Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Rüyalarınızı Kaydedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/686-ruyalarinizi-kaydedin.html)

-başak- 06-04-2012 10:09 AM

Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin
 
telkinleri düzenli dinlediğimden beri çok güzel rüyalar görüyorum.DOĞAya aşık biriyim gerçektede.Genelde yeşillik güllük gülistanlık yerlerde olduğumu görüyorum.Başlarda rüyalarım çok kötüydü böcekler gördüğüm oldu.Ama şimdi çok rahatım rüyalardan korkmuyorum.Bilinçaltım temizlenince rüyalarım, kendim ve ve hayatım daha güzel oldu.Çiçekler yetistiriyorum muhabbet kuşları aldım.Hayat artık çokkkk güzel.Telkinlerde emeği geçenlere TEŞEKKÜR ederim.HAYAT herkese huzur ve mutluluk getirsin:)

Mutluluk Perisii 26-04-2012 05:05 PM

Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin
 
ayy ben dün gece çok fena bi rüya gördüm..

benim ortaokul arkadaşlarım nasıl anlatıyım size biraz şeylerdi yani cinsel dürtüleri biraz fazlaydı ben ve diğer kız arkadşlarıma sarkıntılık yapıyordı.çok çektik desek yeridir..rüyama geleek olursamm onların hepsini rüyamda gördüm karanlıktı heryer peşimden geliyordu alıp götürmek istiyorlardı kötülük yapmak için..bilimçaltı rüyası desem hiç ama hiç aklıma gelmediler..Telkinler yüznden korkularım su yüzüne çıkıyor diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir

Sole 27-04-2012 01:07 AM

Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin
 
Ben de ruyalarimi yazmaya basladim.. Su ana kadar yazdiklarimi yorumlayamadim. Ama bazen etkilendigim ruyalar gercek oluyor. Ornegin goruyorum ve kendimce acaba ne anlatmak istiyor bu ruya diyorum. Sonra unutuyorum aradan zaman gecince bazi olaylar yasiyorum o zaman ruyam aklima geliyor. Bana bunu isaret etmisti diyorum. Ama bazi seyleri yasadiktan sonra ruyami yorumluyorum.

melnessul 01-12-2013 08:49 PM

Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin
 
Merhaba,
bende 3 gündür telkinleri dinliyorum suçluluk ve ego güçlendirici ile başladım. dün gece rüyamda amcalarım,halalarım,yengem vs baba tarafımdan akrabalarımı gördüm. Bir masa etrafındaydık ve birden yengemle kavgaya başladım, çay içiyordu çayı bitmiş doldurmamı bekliyordu sanırım bağırmaya ve bardakları kırmaya başladım hep hizmet bekliyorsun vs diye ve sonra iki amcam ile kavgaya başladım. şuan görüşmediğim birisiyle inanılmaz kavga ettim öyle şeyler söyledim ki bir yandan da bardak tabak ne varsa kırdım. hatta ağzımdan cam parçaları çıktı. diğer akrabalarım mutfaktaydı biz sanki salonda kavgaya tutuşmuştuk. nedir acaba? ve sürekli gördüğüm belli insanlarla ilgili rüyalarım var. onları gördüğüm zaman başıma hep birşey gelir yada üzülürüm sebep nedir sizce?

sweeet 01-12-2013 11:53 PM

Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin
 
O insanlarla ilgili çözmen ve bu durumlardan öğrenmen gereken şeyler var. Bazı insanlar biz sevsek de sevmesek de hayatımızda yer alır ve onların bir hayat amacı vardır o görevi yerine getirmek için bize öğretecekleri olduğu için hayatımızdadırlar. Bunu keşfetmek için kendine zaman ver. Bunu keşfetmeye niyet et.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.