![]() |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin Konu çok ilginç bu konuda kitap önerisi olan var mı acaba? |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin Alıntı:
|
pekı gordugum ruyaların analızını nasıl yapabılırım.. yazarın kıtabından faydalanmam yeterlı olacakmı.. cunku 4 gundur sureklı farklı ruyalar goruyorum ve neyın acılımı olabılecegı konusunda emın degılım.. bu konuda onerınız varmı.. |
merhaba disev şhamanic'in rüyalarla ilgili yazdığı bir mesajı alıntı yapıyorum. çok detaylı ve güzel bir anlatım olduğu için. almak istediğin cevap mevcut değilse, tekrar sorarsan cevaplanacaktır. sevgiler actionsmile Alıntı:
|
cok tesekkur ederım sanemce.. ekledıgın yazı aydınlattı bır cok anlamda.. telkınlerı dınledıgımden berı ılgınc ruyalar, kabuslar goruyorum. ozellıkle ego guclendırıcıyı gecelerı dınlıyorum ve bu telkınler sırasında kabuslar goruyorum.. telkınlerle ılgı kurmaya calısıyorum.. sanırım kendımı yada başkalarını affetme yontemlerını kullanmam gerek... bılınc altım İMDAT diyor :) tekrar tesekkurler.. |
Cevap: Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin O0ben uzunca bir süredir rüya günlüğü tutuyorum.boş bir zamanımda hepsini okuyorum ve kendim yorumlamaya başladım çünkü kişiye özel rüyalar...çok faydası oluyor her sabah kalkınca yazmanın... |
Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin bu bilgiler beni uçuruyor ve nedensiz bir şekilde ağlıyacak gibi oldum ben bir NLP uzmanı olabilirdim sanırım çünkü bu bilgilerin kalbimi çok hızlı çarptırdığını farkettim ve bu heyecan bana bilinmeyeni merak ettiğimi hissettirdi |
Cevap: Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin k8908 Alıntı:
|
Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |