Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız

Uyarılar

Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merabalar benim en nefret ettiğim huyum duygusuz biri olmam.yakınlarımla birlikte film izlerken olsun güzel şeyler yşarken olsun onların tattığı duyguyu tadamıyorum.duygu alamıyorum belki çok nadir :( küçükken pencereden güneşin batışını saatlerce izlemekten, balkona çıkıp üşüyüp tekrar yatağıma yorganımın altına girmekten ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi

Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-06-2010, 08:05 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 4
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yere yakın kanatsız peri is an unknown quantity at this point
Standart Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim

merabalar benim en nefret ettiğim huyum duygusuz biri olmam.yakınlarımla birlikte film izlerken olsun güzel şeyler yşarken olsun onların tattığı duyguyu tadamıyorum.duygu alamıyorum belki çok nadir :(
küçükken pencereden güneşin batışını saatlerce izlemekten, balkona çıkıp üşüyüp tekrar yatağıma yorganımın altına girmekten ve birçok şeyden zevk alırdım.şimdi ise küçüklüğümden eser yok duygusuzun tekiyim :( yardım edin bana lütfen..:(

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yere yakın kanatsız peri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2010, 08:28 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim

DUYGUSAL ZEKANIZI GELİŞTİRMEK İÇİN NE YAPMALISINIZ ?


1) DÜŞÜK DUYGUSAL ZEKA SİZİN SUÇUNUZ DEĞİL
Duygusal zekanızın düzeyi büyüdüğümüz ortamla çok paraleldir. Mutlu bir çocuklukla çıkılan inşaat depreme dayanıklı olur. Duygusal zekanızın düşüklüğüne neden siz değil, sizi oluşturan faktörlerdir. Anne, babanız, hatta büyük anne ve dedeleriniz, çevre, yaşadığınız olaylar, geçirdiğiniz travmalardır.

2) KENDİNİZİ TANIRSANIZ BAŞKALARINI ÇÖZERSİNİZ
Duygusal zekanın gelişmesi için kişinin kendi duygularını çok iyi tanıması gerekmektedir. İnsanların olaylar karşısında gösterdikleri tepkileri doğru değerlendirmeye çalışın.

3) YAŞADIKLARINIZDAN DERS ALIN
Yaşanmış bir olay karşısında ?Ben haklıydım? deyip işin içinden sıyrılmayın, ?Ben suçluydum? deyip kıvrım kıvrım kıvranmayın. Terazinin bir kefesine kendinizi, diğerine karşı tarafı koyun. Tek tek değerlendirin; ?Ben ne yaptım, o ne yaptı?? Sadece kendi yaşamınızdan değil, başkalarının yaşamından da dersler çıkarın. Gözlemci olun.

4) PROFESYONEL YARDIM ALMAKTAN UTANMAYIN
Duygusal zeka kimi zaman kişinin kendi çabalarıyla ama çoğu kez bir profesyonelin yardımı ile geliştirilebilir. Yardım almaktan utanmayın.eğer bir psikologa başvurma gücünü kendinizde bulduysanız, yardımı tamamen reddedenlerden fersah fersah önde olduğunuzu unutmayın.

5) DİNLEYEBİLMEK KONUŞMAKTAN DAHA ZORDUR
Dinlemesini öğrenin, dinlemek konuşmaktan çok daha zordur. Sonra fikrinizi söyleyin. Küçük düşeceğim korkusu taşımayın, kendinizi diğerlerinden üstün görmeyin.

6) DÜŞMANCA DUYGULARDAN KURTULUN
Bir yada birden fazla insana haset duyabilir, farkında olmayabilirsiniz. Bu bir kıskançlık değildir. Onun kötülüğünü isteme halidir. Her insanın kötü yanları vardır; kötü yanınızı bir avcı gibi yakalamaya çalışın. Bulduklarınız size acı verse de zaman içinde ?pamuk? gibi olacaksınız.

7) SINIRLAR NEREDE BAŞLAR VE BİTER, TARTIN
Bir insanla iki günde samimi oluyorsanız kendinizden ve karşınızdakinden şüpheye düşebilirsiniz. Uzaktakilere mesafeli olun, yakındakilere teslim olun.

8) MACERALI YOLLARI DEĞİL, GÜVENLİLERİ SEÇİN
Özellikle aşk ilişkilerinde başarısız olanların düştükleri en büyük hatalardan biri sürekli heyecan peşinde koşmalarıdır. Oysa insan içgüdüsel olarak maceraya değil, güven dolu bir kucağa açtır? Haz aldığında güven duyduğunuzu birbirine karıştırmayın. İkisini aynı anda bulabiliyorsanız ne ala !

9) EMPATİ GÜCÜNÜZÜ GELİŞTİRİN
Kendinizi karşınızdakinin yerine koyun. Defalarca??Sana böyle yapılsa ne hissederdin?? diye sorun kendi kendinize. Davranışlarınızı düzeltmeye çalışın. Karşı tarafın sevgisini ve saygısını kazanacaksınız.

10) HİÇBİR ŞEY SİHİRLİ DEĞNEK DEĞMİŞ GİBİ BİRDEN DEĞİŞMEZ
Kendinizi değiştirmek ve duygusal zekanızı geliştirmek bir günde gerçekleşemez. Zaman ve emek ister. Onca çabadan sonra mükemmele ulaşmayı beklemeyin. Mükemmel yoktur; iyi vardır, daha iyi vardır. İnsanları kusurları ile sevin

-Alıntı-

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2010, 08:29 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim

Duygusal Zeka Nasıl Geliştirilir?


Duygusal Zeka (EQ), bize soy geçmişimizden kalan bir nevi “miras”… Ancak bu mirası doğru şekilde kullanıp geliştirmek de kişinin kendi elinde olan bir durum… Günümüzde EQ’yu geliştirmeye yönelik eğitimler ve koçluk programları çok daha yaygın bir şekilde sunuluyor. Bu şekilde kişi kendi potansiyelini de görmüş oluyor. Peki, EQ’yu geliştirmek için ne yapmalı? Uzmanlar kişinin sahip olduğu EQ’nun büyük ölçüde yetiştiği ortamla doğru orantılı olduğunun altını çiziyor. Kişi ne kadar aktif ve mutlu bir çocukluk ve gençlik geçirdiyse, o ölçüde EQ’ya sahip oluyor. Ancak düşük EQ’yu geliştirmek mümkün. Bunun için uzman yardımı almak en sağlıklı yol. Tabii bir gecede mucize de beklememek gerekiyor. Zira bu süreç bazen yılların alışkanlıklarından, bakış açılarından, davranış modellerinden vazgeçmek anlamına da gelebiliyor. Peki, o halde ne yapmalı?

Kendinizi tanıyın
:
Kim olduğunuzu öğrenin. EQ kendinizi tanımanızı şart koşar.Gerçekte kim olduğunuzu, kendiniz nasıl tanımladığınızı, hayatta hangi rolleri üstlendiğinizi, ihtiyaçlarınızın neler olduğunu, hedeflerinizi, kendiniz için neyin önemli olduğunu, güçlü ve zayıf yönlerinizi dürüst bir şekilde ortaya koyun.

Duygularınızı ve onları kontrol etmeyi öğrenin: Duygular doğal ve insancıldır. Kendi duygularınızdan veya diğer insanların duygularından ne kadar az korkarsanız, duygularınızla o kadar rahat başa çıkabilirsiniz. Bu nedenle duygu dünyanızı iyi öğrenip tanıyın.
Kendinizi, kişisel özelliklerinizi başkalarına açık tutun:
Başkalarının dünyaya bakış açılarının sizinkinden farklı olduğunu ne kadar çabuk anlarsanız, onları da o kadar çabuk tanırsınız. Bu da EQ’nuzun gelişmesi demektir. EQ’ su yüksek insanlar başkaların duygu ve düşüncelerini kendileri için tehlike olarak görmez, tam tersine ilgi çekici ve yeni bir şeyler öğrenme şansı olarak değerlendirir.

