Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Müzik Aletleri Dans Sahne Sanatları Klubü > Sahne Sanatları > Sahne Korkusu

Uyarılar

Sahne Korkusunu Yenmek

Sahne Sanatları ve Sahne Korkusu Sahne Korkusunu Yenmek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sahne Korkusunu Yenmek Sahne korkusunun insanoğlunun tarih öncesi savunma sistemlerinden geldiğine inanılır. Sahne korkusu normaldir. Sahne korkusu vücudunuzu hazırlamanız için sizi uyarma yoludur. Durumun sizin için önemi ne kadar artarsa, sahne korkunuz da o ölçüde artar.Sahnedeyken, sahne korkusunun belirtileri, özellikle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sahne Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Sahne Korkusu nerededir kimdir Sahne Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sahne Korkusu hipnoz Sahne Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sahne Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sahne Korkusu kuantum düşünce kitap haberi

Sahne Korkusunu Yenmek

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-06-2008, 10:40 PM   #1 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Sahne Korkusunu Yenmek

Sahne Korkusunu Yenmek



Sahne korkusunun insanoğlunun tarih öncesi savunma sistemlerinden geldiğine inanılır. Sahne korkusu normaldir.

Sahne korkusu vücudunuzu hazırlamanız için sizi uyarma yoludur. Durumun sizin için önemi ne kadar artarsa, sahne korkunuz da o ölçüde artar.Sahnedeyken, sahne korkusunun belirtileri, özellikle üstlerine çok düştüğünüz zaman iyice artar. Sahne korkusunun belirtilerinin çok az bir bölümü dinleyici tarafından farkedilir.

O da sandığınız kadar önemli değildir. Seyirci sizi anlayışla karşılayacaktır. Sahne korkusu kurtulmaya çalıştıkça artacaktır. En iyisi mi siz, konuşmaya olumlu ve girişken bir tutum takınarak başlayın. Sunuş yapmanız istendiği an “Gurur duyarım” diyerek karşılık verin.



Korktuğunuz zaman korkunuzun varlığını kabul edin. Ona karşı koymaya çalışmayın.
Farklı birşeyler yapın korkunuzun esiri olmayın. Mesela Akılcı Dürtü Kuramı’nı kullanabilirsiniz. Yani sahnede olabilecek en kötü şey nedir? Bu olduğu zaman sonuçlar neler olur? Bunlar gerçekten olabilir mi? Pekala korkunuz bu olabileceklere mani olabilecek mi? Hayır... O halde kokunun ecele faydası yoktur. Siz bunun üzerinde durmayın ve en güzel şekliyle sunuşunuza hazırlanın.

- Konuşma yapılacak yere gelmeden önce, ses tonunuzu ayarlayın.
- Eee ve Iıı. Seslerini kullanmamaya çalışın.
- Unuttuğunuzu kabul edin. “Bu konu bir süre için hatırımdan çıktı” diyerek devam edin. “Ancak diğer nedenlere göz atabiliriz.”
- Özetle son konuyu tekrarlayıp, ana düşünceyi vurgulayın, kişisel bir örnek verin. Bunlar nerede kaldığınızı size hatırlatmak için zaman kazandıracaktır.
- Sorular sorarak dikkati dağıtın.
- Mümkün olduğu kadar göze çarptırmadan notlarınıza bakın.
- Çok hızlı konuştuğunuzu fark ettiğinizde hızınızın denetimini sağlamak için bir süre durun. Sayfanızın kenarına “YAVAŞLA” gibi uyarıcılar kullanmayı deneyin.
- Muhtemel size rahatsızlık verecek sıkıntılar, Nefes darlığı, Aşırı terleme, Ağız kuruluğu, Kalp çarpıntısı, Sesin çatallanması olacaktır. Önceden sunuş yapılacak yerin kontrolü ve bir bardak su sizi rahatlatacaktır.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2010, 02:28 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
designwish is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sahne Korkusunu Yenmek

bu sahne heyecanı nedir bilmem ?
Birçok yöntem denedim ama her seferinde , heyecan sesime yansıdı direkt.
Konuşma yapmak bir nebze daha kolay bu sebeple, çünkü durabilir, bir bardak su içip, devam edebilirsniz ama şarkı söylüyorsanız aynı şey söz konusu değil .

Heyecan sayesinde, doğal bir titrek sesiniz oluyor. Normalde uğraşsanız ,Özellikle yapsanız olmaz :)

Tavsiyeler için teşekkürler
designwish isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2010, 04:48 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Stroncow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Bursa/İznik
Mesajlar: 46
Tesekkür: 50
48 Mesajinıza toplam 216 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stroncow is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sahne Korkusunu Yenmek

Terlemeyle başa çıkamıyorum sahnede : ( Hareketlerim takılıp kalıyor bazen hareket edemiyorum heyecan dan ama yenicem inş. :D
__________________
Evren Bedenimiz, Bilincimiz Holografik'tir
Stroncow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 04:13 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Bulunduğu yer: Germany
Mesajlar: 3
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
starstruck is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sahne Korkusunu Yenmek

