![]() |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Niyet ettiğiniz an uyumlama başlayacak gönderdiğim arkadaşlar. Çünkü ben uyumlamaya niyet ederken saat belirtmedim. Hayırlı olsun. Bana geri bildirimde bulunan arkadaşların yorumlarına göre değerlendirme yaparız tekrarı konusunda.Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bitti sanırım.. başım ağrıyor... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI yarım saat sürüyor deniz8nisan niyet edeceksin ve yarım saat gözlerin kapalı uzanacaksın |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI mesajlarda sorun olduğunda ve uyumlamayı kabül etmeden uyumlama başladığnda sol kolumda yoğun bir enerji akışı ve ağrı hissetmiştim.. uyuymlamadan haberim olduğunda ve niyet ettiğimde her hangi bir şey hissetmedim... bir gariplik yoktur umarım... yine de uyumaya başlerken uyumlanma isteği ile yatacağım ... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI belki uyumlama seni bulmuştur gökksu:) |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI belki de :) şimdilik çıkmam gerek ... teşekkür ederim:) sevgi ile... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ikinci kez denedim ama hiç bişi hissetmedim :(:( kadersizim.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI yatacağım ben artık hala geçerli mi acaba.?? iyi geceeler.. teşekkürlerr...... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI mesaj gelmedi ama ben niyetlenmiştim,yalnız enteresan birşey oldu sol kolumdan enerji girmek istiyorda sani bir güç ona engel oluyormuş gibi bir direnç oluştu hani avucunuzun içiyle birşey itersiniz ya onun gibiydi sevgili ecemre bunun bir anlamı varmı ben pek birşey anlamadım ama hissettiklerim çok yoğundu |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Bende birşeyler hissettim, inisiye oldummu olmadımmı emin değilim. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI İnisiye oldum evetsevincli Teşekkürler ecemre 956k |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Ben mesaj almadım ecemre son durum ne bilemiyorum.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI arcacım özeline yazdım. Dünkü aksaklık için çok üzgünüm arkadaşlar. Artık uyumlama ile ilgili gönderdiklerimi herkes aldı. Gerekirse tekrarlarız.Sevgiler actionsmile |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI :S :S uyumlandığınızı nerden anlıyorsunuz arkadaşlar.?? bende bir değişiklik yok :(:( |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Alıntı:
sanki uyumlanmamışsın gibi geldi bana. Yani gelmek istemişte gelememiş gibi olmuşy789 |
ona bir sor bir şey hissetmiş mi? tekrar uyumlarım sizi yine olmazsa artık yapacak bir şey yok.Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI hayır niyetlenmemiş.. :(:( çok teşekkürler size.. bizim için o kadar uğraştınızz... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ecemre hanım en azından biz sizi dün beklerken hepimiz ''teğmen'' olduk :):) bu da bir artı :):) |
|
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI günaydın ecemre :)) uyumlaman herkesin hayrına olsun... bende merakla bekliyorum notlarımıı.. :)) Bende genel internetten bulduğum notlar var ama sende farklı bilgiler varsa çok sevinirim.. sevgiler.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bana da mesaj gelmedi . 22:50 ta söylenen şekilde niyet edip uzandım gözlerim kapalı olarak sol kolup dirseğe kadar yoğun olarak karıncalanır şekildeydi ve sağ elimde biraz vardı ... huzur verici dingin bir haldeydim , sanırım 10 dk sonra, uyuyakaladım tuh788 ve 23:30da da aniden uyandım ... uyumlanıp uyumlanmadığımız nasıl anlaşılır ?hy789 |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI gzn sen listede yoksun ki bana özelden bilgilerini göndermemişsin.Yani sana uyumlama yapılmadı.Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Umarım uyumlanmışızdır ben bişey hissetmedim ama... Çok teşekkür ederim canım sağolasın.... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Bu şekilde içime sinmedi. Uyumlamayı uygun bir gün ve saatte tekrarlayacağım. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI çok mutlu oluruz.. :) |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Evet hepimiz bekliyoruz ... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI sewgili ecemre, o kadar tatlı we o kadar iyi bir insan ki hem ücretsiz uyumluyor hem de uyumlanamayanlar için tekrar fedakarlık edip uyumlama yapmak istiyor. seni çok sewiyoruz ecemre... |
Birşey yapıyoruz tam olsun.Sevgileractionsmile |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI artık sizden bir tarih bekliyoruz o zamaan.. ama bu defa da sizi sıkıştırmış gibi olmayalım... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Herkese merhaba, Bu akşam saat 23.00 da Gümüş Mor Alev uyumlaması yapmayı düşünüyorum. Katılmak isteyenler sayfaya adını yazsın. Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Uyumlamayı yarın akşama alıyorum. Talep olursa tabi... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ben uyumlanmayı istiyorum actionsmile |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI yarın akşamı yakaladımmı!!!!!!!! 14/11/2011-09:10 şu an paylaşmayı diliyorum. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI merhaba.ben GMA ya inisiye olmak istiyordum.bi sitede bi arkadasla saat belirledik uyumlama icin.ayni saatte ben niyetlendim ve uyumlamaya hazirlandim,fakat arkadas ondan sonra bana msj gondermedi ve benim icimde acaba unuttumu diye bir supe kaldi.tekrar inisiye olmama yardimci olurmusunuz lutfen. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI slm arkadaşlar bu konu burda kapandımı yoksa uyumlamalar devam ediyormu |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Sevgili gülsem uyumlamalar yukarıdaki mesajlara bakarsan o tarihlerde verilmiş çalışmalardır. Bugünlerde yeni bir çalışma yok. Uyumlama yapabilen üyeler bunu istedikleri zaman günü ve saati burada paylaşıyorlar. Bu uyumlama çalışmaları düzenli periyotlarda gerçekleştirilmiyor. Belli değil yeniden ne zaman böyle bir çalışma olacağı. Sevgiler. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM. |