![]() |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bana da henüz gelen mesaj yok... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Alıntı:
|
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ne oldu yhaa :(:(:( |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI size bi şey geldi mi arkadaşlarr.?? |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI anlayamadım ??? özele de mesaj gelmedi:(( saat 22:00 |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI evet aynen saat 22:00 :( |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Henüz gelmedi banasad456 |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Bana da gelen bişi olmadı |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Kamera şakası gibi oldu:)) |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI şimdi ağlayacağım.. çok heveslenmiştimm... :( ecemre hanımmm :( |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Valla inanmıyacaksınız ama burda da saat 22.00 |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Toplu gönderimde sorun olmuş olabilirmi acaba? |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI zaten sorun vardır ve ecemre hanım eminim ki düzeltmeye çelştığı için bize cevap veremiyordur.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Ecemre nin elekkrikği kesilmiş olabilir veya teknik bir sorun yaşıyordur.Birazdan öğreniriz. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI mutlaka bir sorun olmuştur ecemre tarafında :(( umarım saat değişikliği ile bu gün uyumlama gerçekleşir... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Geç olsun, temiz olsun, bizim olsun. internette de bazen sorun çıkabiliyor zaman zaman |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI evet. olsun da bugun olsun.... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Şimdi, şu anda uyumlanıyor olabilirmiyiz? |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI :D:D sanmıyorum... |
|
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI evet online görünüyor. ecemre hanım kimi uyumluyor biz uyumlanmıyorsak :S :S |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Şu anda off oldu. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Banada mesaj gelmedi arkadaşlar... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Sanıyorum gerçekleşmiyecek.Bir terslik var ama çözemedim.Sizlere iyi geceler diliyorum. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ağlamak üzereyim. kaç gündür bunu bekliyordum . annem de alacaktı uyumlama . 8 de yatan kadın saat 22:20 ye kadar bekledi. ve az önce gidip yattı.. :( ben olmayacağından korkuyorumm.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Ben umutluyum hala, birazdan sorunun çözüleceğini düşünüyorum. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Üzülmeyin yarın ecemre bir açıklama yapar sanırım. Bir sorun vardır mutlaka üzülmeyin... |
üzme kendini bu kadar..vardır bir sebebi... zamanı ve uygun frekansı geldiğinde seni/bizi sarıp sarmalayacaktır GMA... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bartun hepimiz umutluyuz .. zaten öyle olmasa beklemezdik.. bence ecemre hanım hepimizi uyumladıktan(!) sonra yani 22:30 da aramıza dönecek.!! |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI göksuu teşekkürler.. |
|
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ben de onu diyorum zaten. hem (!) işareti koymuştum.. yani uyumlanmış sayılmayız uyumlanmaya çalışılmışsak bile... bartuuuuunnn :( |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ecemre hanım mgeri onn olmuşş :) |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI özelden mesajım gelmedimi:(( hepinize attım o zaman sitede sorun oldu ben uyumlamayı yaptım size tekrar mesaj atıyorum uyumlamayı alabilirsiniz hala |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI tamam ecemre hanım bekliyoruz sabırsızlıklaa.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ecemre hanım mesajı buraya da yazabilirsiniz zaten takip ediyoruz.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI aldım mesajı :) |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Bende aldım. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI mesaj bana da geldi.. şu anda uyumlama başladı mı? |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI İlk attığım mesajı toplu olarak atmıştım nasıl bir sorun olduysa ben mesajı aldınız diye uyumlamayı yaptım. İşin enteresanı ben size niyetlendim ama siz niyet edip almadığınızdan olsa gerek aşırı yoğun hissettim uyumlamayı.Yatarken bile niyetinizi yapabilirsiniz hala.Yorumlarınızı alırım daha sonra. Gerekirse tekrarlarız. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM. |