![]() |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin bikaç yıldır fazla rüya hatırlamazdım.özellikle yüksek benliğimi anlamaya çalıştıktan sonra rüyalarımda mükemmel değişimler oldu.daha somut ve çok renkli canlı rüyalar görmeye başladım.ama hala çözemedim ne mesajlar vermeye çalıştığını.harika rüyalardı.gördüğüm meyve olsun obje olsun ne anlama geliyor bir türlü bulamadım.genel olarak sembollerin anlamlarından anlayan bi arkadaş var mı? ha bir de geçende gördüğüm objeler sıra sıra onlarcaydı.yanyana diziliydi.sonraki günkü rüyamda sabaha kadar balık yedim.onlarcaydı.bu gece de bişey gördüm o da onlarcaydı hem de harikalardı.araştırıyorum ve yardım istiyorum.gerçekten bu gördüğüm onlarca objeler yiyecekler vs ne mesajlar vermeye çalışıyor bilmek istiyorum. |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin bende bilinç altı yok sanırımki üstüne çıksın. rüya görsem kaydedcem dee tık yok 4897hakkatenniye hiç rüya görmüyorum dusun |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin herkese bol rüyalı uykular dilerim uykulusmile atakan beyin açılış yazısında merak ettiğim iki nokta var idea3 alt beyne inmek için rüya analizi ve serbest çağrışımdan yararlanıldığını yazıyor yazının sonunda da son seansda kişiyi rahatlatıcı ses ve müziklerden bahsediyor bu müzik sitedeki gibi telkinli bir müzik mi yoksa yanlızca insanı gevşeten bir müzikmi rüya analizini az çok anlatmış yazıda ama serbest çağrışım konusunda bilgi vermemiş bu konu hakkında bilgisi olan varmı. |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin çok fazla rüya görüyorum ve hepside karmakarışık rüyalar sabah uyandığımda bir kısmını hatırlıyorum ama sonra onlarda siliniyor hemen ve hiç bir şey hatırlamıyorum analiz edebilmek için önce hatırlamak lazım bunu nasıl yapabilirim acaba |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin merhaba, önce bir kırtasiyeye gidiyorsun... ttli3 sonra orada rüyaarına uygun en güzel defteri alıyorsun... her geçe başucunda güzel rüya defterin duruyor... bir yandan da .... gece yatmadan önce "şimdi uyuyorum ve güzel rüyalar görüyorum... uyandığımda gördüğüm rüyaları hatırlıyor ve üya defterine yazıyorum" diyorsun... mlk34 sabah uyku sarhoşu yazdıkların her zaman daha iyidir... zaten sonrasında çoğunlukla unutuluyor yada mantıklı olsun diye yorum katılıtyor... en güzel daha tam uyanmadan yazılan garipcümleler oluyor... hismiley |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin ben bu rüya işine başladım ama hiç rüya hatırlamıyorum... 4-5 gün oldu... tarih ve hiçbişey hatırlamyorum yazıyorummm smiliyface |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin ben uyumadan hemen önce yatakta sırt üstü uzanık bir şekilde nefes çalışması yapıyorum bu yöntemle daha renkli rüyalar görüp daha net hatırlıyorum.özellikle denedim nefes çalışması yapmadan uyudugumda rüyaları hatırlamakta zorlanıyorum.belki seninde işine yarar kiss3 |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin sadanim ben bugün itibariyle yazmaya başladım ama analizi kim yapıcak? |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin analizi sedece kendin yaparsan doğru olur... tender45 mesela bir köpek gördün. diyelim kendine sor köpek ne demektir, uzaydan gelen birine köpeği nasıl anlatırım... o anlattıklarını aynen kaydet aynı kelimelerle... mesela; çok sevimli, insan dostu, bazen korkarım vs. sonra yine kendine bu ifadelerin hayatında başka neleri ifade ettiğini sor... dusun eğer "hah tamam budur" diyorsan işte analmı budur... super bir kimse başkasının rüyasını kesinlikle analiz edemez, benim için köpek farklı, başkası için farklı şeyi ifade eder.... hismiley |
Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin Bu günlerde gözüm açık rüya görmeye başladım.Yani tam uykuya geçmeden yarı uyanık halde yatar yatmaz rüya görüyorum.Bazen sıkılıyorum kalkmak istiyorum kalkıyorum,dolaşıyorum evin içinde tekrar yatıyorum uykuya dalmadan tekrar rüyalar başlıyor.Şu 1 haftadır falan var bu durum.Ama çok sıkıldım bu durumdan.Normalde rüyalarımı hatırlarım günler hatta yıllar sonra bile ama bu anlık rüyaları bir türlü hatırlayamıyorum. sadanim Birde rüya kovucu aldım baş ucuma astım.Bakalım kabuslarıma iyi gelecek mi? 4897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 AM. |