Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Reiki

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reiki’yi nerelerde kullanabiliriz, hayatımızda nelere aktarabiliriz? Aslında tek ve kısa bir cevabı var, heryerde ! Konuyu biraz açalım, birkaç konu başlığında toplayalım: Mekan Temizliği: Bulunduğunuz mekanı enerjetik olarak temizlemeniz, arındırmanız mümkündür. Bulunulan ortamda negatif ( durgun ) enerjilerin arındırılmasında kullanabiliriz. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-12-2007, 10:20 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 284
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI


Reiki’yi nerelerde kullanabiliriz, hayatımızda nelere aktarabiliriz? Aslında tek ve kısa bir cevabı var, heryerde !

Konuyu biraz açalım, birkaç konu başlığında toplayalım:

Mekan Temizliği:

Bulunduğunuz mekanı enerjetik olarak temizlemeniz, arındırmanız mümkündür. Bulunulan ortamda negatif ( durgun ) enerjilerin arındırılmasında kullanabiliriz. Bizi negatif besleyen ( enerji alanımız “ auramızı” küçülten, kendimizi kötü, zayıf, sağlıksız hissettiren )enerji alanını temizler. İyi, sağlıklı, keyifli hissettirecek bir ortam haline getirir. 2.aşama eğitiminde alınan sembol bilgileri ile de bu çalışma daha uzun süre etkili kalabilecek hale getirilebilir. Uygulayacağımız bir şifa çalışması ya da meditasyon, bir toplantı, önemli bir görüşme öncesi ve sonrası mekan temizliği olumlu sonuçlar verir.

Eşyalar:

Korumak istediğimiz, arızalanan, çalışmayan bütün makine ve eşyalarda uygulayabiliriz. Sıkışan kilit, cep telefon şarjı, akü, bilgisayar errorlerinde, nasıl sonuçlar verdiği hemen tüm Reiki kitaplarında rastlayabileceğiniz, kendi uygulamalarınızda da bundan farklı olmadığını yaşayabileceğiniz örneklerdir. Başlangıçta şaşırtıcı gelen bu hoş denemeleri yapabilirsiniz.

Meditasyonlar, spiritüel çalışmalar:

Reiki’nin verdiği derinlikle meditasyon çalışmalarınızdaki farkındalık ve keyfi daha yoğun yaşayabilirsiniz. Dünya ana bağlantımızı naif bir şekilde hatırlatan, birey-evren dengelerini kuvvetlendirecek sonuçları yaşayabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizin özüne inebilip, gerçekten kendinizi tanıma yolunda önemli adımlar atabilirsiniz.

İlaçlar:

Kullandığınız ilaçların etkilerini olumlu anlamda kuvvetlendirmede, ( ilaç etkisinin daha erken başladığı ve etki süresinin uzadığı gibi), ilaçların yan etkilerindeki azalmaları gözlemleyebilirsiniz. Tıbbi tedavilerin olumlu sonuçlarının daha seri bir şekilde gerçekleştiğine şahit olabilirsiniz.

Besinler:

Yemeklere uyguladığınız zaman yemeklerin lezzetlerinin farkedilir şekilde arttığına tanık olabilirsiniz. Bunun besinlerdeki toksinlerin ve katkı maddelerinin arınması ile alakalı olduğunu hissedebilirsiniz. Misafirlerinize Reiki verdiğiniz ve vermediğiniz yemekler ile onlara belli etmeden hoş sürprizler yapabilirsiniz. İçeriğinde çok özel malzemeler olmayan bir yemek ya da mezenin Reiki uygulaması ile nasıl tercih edilir hale geldiğini gözlemleyebilirsiniz.

Koruma Amaçlı:

Kendinizi, mekanınızı, eşyalarınızı dış negatif etkilerden koruyabilirsiniz. Özellikle 2. aşama sembol eğitimi ile bunu daha uzun süreli etkili halde gerçekleştirebilirsiniz.

Hoşlanmadığınız, enerjetik anlamda iyi hissetirmeyen kişi ya da ortamlarda koruma prosedürünün ne kadar rahatlatıcı olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Bitki ve Hayvanlarda Uygulama:

Bitki ve ihtiyacı olduğunu gördüğünüz hayvanlardaki uygulamaların ne kadar şaşırtıcı sonuçlar verdiğine şahit olabilirsiniz. Özellikle bu konuda ne kadar önyargısız cevaplar geldiğini bilerek yaşayacaklarınız sizler için çok hoş deneyimler olacaktır

Hamilelikte Reiki:

Bu konuyu ayrı bir başlıkta vermemizin nedeni hamileliğin herhangi bir şifa prosedürü gerektiren durumlardan daha farklı ve daha özel olmasındandır.

Çin geleneğinde doğum günü dünyaya geliş günü değil, ana rahmine düşme anı olarak kabul edilir. Bu da gösteriyor ki, intra-uterin dönem (anne karnında geçen dönem ) bizim hayatımızın bir parçası hem de çok önemli bir parçasıdır. Batı tıbbı da bu konuya özellikle son yıllarda çok yoğun şekilde eğilmiştir.

Ana karnındaki gelişim özellikle teknolojinin gelişmesiyle daha detaylı şekilde incelenebilir hale gelmiş, bu dönemde gerçekleşen patolojilerin ve doğum anındaki patolojilerin ileriki yıllarda nasıl etkiler ortaya çıkarabildiği daha detaylı bir şekilde takip edilebilmiştir.

Halen bütün detaylarıyla bilinemese de bu dönemin önemi hepimizin malumudur. Özellikle bu dönemde bebeğe verilecek Reiki’nin ne denli olumlu etkilerde bulunduğu deneyimlerde aktarılmaktadır. Anne adayının hamilelik dönemini rahat ve huzurlu geçirebilmesine katkıları artık bilinen bir gerçektir. Bebeğin bu dönemde, doğumunda ve doğumu sonrasında Reiki enerjisiyle ne kadar olumlu şekilde beslendiği de yine tüm deneyimlerin ortak paydasıdır.

Sevginin en saf ve temiz hali ile beslediği anne-bebek ilişkisi, Reiki’nin ön koşulsuz sevgi ve şifa desteği ile harikulade bir tablo ortaya çıkarmaktadır.

Reiki’nin hayatımıza, günlük kullanımımıza aktarımı sadece yukarıdaki başlıklardan ibaret değildir. Aklınıza gelen her yerde her koşulda Reiki size kapalı zannettiğiniz kapıları açan bir destektir. Reiki’yi kullanmaktan çekinmeyin. Özellikle tıp mensubu arkadaşlarımıza ve diş hekimi meslekdaşlarımıza hastalarında destekleyici tedavi olarak kullanmalarını tavsiye ederim. Sonuçları hem hasta hem de hekim için tatminkar olacak hoş deneyimleri yaşamanızı yürekten dilerim.

Reiki ile değil Reiki’yi yaşayacağımız ışık dolu günler dileği ile...

Zeki Yüksekbilgili

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun...
fatale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2009, 09:00 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 66
Tesekkür: 10,570
75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sulara is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI

Bir arkadasım fızyoterapıst.Calıstıgı kısıler engellı otıstık sıpastık ve felclı hastalar.Bır cok hastasının ıyılesme donemı bır ıkı seneyı bulabılıyor ve aılelerı cok buyuk emek harcıyorlar.Aklıma geldı bugun onla konusurken reıkının faydası olabılırmı acaba..Hastalarına sıfa verebılırmı fızık tedavı surecınde.Yada ıyılesme ne yonde olur acabaa
sulara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2009, 10:12 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI

Alıntı:
sulara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir arkadasım fızyoterapıst.Calıstıgı kısıler engellı otıstık sıpastık ve felclı hastalar.Bır cok hastasının ıyılesme donemı bır ıkı seneyı bulabılıyor ve aılelerı cok buyuk emek harcıyorlar.Aklıma geldı bugun onla konusurken reıkının faydası olabılırmı acaba..Hastalarına sıfa verebılırmı fızık tedavı surecınde.Yada ıyılesme ne yonde olur acabaa
reiki hakkında çok az şey biliyorum ama bildiğim kadarıyla reiki şife enerjisi olarak da kullanılıyor.. zaten çoğu doktorun normal tedavilerine ek olarak reikiyi hastalarına uyguladıklarını okudum, yurtdışında bu şekilde çalışan hastaneler varmış
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2009, 01:52 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: In a world
Mesajlar: 216
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Cevap: REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI

Evet Reiki. Evrensel yaşam enerjisi.Kaynağını yaradanımdan alır.Reiki kişinin bütününe, fiziksel ve ruhsal bütününe en hayırlı olacak şifayı getirir.Bazen şifa iyileşme olacağı gibi, bazen de hastalığın kendisi olabilir.Reikiyi alan,şifayı talep eden kişi nin durumunda bir süre artan bir seyir olabilir.Bu tamamen şifanın kendisidir.Önemli olan şey şifacının bu derde deva olmadığının,sadece şifacı kişinin hayrına olan şifaya kanal olduğunun bilinmesidir.Reiki nin fiziksel veya ruhsal rahatsızlıklarda hiç bir zaman tek başına tedavi olarak düşünülmemeli; ancak şahsi fikrim her zaman kişinin bütünüe en hayırlı şifayı getirdiğidir.Evrensel yaşam enerjisi sadece insana değil canlı veya cansız bütün herşeye nüfuz eder ve zaten her zerrede zaten mevcuttur.Sadece canlılara değil, yediğimiz yemeğe,içtiğimiz suya, ilaçlara hatta aldığımız nefese bile reiki aktarabilir ve şifalandırabiliriz.
Yaşadığım deneyimlere dayanarak söyleyebilirimki Reiki çok yumuşaktır ve sevginin enerjisidir ve insanın içinde eksikliğini hissettiği şeyi bulmanın,kendini keşfetmenin ve kendin olmanın en güzel yollarında biridir.Teşekkür ediyorum varlığı için:)
Yasal ında söylediği gibi daha çok amerikada ve bazı avrupa ülkelerinde hastanelerin bu konuda ayrı bir bölümlerinin olduğunu bende senseimden öğrendim.
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki REİKİ'NİN HAYATIMIZA AKTARIMI VE KULLANIMI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reiki’yi nerelerde kullanabiliriz, hayatımızda nelere aktarabiliriz? Aslında tek ve kısa bir cevabı var, heryerde ! Konuyu biraz açalım, birkaç konu başlığında toplayalım: Mekan Temizliği: Bulunduğunuz mekanı enerjetik olarak temizlemeniz, arındırmanız mümkündür. Bulunulan ortamda negatif ( durgun ) enerjilerin arındırılmasında kullanabiliriz. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.