Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ruhsal Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/)
-   -   Huzurlu Olmak İçin 100 Öneri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/543-huzurlu-olmak-icin-100-oneri.html)

hülyaa 03-10-2007 02:58 AM

Ynt: Huzurlu Olmak İçin 100 Öneri

Bu ne kadar güzel bir site,ne kadar huzur verici,insanlar ne kadar sıcak,yorumlar ne kadar içten,öğütler ne kadar anlamlı...kendimi buldum sanki,inanmayacaksınız belki ama içimden bağırmak,haykırmak insanları kucaklamak ne bileyim çılgınca şeyler yapmak geliyor...daha önceleri neden burda değildim,diye sorsam cevabı biliyorum..
bu siteyi kuranlara,destek olanlara,çıkarsız insanlara yardımcı olanlara gönülden teşekkür ediyorum.belki bir kariyerim yok şuan için,çok fazla bilgiyede sahip değilim ancak karşılıksız yardım etmenin mutluluğunun ne olduğunu iyi bilirim.umarım bir gün bende bu konuda faydalı olabilirim.aranızda olmaktan çok mutluyum..tüm ekibin yüreğine,emeğine sağlık...yolunuz sevgiye açık olsun...saygılarımla... alk78

asisler 03-10-2007 03:12 AM

Hülya sen varyabaşımızın tacısın bizim...

Burada onun bunun ne olduğu hiç önemli değilnkü burada herkes kendi içsel yolculuğunu yapmakta. Hemde ışık hızıyla kaydedilmekte tüm ilerlemeler.

Aramıza hoşgeldin...

Gözler güzel görmedikten sonra güzellik neye yararki dimi ama...

bide şunu okuştum bilinçaltı ve beyin ile ilgili araştırmalarımda gördüğümüz herşey aslında beynimizde yarattığımız tasvirlerin yansımalarıymış 98569 ...

güzel bakıyosun güzel görüyorsun...

Selam ve saygı ile...

hülyaa 04-10-2007 12:01 PM

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...HOŞBULDUM... blissy
HENÜZ BİR KAÇ GÜNLÜK ÜYENİZİM.SİZE BİR İTİRAFIM DA OLACAK.NORMALİNDE ÇEKİNGEN BİR YAPIM VAR BUNUN SEBEBİ YANLIŞ ANLAŞILMA FOBİMDEN KAYNAKLANIYOR.BU YÜZDEN BURAYA İLK GELDİĞİM GÜN,ÖNCE ÜYE OLMAYA ÇEKİNDİM.ÜYE OLURSAM YAZMAK ZORUNDAYIM,YAZARSAM FOBİLERİM ORTAYA ÇIKACAK.HERKEZ BUNU GÖRECEK BİLECEK,DİYE DÜŞÜNDÜM.SONRA SİTEDE SAATLERCE TURLADIM,YAZILANLARI OKUDUM,TELKİNLERİ DİNLEDİM.TEREDDÜTSÜZ ÜYE OLDUM,BİRŞEY BENİ ÇEKTİ VE İNDİRDİĞİM TELKİNLERİ HEMEN DİNLEMEYE BAŞLADIM.YAZILANLARI OKUYUNCA,KENDİMİ YORUM DA YAZARKEN BULDUM.ÜSTELİK NE YAZACAĞIMI DÜŞÜNMEDEN,DİREK YAZARKEN ttli3...DAHA İLK FOBİMİ İLK GELDİĞİM GÜN İLK DİNLEDİĞİM TELKİNLE YENDİĞİMİ FARK ETTİM.TUHAF DEĞİL Mİ?
ŞUAN YAZARKEN BİLE ELLERİM BUZ GİBİ,KALBİM ÇOK HIZLI ATIYOR HEYECANLANIYORUM.AMA YAZIYORUM DA?FARKINDALIĞIN FARKINDAYIM ASLINDA.BAZEN SADECE BİLMEK YETMİYOR.UYGULAMAK GEREKLİ BENCE ASLOLAN DA BU.BOŞUNA BURADA DEĞİLİM,HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİL.İSTEDİĞİM İÇİN BURADAYIM.GELİŞMELERİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.NASILSA ARTIK YAZIYORUM.ÜSTELİK KİM NE DÜŞÜNÜR NE YORUM YAPAR UMURSAMADAN.BU BENİM İÇİN BÜYÜK BİR DEĞİŞİM.DAHA NELER OLACAK BAKALIM cilgin897...
GELİŞMELERDEN SİZİ DE HABERDAR EDECEĞİMDEN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN...
SEVGİ VE SAYGILARIMLA...

