Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

PSİŞİK KORUNMA DUASI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim PSİŞİK KORUNMA DUASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız PSİŞİK KORUNMA DUASI Lütfen bu psişik korunma duasını yapabildiğiniz kadar çok kullanın, bu duayı 9 gün söyleyin ve enerjinin etrafınızda inşa olabilmesi için her cümlenin sonunda birkaç saniye duraklayın. Alçakgönüllülük ile, tüm seviyelerde bizi koruyacak ilahi korunmayı istiyoruz. Cennet ışınlarının ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

PSİŞİK KORUNMA DUASI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-06-2009, 09:39 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart PSİŞİK KORUNMA DUASI

PSİŞİK KORUNMA DUASI

Lütfen bu psişik korunma duasını yapabildiğiniz kadar çok kullanın, bu duayı 9 gün söyleyin ve enerjinin etrafınızda inşa olabilmesi için her cümlenin sonunda birkaç saniye duraklayın.

Alçakgönüllülük ile, tüm seviyelerde bizi koruyacak ilahi korunmayı istiyoruz. Cennet ışınlarının bolluk içinde üzerimize dökülmesini istiyoruz.

Melek alemlerinin varlığını ve Metatron ve Mikail’in başta durmasını istiyoruz.

Mesih Işığı, Buddha Işığı, Mahatma Enerjisi, kutsal ruh, Reiki enerjisi, tüm Başmelek varlıklarının ve yükselmiş Üstatların Işığı bizi daimi olarak sevgileri ile sarsın…

Mahatma enerjisinin varlığımızın her bir veçhesi ile bütünleşmesini istiyoruz. Ayrıca, Tanrı’nın en yüksek iradesine uygun olarak, Mahatma enerjisinin Dünya Ana’nın ve tüm yaşam formlarının her veçhesi ile bütünleşmesini istiyoruz.

Başmelek Zadkiel ve St Germain’i çağırıyoruz ve Gümüş – Mor – Alevin tam olarak demirlenmesini ve tüm varlıklarımızın içini ve etrafını daimi olarak sarmasını istiyoruz.

Bu Gümüş Mor İlahi alevin geçmişimize, şimdiki anımıza ve geleceğimize gönderilmesini, tüm karmamızı dönüştürmesini istiyoruz…. Ayrıca, Lord Melchizedek, Başmelek Metatron ve Başmelek Mikail’in bize yardım etmesini istiyoruz. Tüm karmayı dönüştürmemize ve mükemmel şekilde dengelememize yardımcı olmalarını istiyoruz.

Başmeleklerin varlığımızın ve evimizin etrafına daimi olarak koruyucu bir Davut yıldızı yerleştirmelerini istiyoruz.

Başmelek Cebrail, Başmelek Haniel ve Cennet topluluğunu çağırıyoruz ve yeşil alevin ve beyaz alevin varlıklarımızın içinde ve dışında daimi ve tam olarak demirlenmesini istiyoruz.

Ayrıca, Başmelek Metatron’u, Mahatma’yı, Lord Maitreya’yı ve Sananda’yı çağırıyoruz ve tüm düşünce formlarının, kayıp ruhların, negatif kalıntıların, negatif elementallerin ve ruh parçalarının daimi olarak iyileştirilmesini ve ışığa götürülmesini istiyoruz …


aura alanlarımızda, evlerimizde ve dünyada, hepsi Tanrı’nın en yüksek iradesine göre özgürleşsin.

Başmelek alemlerinin pembe alevinin tam olarak demirlenmesini ve varlığımızın içinde ve dışında daimi olarak bizi sarmasını istiyoruz.

Başmelek Mikail’den Gümüş Zırhlı Metalik Giysisini varlıklarımızın etrafına daimi olarak demirlemesini istiyoruz.

Başmelek Mikail’in tüm karmik bağları daimi olarak kesip uzaklaştırmasını ve özel mavi zırhlı alevini daimi olarak demirlemesini, tüm varlığımızı içimizden ve dışımızdan sarmalamasını, istiyoruz.


Meryem Anayı ve Başmelek Rafael’i çağırıyoruz ve Aura Alanımızın içindeki ve dışındaki tüm delikleri ve sızıntıları mühürlemesini ve dönüştürmesini istiyoruz.

Tüm varlığımın içindeki ve dışındaki,Tanrı’nın en yüksek iradesine uygun olmayan her şey hemen İlahi Işığa dönüştürülsün.

Varlığımın her seviyesinde, Tanrı’nın üçlü alevi içinde mükemmel dengelenmiş olarak İlahi olarak hizalanayım, iyileşeyim ve yeniden – enerjileneyim.

Bana her zaman yol gösterilsin ve insanlığın ilerlemesi ve spiritüel gelişmesi ve iyileşmesi için yaptığım tüm çalışmalarda tam destek verilsin.

