|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız de ve Rüyalarda Değişim Forumumuzda Bulunan Yüzlerce Rüya.. Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Yüzlerce Rüya.. için kişisel gelişim konusunda www comYüzlerce Rüya.. Merhaba ben parapsikolojiye çok meraklıyımdır yakşalık 1-2 senedir bütün parasikolojik denemeleri yaptım diyebilirim. lucid rüya olsun vs. Fakat ben uzun süredir anlam veremediğim birşey var. Belki normal birşey ve ben büyütüyorumdur. Ya da sabaha karşı yatıp öğleden sonra izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
Merhaba ben parapsikolojiye çok meraklıyımdır yakşalık 1-2 senedir bütün parasikolojik denemeleri yaptım diyebilirim. lucid rüya olsun vs. Fakat ben uzun süredir anlam veremediğim birşey var. Belki normal birşey ve ben büyütüyorumdur. Ya da sabaha karşı yatıp öğleden sonra uyandığım için ama şöyle bişey oluyor. Mesela gece yatıyorum ve sabah bilincim açık oluyor yani uyanığım fakat bir yandanda uyanık değilim uyanıklıkla uyku arası yani. O an yüzlerce rüya görüyorum. arka arkaya rüyalar görüyorum. Tam anlamıyla uyanıyorum. Ve sonra tekrar uykuya dalınca aynı şey oluyor. Hep sabahları oluyo ama. Kalkıncada başım gereğinden fazla ağırmış gibi oluyor. Taşıyamıyorum ve ensemin oralarda bir ağrı oluyor. nedeni ne acaba ? Bu arada gördüğüm rüyalarda hep rahatsız edici şekilde. Güzel rüyalar değil yani. |
||||
|
|
|
| İyi ki varsın 0siris ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ruya.., yuzlerce |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Yüzlerce Rüya.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link portal tıklayınız . Merhaba ben parapsikolojiye çok meraklıyımdır yakşalık 1-2 senedir bütün parasikolojik denemeleri yaptım diyebilirim. lucid rüya olsun vs. Fakat ben uzun süredir anlam veremediğim birşey var. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yüzlerce Rüya.. telkin cd indir izle İstanbul Yüzlerce Rüya.. Ankara nedir nerededir kimdir Yüzlerce Rüya.. forum İzmir bursa Yüzlerce Rüya.. hipnoz Yüzlerce Rüya.. seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yüzlerce Rüya.. hakkında bilgi Yüzlerce Rüya.. kitap haberi