![]() |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin Sadece senin kendi düşüncelerinde yaptıgın kendi kendini korkuttugun birşey bence bu . bu site 2006 dan beri açıkmış yüzlerce binlerce insan bu telkinleri dinlemiştir muhakkak hiçbir yorumda sizinki gibi birşey görmedim. kendinize yüklenmeyin korkulacak hiçbirşey yok . Bu sadece bir müzik diye düşün korkutma kendini.rahat ol.zamanla korkularını aştıgında kendini daha iyi hissedeceksin emin ol (: |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin Sevgili zindan bende çok korkak biriydim.Benimde eşim iki günde bir gece çalışıyor. İlk günler ağlaya ağlaya bir hal oluyordum.Ama hep korkmucağımı güvende olduğumu düşünmeye çalıştım.Böle şeylere takılınca çıt sesleri bile insanı mahvediyo.Bu duygulardan sıyrılmaya çalış meşgul olacağın şeyler bul bence.Geçecek kalıcı değil emin ol...smil56 |
Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin umarım geçer dinlemeye başladım.ama bu kadar yukün altından bi müzikle kalkamayacagımı biliyorum.sadece moralmen düzelebilrim.bir psikologa gıtmeyı düşünüyorum.etkili bi psikolog arayışı içersindeyim.amacı sadece para olmayan sadece iyileştirmeyi hedefleyen bi psikolog. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM. |