Yaptığım çalışmalarda, varlığımın her seviyesinde arınayım ve Kutsanayım, ve her geçen günle birlikte bana daha da çok ilahi güç verilsin, ve iyileşmem ilerlerken ve genişlerken daha da çok korunma sağlansın.

Gittiğim her yere cennet ışınlarını yayayım ve yoluma çıkan herkese yardımcı olayım.

Sevgili Tanrı Varlığı, BEN’İM Varlığı (Monad), Ruh Varlığı, Mahatma Enerjisi, Yükselmiş Üstatların kollektif bilinçliliği, içimizdeki Tanrı’nın adına, bu İlahi meditatif duanın, çoğaltılmasını ve tezahür ettirilmesini ve bu gezegendeki ve evrendeki tüm yaşam formlarına yardım etmek için kullanılmasını istiyoruz.


Bunun, Tanrı’nın en yüksek İradesine göre yapılmasını kabul ediyoruz.

Teşekkür ederiz – Amin,
alıntı


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 07:58 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

ya şimdiii bı soru geldi aklıma....hanı bunlara karşı oldugum sanılmasında...sadece aklıma geldı sormak ıstıorum..bı muslumanın bu şekılde dua etmesı doğrumudur?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 08:06 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

bende karşı değilim ama okur okumaz aynı şeyi bende düşündüm sevgili the desert
umarım bunu bize açıklayacak birirleri vardır?
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 08:11 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

yani hani mesih ınancı vs gıbı..tabı herkesın ınancı kendıne ama hanı bız bolee mesih vs karıştırmadan hz meryemı vs katmadan hanı bızım dınımıze daha uygun bı dua olsa daha ıyı olur?tuhaf geldi bana....
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 08:11 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

nacizane fıkrım..........
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 08:13 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

Serpil Hanım çok teşekkürler,ben de gümüş mor alev [ gma] enerjisi hakkında bilgi isteyecektim.dua da geçince ilgimi çekti.sizden ricam ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim...
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 09:54 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spiritüel ener¬jidir Yükselmiş Ustat Saint Germain tarafından yeniden orta¬ya konulmuştur Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spiritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir Hayatımızdaki bencillikleri aşabilmemizi sağlaya¬cak erdemi bize kazandırır

Saint Germain'in verdiği tebliğlerden bir tanesine göre, onun enerjisi altındaolan Mor Alev ve Gümüş Mor Alev ile bütün nega¬tifliği eriterek enerjimizi yeniden saflaştırabiliriz Mor Alev'i ken¬dimize, başkalarına ve hatta mekanlara uygulayarak negatifliği or¬tadan kaldırabiliriz, hastalıkları iyileştirebiliriz Mor Alev ve Gü¬müş Mor Alev Saint Germain ve diğer üstatlar tarafından program¬lanmış temizleyici bir enerji frekansıdır

Gümüş Mor Alev, mantra olarak bilinen özel dualarla çağrılabi¬lir, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirildiğinde Gü¬müş Mor Alev'in fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel düzeyler¬de tezahür eden negatif enerjiyi değiştirme, ya da dönüştürme gücü vardır Bu negatif enerji hastalık, stres, endişe, korku, kuşku, nefret, öfke ya da istenmeyen alışkanlıklar gibi formlarda olabilir, bunların hepsi bizim normal yapımızdaki güzelliği ve sevinci yaşayabilme¬mize engeldirler
Gümüş Mor Alev'in nitelikleri özgürlük, simya, adalet, sevinç, bağışlama ve merhamettir Mantraları kendinizi vererek söylediği¬nizde Gümüş Mor Alev, bedeninizin, zihninizin, duygularınızın, hatta bilinçaltı hafızanızın her hücresine, her atomuna girer Elekt¬ronlann titreşimini yükseltir, böylece biz de, Tanrıdan bize gelmiş ¬olan saf kozmik enerjiyle daha çok yankı yaparız

Gümüş Mor Alev fiziksel organlarımıza yerleşmiş toksinleri at¬manın yanı sıra eterik, zihinsel, duygusal ve fiziksel bedenlerimize kaydedilmiş olan şimdiki yaşamımızın ve geçmiş yaşamlarımızın travmalarını ve karmalarını da değiştirir Kimi kez karmamız ken¬dini ağır bir yük gibi hisseder ama Mor Alev'i davet ettiğimizde kendimizi daha hafif ve daha az bir yükün altında hissederiz, çünkü o, kişisel sorunlarımızın nedenini, kelimenin tam anlamıyla yakar
Başka bir deyimle Gümüş Mor Alev geçmiş yaşamlarımızın kayıt¬larını siler, dolayısıyla özsaygımızı artırır, kendimizi daha çok sev¬memize yardım eder

Gümüş Mor Alev uyumlamasını alıp onu mantralar, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirerek düzenli kullandığınızda dönüşüm sürecini hızlandırırsınız

Gümüş Mor Alev kullanılarak acı veren hatıralara şifa verilebi¬lir, hatta bozuk olan ilişkilerdeki güçlüklerin giderilmesine yardım edilebilir İlişkilerindeki sorunlara Gümüş Mor Alev gönderen kişi¬ler korkunç bir yükün kalktığı duygusunu yaşadıklarını ve yaşam¬larında daha ileriye gitmek için kendilerini özgür hissettiklerini be¬lirtmektedirler Gümüş Mor Alev, her gün çağırılarak aura ve başlı¬ca çakralar temizlenip arındırılabilir


Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir Dünya¬nın değişik frekanslara sahip olduğu son zamanlar için, farklı teda¬viler ve farklı yöntemler gerekir Gümüş Mor Alev de bu farklı şifa yöntemlerinden biridir Onunla birçok şey yapabilirsiniz Yapabile¬ceğiniz şeylerden biri, ona tüm negatif duygularınızı yaktırmaktır Sizde rahatsızlık yaratan her şeyi, Mesih Enerjisi'nin fiziksel bede¬ninize akışını kesintiye uğratan düşüncelerinizi, Gümüş Mor Alev'e havale ederseniz, her şeyin daha kolay yoluna girdiğine şahit olur¬sunuz Bu iş için birçok kişinin çok yararlı ve kolay bulduğu mant¬ra şudur:


BEN Gümüş Mor Alev'den bir Varlığım BEN Tanrı'nın istediği saflığım

Bu mantra temizleyici bir etkiye sahiptir Gümüş Mor Alev Mantralarının birer spiritüel antiseptik olduğunu söyleyebiliriz Bu spiritüel antiseptiği bilincinize, zihninize, fiziksel bedeninize sel gi¬bi akıtabilirsiniz, her şey temizlenir Bu Mantra'yı sabahları banyo¬da ya da tuvalette şarkı olarak söylerseniz onun, bulunduğunuz me¬kana, oturma odanıza Gümüş Mor Rengi, Gümüş Mor Enerji 'yi ge¬tirdiğini görürsünüz, kuşkusuz bu da titreşimi yükseltir Bu Mant¬ra'yı günlük yaşamınızda kullanın, onu günde şarkı olarak düzine¬lerce kez söyleyin.


"BEN" olumlamaları son derece güçlüdür "BEN", "Benim Tan¬rı benliğim İle tümüyle özdeşleşiyor" anlamına gelir Yapabildiği¬niz sıklıkta "BEN Gümüş Mor Alev'im" olumlamasıyla bitirin ça¬lışmalarınızı Bu şekilde, bastırılmış bütün negatif durumlar pozitif duruma gelirken, hayatınızın da değiştiğini fark edebilirsiniz
Bu Mor Alev'i gittiğiniz her yerde arkanızda da bırakabilirsiniz Alevi getirebilir ve onu birçok yere yerleştirebilirsiniz Onu yaşadı¬ğınız şehrin sokaklarına, parklarına, enerji noktalarına yerleştirin
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:04 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

arkadaşlarr dua hakkındaki çelişkinize cevap vermek istedim. buda benim kendi şahsi düşüncem tabiikiister budaa ister metatron mesih bilinci ne olursa olsun hepimiz bir bütünün parçalarıyız.hepimizin yaratıcısı birdir.onun için onları zikretmekte sakınca görmediğim için bu duayı koydum ama ben bu duayı ederken kendi rehber ve meleklerimi ve bilmediğim tüm rehber ve melekleri davet ederek yaradandan diliyorum.

sevgiler..
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:24 PM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

çok teşekkürler Serpil Hanım,olumlamaları not aldım.Bilgilerinizi paylaştığınız için minnettarım..
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:31 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: PSİŞİK KORUNMA DUASI

teşekkurler serpil22 ama ben yıne de kendı bıldığım şekılde dua etsem daha ii sanırım bana bıraz ağır geldi cunküü...
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
duasi, korunma, psisik


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


PSİŞİK KORUNMA DUASI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim PSİŞİK KORUNMA DUASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız PSİŞİK KORUNMA DUASI Lütfen bu psişik korunma duasını yapabildiğiniz kadar çok kullanın, bu duayı 9 gün söyleyin ve enerjinin etrafınızda inşa olabilmesi için her cümlenin sonunda birkaç saniye duraklayın. Alçakgönüllülük ile, tüm seviyelerde bizi koruyacak ilahi korunmayı istiyoruz. Cennet ışınlarının ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.