara atıyorum ve sonunda da onlara hoşçakal diyorum. Bu kadar basit mi,tabiki değil,ama inan hafifletiyor ve düşünerek bulamadığını,yazarken buluyorsun,aslında onu somutlaştırıyo gerçek yapıyorsun ve görüyorsun,o seni sen yapmayanları,yabancı maddeleri... denenemni öneririrm.hem de şiddetle...

paylaşımın ve duygu fırtınanan teşekkürler...
Teşekkür ederim tavsiyen için, bende yazmaya başlayacağım bu günden itibaren. Umarım sende olduğu gibi bende de olumlu bir etki yapar.
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla