Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Rüyalarda Değişim

Uyarılar

Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [size=10pt][size=10pt] Bir haftadır muzikleri dinliyorum..Acaip rahatladım benım bu sıtaye üye olmamın nedenı erkek arkadsımla tekrar mutlu huzurlu hayatıma gerı donmekti.ama ilk basta kendımı sevmeyı ogrenmelıydım bana 3 gun sonunda acaip bı huzur oldu ıcımde muziklerin etkısı ve artık hayata pozıtıf ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi

Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-10-2008, 12:59 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 132
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point
Standart Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

[size=10pt][size=10pt]Bir haftadır muzikleri dinliyorum..Acaip rahatladım benım bu sıtaye üye olmamın nedenı erkek arkadsımla tekrar mutlu huzurlu hayatıma gerı donmekti.ama ilk basta kendımı sevmeyı ogrenmelıydım bana 3 gun sonunda acaip bı huzur oldu ıcımde muziklerin etkısı ve artık hayata pozıtıf bakmam neden oldu..
bır haftadır gordugum ruyalar okadar gerçekçiki artık neyın ruya neyın gerçek oldugunu karıstırdıgım anlar olabıyor.geçmişte yasadıklarım suan ayasadıklarım ve hayattan ısteklerım ruyalarım ve bılıncaltımla karıstı.gordugum ruyalar cok guzel ve hayatttan ıstedıklerımle ılgılı aslında..ama tek korkum sanal ortamda mutlu olupta gerçek hayatla karıstırıp bocalama yasamam..yanı içsel huzur guzel fakat kendı dunyamda bı polyanna olarak kalırmı dıe korkuorum.
Psikolojısı bozuk ınsanların hayal guclerını cok genıs oldugunu ve kendı iç dunyalarını yaratıp o dunyada yasadıklarını bılıorum bende o durumda olmak ıstemıorum aslında..bu konuda bana yardım edersenız co mutlu olurum..
[/size][/size]

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:))
stubborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2008, 01:28 PM   #2 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

  Merhaba stubborn.Öncelikle yanımıza hoşgeldin.

  Şunu bilmeni isterim ki bu konuda yalnız değilsin.Ben de bir zamanlar (yani yakın zamana kadar) rüyalarımla gerçeği karıştırır haldeydim.Çok istediğim bir durumu hep rüyamda görüyordum ve uyanınca bunun rüya olduğunu ayırt edemeyerek durumun şaşkınlığını yaşıyordum.Bütün günümü rüyama endeksli olarak yaşıyordum.

  Rüyalar çok ayrı bir dünya benim için.Her gece yatarken rüyalarıma uyanıyorum diyorum.Ama bu sefer gördüğüm şeylerin bir rüya olduğunu bilerek.Rüyalarımızı sadece bilinç altımızın bize oynadığı bir oyun olarak görürsek bu ayırım yapamama durumu devam ediyor ve iş arap saçına dönüyor.

  Rüyaların senin istediğin durumları gösteriyor ve seni mutlu ediyorsa,haz alıyorsan kendine bir dön sor bakalım neden diye.Sana ne anlatmaya çalışıyor.Gerçekte yapmak isteyipte yapamadığın şey ne,seni bunu yapmak için engelleyen şey ne?Gerçekte yapmak isteyipte yapamadığın şeyler bilinç altına işlediği için ve bilinç altın senin bundan haz duyacağını mutlu olacağını bildiği için yapamadığın şeyleri rüyanda yaşatarak seni mutlu etmeye çalışıyor olabilir.Belkide istediğin şeyi yapmaya cesaret ettiğinde bundan ne kadar mutlu olacağını,aslında korkacak bir şey olmadığını sana göstermek istiyor olabilir.

  Rüyaların sana ne mesaj veriyor?

  Neleri erteliyorsun?

  Neden erteliyorsun?

  Korktuğun şey aşılmaz bir şey mi?

  Rüyanda yaşadığın o güzel durumları gerçekte yaşasaydın hayatında neler değişirdi?

  Bunları kendine bir sor bakalım.Gün içinde aklına geldikçe rüyalarıma uyanmayı seçiyorum diye niyet et.Rüyalarımda bana verilmek istenen mesajı en kolay en rahat şekilde alıyorum ve bu mesajları herkesin hayrına olacak şekilde kullanmayı seçiyorum de.Sabah uyandığımızda bazen rüyalarımızı hatırlamayız,çok güzel şeyler gördüğümüzü biliriz,hissederiz.Ama en ufak bir görüntü bile gelmez gözlerimizin önüne.Oysa gün içinde öyle bir olay olur ki,ya bir bakış,ya bir söz,ya gördüğümüz bir insan o bilinç altımızı tetikler,bağlantılır kurulur ve sen sabahtan bu yana hatırlamak için çırpındığın rüyanı tekrar yaşarsın.Kısacası mesajı doğru anda alırsın.Olması gereken olmuştur.Rüyan sana uykuda değil,gerçekte yaşayarak kendini hatırlatmıştır.Bu mesajları geri plana atma.Sor kendine ne mesaj almam gerekiyor diye.Er ya da geç bu mesaj sana gelecektir.

  Çok uzun yazdım yine.Rüyalarına uyanmayı seçmiş biri olarak seninde rüyalarına en uygun zamanda uyanman dileklerimle.

  Sevgiler.

 
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2008, 01:36 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 132
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Ruyamdan uyanmam gereklımı??

ben ruyalarımda olmasını ıstedıgım seylerı goruyorum aslında...benım suan hayatta tek ıstegım sevgılımın yanında olmak mesela..ruyalarımda hep beraberım zaten yatmadanda onu hayal ettıgım için oluyor sanırım bu..



bırde birsey daha eklemek ıstıyorum ben bazen ruyada oldugumu bılıp ona gore davranabılıorumda bu normalmı??yanı ruyadayım yap kızım ne yaparsan dıyebılıorum..


Benım tek ıstedgım sey ruyalarımın gerçek olması... bu zormu?
__________________
Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:))
stubborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2008, 01:54 PM   #4 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Rüyalarına uyanmak farklı birşeydir,rüyalara uyanmak rüyadan uyanmak değildir.

Rüyalara uyanmak demek,bize verdiği mesajı alabilmek,onu doğru yorumlayabilmek demektir.Rüyalar uykuda sıkılmamamız için görünmez bize.Bir amacı vardır.Reel hayatta sorguladığımız,merak ettiğimiz,ertelediğimiz bir şey vardır ve rüyalar bunları en kolay ve en rahat şekilde öğrenmemiz için gösterir bize kendilerini.

Önceki mesajda da söylediğim gibi,bilinç altın senin mutlu olacağın durumu,gerçekte belki yaşamak istediğin ama yaşayamadığın durumları sana rüyalar aracılığıyla göstererek seni mutlu etmek istiyordur.Ama bu rüyalara sığınmak demek değildir.Rüyalarda yaşamak,aslolan gerçeği geri plana atmak demek değildir.Rüyalarını izle ama gerçeği unutmadan.

Rüyada olduğunu bilmek ve buna göre davranmak normaldir.Ancak ince bir çizgiyi daha söylemek istiyorum sana.

* Rüyada olduğunu bilmek ve istediğin şeyleri yapmak (uçmak istersin uçarsın,şuraya gidiyim dersin gidersin lucid rüyadır bu)

* Ve rüyada olduğunu bilerek,gördüğünün rüya olduğununun farkında olarak kendini akışa bırakmak ve rüyayı rüyada yaşamak.

Rüyalarının gerçek olması zor değil.Ama bu durumlar şu rüyayı gördüm hadi gerçek olsun demekle olmuyor maalesef (keşke olsa :) ) Rüyanda mutlu olduğunu gördüğün anı sadece sen gerçekleştirebilirsin.Nelerden mutlu olabileceğini görerek bunun adımlarını sen atabilirsin.Rüyalar sana hayatı değil seçenekleri sunar.Rüyalar sana yol gösterir ama,o ince çizgiye geldiğinde seçimi sen yapmak zorundasındır.

İçindeki sese güven.İçindeki ses sana huzur ve mutluluk veriyorsa o doğru sestir.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2008, 02:14 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 132
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

redflowers Sana gerçekten cok tesekur ederım ı8cımı rahatlatmakla kalmayıp moralımıde dahada yukselttın..

ben artık ne ıstedıgımı bılıorum hayatta ve son 1 aftadır keşfettıgım en onemlı nokta kendımı sevmek ve hayattan ne ıstedıgıme karar vermek ..hep derlerya en kotu karar bile karasızlıktan ıyıdır dıye...
Artık ne ıstedgımı bılıorum...

ama burda sadece bı nokta var benım tek sorunum son soyleyecegıımı ılk basta soylerek bazen toparlanması guc olaylara neden olabılıorum suankı durumumda bu...

Ama ruyamda hep duzeldıgını goruyorum bu durumun ve gulumseyerek uyanıorum son bır haftadır ve aynada kendıme gulumseyebılıorum

Hayata geçirmek ıstıroum ama nerden baslama gerektıgını bılmıorum...
__________________
Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:))
stubborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2008, 06:55 PM   #6 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Hemen başlayabilirsin.Yapacağımız şeylere sınır koydukça,zaman biçtikçe ona ulaşmak daha zor hale geliyor.

Şu günden itibaren şunu yapmaya başlamam gerek diyorsan geçmiş olsun.Ona biraz zor başlarsın :)

Çünkü kendini sınırlıyorsun,bilinç altına emir veriyorsun tamam ama;aması şu bunu kendine söylerken takındığın tavır nedir?