Sahne korkusu olan icin söylüyorum, sahneye ciktiginizda pek cok insan karsisinda oldugunuzu unutup yapacaginiz seyi ne kadar sevdiginizi hatirlayin.Mesela sarki mi söylüyorsunuz, o zaman evde aynanin karsinda tek basiniza sarki söyleyen sizi hatirlayin ve sahnenizin stari olun.Sahsen ben de tanimadigim insanlar arasinda oldugumda ve konusmam gerektiginde kendimi cok huzursuz ve heyecanli hissederdim.Ama sarki söylemeyi seviyorum ve sahne aldigimda o yeni tanistigi insanlar arasinda cekinerek,huzursuzca ve heyecanla konusan ben gitmis yerine kendine güvenen ve sevdigi isi yapan biri gelmis gibi hissediyorum ve pek cok arkadasimda benim sahneden bambaska biri gibi göründügümü söylüyor.Yani demek istedigim bir deneyin,denemek ile bir sey kaybetmessiniz her sey inanc,konsantrasyon ve telkin meselesi ;)
__________________
"Düsünüyorum,öyleyse varim!" Descartes
starstruck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2011, 11:46 AM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 5
Tesekkür: 7
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tozluantika is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sahne Korkusunu Yenmek

Ben de bir karaoke gecesine katılacağım bu hafta sonu.ama şarkı söyleyip söylememe konusunda kararsızım.Eğer söylersem gecenin tamamının benim için daha eğlenceli geçeceğini düşünüyorum ve aynı zamanda kendime olan güvenim biraz daha artacak.Toplulukta konuşmaya ya da şarkı söylemeye alışık değilim ama sırf korkularımı azaltmak için bunun üzerine gitmeyi düşünüyorum. umarım o gün tekrar caymam.O gün orada heyecanımı azaltmak için ne yapabilirim?
tozluantika isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2011, 12:03 PM   #6 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sahne Korkusunu Yenmek

Alıntı:
tozluantika Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bir karaoke gecesine katılacağım bu hafta sonu.ama şarkı söyleyip söylememe konusunda kararsızım.Eğer söylersem gecenin tamamının benim için daha eğlenceli geçeceğini düşünüyorum ve aynı zamanda kendime olan güvenim biraz daha artacak.Toplulukta konuşmaya ya da şarkı söylemeye alışık değilim ama sırf korkularımı azaltmak için bunun üzerine gitmeyi düşünüyorum. umarım o gün tekrar caymam.O gün orada heyecanımı azaltmak için ne yapabilirim?
Topluluk konusma telkini içeriğine bakınız.Bu telkin oldukça etkili olacaktır.
Çıkmadan önce 4-5 kez dinlemeniz yeterlidir.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2011, 09:59 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sahne Korkusunu Yenmek

Alıntı:
starstruck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sahne korkusu olan icin söylüyorum, sahneye ciktiginizda pek cok insan karsisinda oldugunuzu unutup yapacaginiz seyi ne kadar sevdiginizi hatirlayin.Mesela sarki mi söylüyorsunuz, o zaman evde aynanin karsinda tek basiniza sarki söyleyen sizi hatirlayin ve sahnenizin stari olun.Sahsen ben de tanimadigim insanlar arasinda oldugumda ve konusmam gerektiginde kendimi cok huzursuz ve heyecanli hissederdim.Ama sarki söylemeyi seviyorum ve sahne aldigimda o yeni tanistigi insanlar arasinda cekinerek,huzursuzca ve heyecanla konusan ben gitmis yerine kendine güvenen ve sevdigi isi yapan biri gelmis gibi hissediyorum ve pek cok arkadasimda benim sahneden bambaska biri gibi göründügümü söylüyor.Yani demek istedigim bir deneyin,denemek ile bir sey kaybetmessiniz her sey inanc,konsantrasyon ve telkin meselesi ;)


Ben sahneye çıkmadım;ama şarkı söylerken gerçekten keyif alıyorum. İnşallah dediğin gibi bende sahnede şarkı söylerken şarkıya ve sahneye hakim olurum.
Bütün şarkı söyleyenlerde böyle midir acaba? Bunu bir sanatçıdan daha duymuştum.
Tam olarak şarkıyı söylemeye başladığında nasıl değişimler gözlüyorsun sen kendinde? Ya da arkadaşların?..
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2011, 09:52 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sahne Korkusunu Yenmek

Tiyatrodayken zerre sahne korkusu olmadı bende, kendimden çok emindim ve rahattım. Çıktım oynadım . Ne öncesinde ne de oynarken hiç heyecanlamadım. Dinlediğim tiyatro telkininin içeriğini Atakan Bey'e sorduğumda cevap alamadım. Sanıyorum tiyatro telkini bu yönde işime yaradı.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sahne Korkusunu Yenmek

Sahne Sanatları ve Sahne Korkusu Sahne Korkusunu Yenmek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sahne Korkusunu Yenmek Sahne korkusunun insanoğlunun tarih öncesi savunma sistemlerinden geldiğine inanılır. Sahne korkusu normaldir. Sahne korkusu vücudunuzu hazırlamanız için sizi uyarma yoludur. Durumun sizin için önemi ne kadar artarsa, sahne korkunuz da o ölçüde artar.Sahnedeyken, sahne korkusunun belirtileri, özellikle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sahne Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Sahne Korkusu nerededir kimdir Sahne Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sahne Korkusu hipnoz Sahne Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sahne Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sahne Korkusu kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.