İletişim kurma becerinizi geliştirin:
İnsanlar arasındaki iletişimi anlamaya çalışın. Eğer kendinizde iletişim kurma becerisi konusunda eksiklik hissediyorsanız, bunu düzeltmek için çok şey yapabilirsiniz. Çeşitli seminerler ve eğitimler yoluyla daha etkili iletişim kurmayı öğrenebilirsiniz. Ama en başta, hatalı olduğunuzu fark ettiğinizde özür dilemekten, ya da basit bir şey için bile teşekkür etmekten çekinmeyin. Her özür ya da teşekkür kişiler arası ilişkinin gelişimi için önemli bir köprüdür.

Kendinizi ifade etme yöntemlerinizi geliştirin
:
Çoğu insan kendisini ifade etmekte sıkıntı çeker. Bu nedenle öncelikle kelime haznenizi zenginleştirin. Her an yeni kelimeler öğrenin, özellikle de duygu ve düşünce ifade eden kelimelere ağırlık verin. Kendinizi çok yönlü olarak ifade edebilme cesaretimiz olsun. Bazen hal ve hareketleriniz, kelimelerinizden çok daha fazla anlam içerebilir.

Sorun çözücü olun:

Sorunları giderebilme, her zaman bir çıkış yolu bulabilme becerisi EQ’nun getirilerinden biridir.Bu becerilerinizi sistemli bir çalışma ile geliştirebilirsiniz. Çeşitli olay ve sorunlar üzerinde düşünün ve bunlara çözümler getirmeye çalışın. Eğer sorunlardan korkup kaçmaz ve onları birer şans, kendini ispatlama fırsatı olarak görürseniz, çözmemeniz için hiçbir neden kalmaz.

Eleştiriye açık olun:
Eleştiriler duygu ve düşüncenin gelişmesi ve olgunlaşması için fırsatlar yaratır. Dolayısıyla bırakın sizi eleştirsinler. Bu sayede kendinizdeki olumlu ve olumsuz yönleri öğrenme fırsatı elde edeceksiniz. Bunun yanı sırasiz de eleştiri yapabilmelisiniz. Ancak bunu yaparken, başkalarının onurunu kıracak, kişiliklerine zarar verecek şekilde olmamasına dikkat edin.

İnsanlar ile ilgilenin:
Yeni insanlar ile tanışın onların kültürlerini öğrenin. Değişik insan psikolojileri hakkında bilgi edinin. İnsanları harekete geçiren akımları, onların hayat hikayelerini okuyun. Kendinizi ve diğer insanları keşfedin.

Ne zaman yardım isteyeceğinizi bilin:

İnsanın kendisini anlamasının ve kendisine yardım etmesinin de sınırları vardır. Bazı sorunları yalnız başına çözmek zordur. Kendinizi objektif bir şekilde değerlendirmede de sorun yaşayabilirsiniz. Yardım konusunda istekli olmak duygusal olgunluğun belirtisidir. Kendinizi sorunların altında ezilmiş hissedene kadar beklemeyin.

Kaynak: KobiFinans Dergisi 23. Sayı
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2010, 08:52 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 4
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yere yakın kanatsız peri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim

bunları bende gördüm uyguladım zamanında ama hiç bir değişim olmadı.gene aynıyım gene :(
yere yakın kanatsız peri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Duygusal Zekamı Nasıl Geliştirebilirim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merabalar benim en nefret ettiğim huyum duygusuz biri olmam.yakınlarımla birlikte film izlerken olsun güzel şeyler yşarken olsun onların tattığı duyguyu tadamıyorum.duygu alamıyorum belki çok nadir :( küçükken pencereden güneşin batışını saatlerce izlemekten, balkona çıkıp üşüyüp tekrar yatağıma yorganımın altına girmekten ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.