hayatimdegisti 04-10-2007 01:07 PM

Hoşgeldiniz Hülya hn
Tabii ki üye olan herkesin yazma zorunluluğu yok.Üye olduğu halde yazmayan yüzlerce üye var.Ancak katilimda bulunan üyelerimiz olunca daha da mutlu oluyoruz. 956k
Ayrica yazmakda bir egzersizdir.Yazarakda kendinizde ki değişimleri farkedebilir kendinizi geliştirebilirsiniz.Değişim ilk önce yazı dilinde ortaya çıkar. hismiley

yeni bir hayat 12-07-2008 07:58 PM

"Geçmişi Düşünmek"

Boş bir anımda geçmiş günleri düşündüm;

Sanki eski dostlar orada oturuyorlarmış gibi geldi.

Ve ardından "acaba şimdi neredeler" diye meraklandım,

Tıpkı dökülen yapraklar gibi

Onlar da akan ırmaklarda kayboldular

Han Yu, kükürt tabletleri yuttu,

Ama küçücük bir hastalık onu mezara soktu.

Yuan, taşı sıksa suyunu çıkarırdı,

Ama daha yaşlanamadan gücü yok olup gitti

Üstat Tu, "Sağlığın Sırrı" na sahipti;

Bütün gün baharattan ve etten uzak dururdu.

Efendisi Tsui, güçlü bir iksire güvenerek,

Kış boyunca yazlık elbiseyle dolaşırdı.

Lakin kimi hastalıkla,kimi de ani bir ölümle

Ama hepsi de daha orta yaşı görmeden göçüp gittiler,

Bir ben, kendimi hiçbir şekilde perhize sokmayan,

Gençliğinde her türlü şehvete ve arzuya

Yumuşak bir şekilde boyun eğen ben,

Uzattım o sıkıcı yaşam süresini;

Damağı en lezzetli eti arzulayarak,

Ve ne bizmuttan, ne de kalomelden birşey anlamayan ben...

Acıktığımda yutuverdim buharı tüten yemekleri,

Susadığımda donmuş nehirden içtim suyumu,

Şiirlerle hizmet ettim ruhlarına beş organımın,

Üç yaşamsal bölgeyi şarapla yıkadım.

Bu yaşıma kadar sağlıklı ve sağlam bir şekilde yaşadım

Birtek dişim bile eksik değil;

Bacaklarım ve gövdem hala bana hizmet ediyor.

Yetmişinci yaşımı yeni bitirdim.

Ama halen karnımı doyuruyor, bebekler gibi uyuyorum.

Kadehimde duran şarabı mideme yuvarlıyor

Ve geri kalanı göklere bırakıyorum

Alıntı

Sanırım bizler de geçmişi ve geleceği düşünme kaygısıyla anı yaşayamıyoruz,ondan sonra huzur arıyorua değil mi? s456 s456 s456

naz78 29-05-2010 10:00 AM

Cevap: Huzurlu Olmak İçin 100 Öneri

hayat güzel zorluklar olsada sevmek güzel sevilmek güzel sevilecekler oldukça herşey kendimizden başlıyor güzel düşündükçe güzel göreceğiz ne düşünürsek o yuz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM.