![]() |
aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin ben hayvanlardan,karanlıktan,insanlardan,hatta çıt sesinden bile korkan biriyim.eşim bazen gece çalısabılıyor.bu telkınlere basladıgımda kabus mu göreceğim?zaten korkumdan kımıldayamıyorum evde,uyuyamıyorum bile gözümü kapattıgımda birşey olacak diye.birde ruyalarımda korkarsam yaşayamam artık.fobiler kısmına göz attım.çeşitli fobiler vardı,yanlarında da resimleri fakat hayvan fobilerine geldiğimde(resimlerine bakamadıgım ıcın) devam edemedim.aynı ilkokulda bıyolojı kıtabını acamadıgım hatta ıcınde neler oldgnu bıldıgımden elleyemedıgım için 0 almam gbı.ne yapmalıyım? başlamalı mıyım? yoksa bu korkularla burada yerim yok mu ? |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin Telkinlere başladıgımda bende korkmuştum 2 gündür dinliyorum bir süreden sonra alışıyor ve değişilikleri hissediyorsun benimde çok fazla fobilerim var ama son 2 gündür hiçbirşeyi takmıyor gibiyim (: Telkinleri dinle yardımcı olur (: |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin ama kabus gördüklerinii idda ediyorlar. evde yalnız oldgumdan uyuyamıyorum.her sese duyarlıyım.uyuyunca rahat edecegımı bılıyorum ama gözlerim kapansa da uyumak istemiyorum.sadece uyurken rahatım bunun değişmesini istemem. |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin Sevgili zindan,tekrar merhaba.. Telkinlerin etkisi kişiye göre değişiyor..Bazıları başağrısından yakınırken bazıları da mide sorunları yaşıyor..Bu, rüyalarda da böyle.. Ben telkinlerden önce kabus gören biriydim..Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra bu durum sona erdi..O yüzden kendini korkutmana gerek yok.. |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin kendini şartlandırma.telkinleri dinleyip iyi etki göreceğim diye düşünmeye çalış... |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin güzel kardesim doktora gitmeyi düsünmüyormusun yarari olmazmi sence? |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin teşekkur ederim arkadaslar şimdi gönül rahatlığıyla başlayabilirim... |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin kitabın kapağını bile açamayacak kadar fobik hale getirmişsin kendini.bunları yaratan sensin, kafanda büyüttükçe oluyo.kabus konusunu da ekleme bence fobiler listene.rahat ol bişey olmaz.herkes kabus görecek diye bi kaide yok.en ufak bi karada bile bukadar çekingen olma.düşünme kara ver yap gitsin.korksan bile nolacak ne kaybedersin ki en azından denemedim demezsin |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin Bir kere, nickini değiştirerek başlayabilirsin.superxy Sonra telkinleri tabi ki dinlemelisin. Amaç kabus görmek vs. değil. O beklenen bir etki. Bilinçaltı kayıtlarının açığa çıkmaya ve dağılmaya başladığını, aynı olduğun şekliyle anlayamazsın değil mi. Başka türlü de etkiler olabilir. Bunu bilemeyiz. Bir günlük açarsan hem kendin hem de bizler gelişmeleri takip edebiliriz. Bir diğeri de şunu asla unutma. İlk kural, buradaki insanlar sana hiç bir şekilde senin istediğin desteği veremez. Sadece buradaki değil hiç bir insan hatta uzman da bunu yapamaz. Sen istersen sana faydalı tavsiyelerde bulunabiliriz. Bulunabilirler. Lakin seni geliştirecek ya da değiştirecek tek bir kimse var. O da sensin tabi ki. Dün de yazdığım gibi, bir sorundan kaçmak o sorunun seni daha çok kovalaması ve sıkıştırması demek. Bunu da yine en iyi sen bildiğin halde, onlardan kaçmak ya da onları kabul etmek seçeneklerinden birini seçmek durumundasın. Kaçtığın için bu yaşında bu sorunları yaşıyorsun. Böyle devam etmen ilerki yaşlarında daha ciddi problemler yaratabilir. Ayrıca, burada uzman arkadaşlarımız var, Keops (A.Canıtez), Shamanic (Özlem Şahin), Hayatimdegisti (Atakan Sönmez) gibi.. Bu arkadaşlarımızla bir iletişime geçip yardım alabilirsin. İstemezsen başka uzmanlardan mutlaka yardım almalısın. Bu şekilde olmaz bence. |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin nickimi nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.yardım ederseniz sevinirim.telkinleri de dinlemeye başladım.dinlediğimden beri cok sinirlerimi bozuo biri sunu kapatsın dıye bagırasım gelıyor.ama müzikleri değiştirerek atlatmaya çalışıyorum.eşim herzmn yanımda oda benımle bırlıkte dinliyor.bahsedılen uzmanlar psikolojı dalında profesyoneller mi?eğer öylelerse bu kdr insanın ıcınde benımle ugrasırlar mı ki?özel mesaj mı atmalıyım? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 AM. |