Yüzün nasıl bir hal alıyor?Bunu istediğini yüzündeki mimiklerle destekliyor musun yoksa için yaklaş derken dışın uzaklaş mı diyor?

Bilinç altı derya deniz.Sınırsız,sonsuz vs.Ve oyunlardan hoşlanıyor.Onunla oyun oynamayı dene.Bunun için bilgi sahibi olmak istiyorsan forumdaki yazılar faydali olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan onu yap.Düşüncelerini ve tavırlarını ancak kendin inandığın ve istediğin zaman değiştirebilirsin.Fikirlerini sözlerinle ve telkinlerle destekle.Olumlamalarını yaz.Telkinleri dinlemeye başlamadıysan ego güven+kendine güven telkinleriyle başla.Bilinç altı kalıplarımızı değiştirmek zor değil ama biraz uğraş istiyor doğru.Ama sonucunda olmak istediğimiz yere ulaştığımız zaman da bunun hazzını başka bir yerde yaşayamazdım diyorsun kendine.Bence bunu söyleyebilmek herşeye bedel.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 09:17 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 132
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Senın birşeyi çok ısteyıpte..(özellıkle ozel hayatta) ulaştıgın oldumu??
__________________
Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:))
stubborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 04:29 PM   #8 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

''Bir şeyi gerçekten istemek başarmanın yarısıdır.'' Eğer ne istediğini ve ne yapman gerektiğini gerçekten biliyorsan hedefe ulaşmak sadece çalışmalarına ve zaman ayırmana bağlıdır bana göre.

Özel hayat meselesine gelince;bir başkasının özgür iradesine etki etmek imkansızdır.Yani o kişi bizi bizim onu gördüğümüz gözle görmüyorsa buna karşı savaş açmak anlamsızdır.Ama ortada ortak bir paylaşım varsa ve yaşananlar ve yaşanmak istenenler her iki kişide de ortaksa paylaşımlar mümkündür.

İstediğim ama olmayan bir olaya karşı (özel hayat dahil) bakış açım ''demek ki daha zamanı değil.Bunu yaşamak için (ki yaşamak derken aman olsun da nasıl olursa olsun diyerek değil.) şu şu olayların halledilmesi gerek,bu konularda kendimi eğitmem gerek (ya da o kişinin hislerinden emin olmam gerek ) gibi faktörleri göz önünde bulundururum.Bir şeye körü körüne bağlanmak demek gerçekleri bazen göz ardı etmemize yol açıyor.O yüzden bazen olaylara dışarıdan bakmayı bilmek gerek.Kendi yaşadığın olaylar olsa bile bir kaç dakikalığına olayın dışına çıkmak ve 3. şahıs olarak olaylara bakmak farkındalığını ve çözümleri görmeni sağlayabilir.

Kendime ait kişisel yorumum önceliklerime göre değişir.Benim için şu an,başladığım bu yolu emin adımlarla yürümek ve gelişime devam etmek daha önemli.Herkesin bir beslenme kaynağı vardır;kiminin sevgi kiminin güç vs. Ben araştırarak ve öğrenerek besleniyorum.Ama kendimi de yaşanmasını istediğim durumlara kapatmış değilim.

Şu an bu yaşanmıyor mu?

O zaman zamanı vardır.

Sabır bazen en büyük erdemdir.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 05:04 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 132
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Tabıkı tek taraflı ıstenmez bazı seyler kendımızdede oyle degılmı zaten hayatımıza sokmayı ıstemedıgımız kısılerı asla sokmuyoruz..suan benım durumum faarklı aramızda b ı kırgınlık var bı sogukluk ve bunun sebeblerınde bende varım oyuzden bunu duzeltmek ıstıorum sadece..bu 3 yılı aşkın bı ılışkının artık yonunu belırleme asamasındayız.. ve ben empatı kuruorum artık karsımdakı kısıyle boyle olunca sankı dısardan bırıymısım gıbı eleştiriler yapabılıorum kendıme..ve artık daha pozıtıf bakabılıorum hayata...mesela artık gerçekten onu ÇOK SEVİYORUM diyebiliorum.. bu bıle super bı gelişmeee
__________________
Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:))
stubborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2008, 12:55 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 132
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Acaip iyi gidiyor herşey hemde şuana kadar olmadıgı kadar..isteyince oluoyrmus buna ınanıorum artık..telkınlerde işe yaradı..ruyalarımda gerçek oldu ..klişe bi laf oluyor bu ama oyle..evrenın çekım yasası bende işe yaradııı
__________________
Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:))
stubborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [size=10pt][size=10pt] Bir haftadır muzikleri dinliyorum..Acaip rahatladım benım bu sıtaye üye olmamın nedenı erkek arkadsımla tekrar mutlu huzurlu hayatıma gerı donmekti.ama ilk basta kendımı sevmeyı ogrenmelıydım bana 3 gun sonunda acaip bı huzur oldu ıcımde muziklerin etkısı ve artık hayata pozıtıf ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.