Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız

Uyarılar

Eşcinselliği Önleyici Telkin

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Eşcinselliği Önleyici Telkin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Biliyorum belki bi tabu olarak görülecek ama burdan bi istekte bulunmak istiyorum. Dünya literatüründe bu tarz telkinler varmı bilmiyorum ama eşcinsellik tedavisinin azda olsa başarı şansı olduğunu biliyorum. Bu tarz bir eğilimim var ve bu halimden hiç ama hiç mutlu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi

Eşcinselliği Önleyici Telkin

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-10-2008, 11:10 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
male is an unknown quantity at this point
Standart Eşcinselliği Önleyici Telkin

Biliyorum belki bi tabu olarak görülecek ama burdan bi istekte bulunmak istiyorum. Dünya literatüründe bu tarz telkinler varmı bilmiyorum ama eşcinsellik tedavisinin azda olsa başarı şansı olduğunu biliyorum. Bu tarz bir eğilimim var ve bu halimden hiç ama hiç mutlu değilim. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bununla ilgili bir mp3 varmı acaba?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

male isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2008, 11:44 AM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği 70'li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkartmıştır. Benzer şekilde Amerikan Psikoloji Derneği (APA) da eşcinselliğin bir tercih olmadığını, doğal olduğunu ve değiştirilemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirtmiştir.

Bu nedenle konu ile ilgili olarak yapılacak en doğru şey öncelikle suçluluk duyguları ego güçlendirici gibi telkinleri dinleyerek kendinizle barışık hale gelmenizdir..

Konu ile ilgili yurtdışında ki bazı siteler ilgiyi kendi cinsinden karşı cinse yöneltici cd yapsalar da bunun çok doğru bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum.Örneğin bir site aşağıda ki metinleri cd haline getirmektedir.Eğer kişi genetik olarak bu tür duygular yaşıyorsa ve karşı cinse hiç ilgi duymuyorsa bu tür cd ler dinlemek çatışma yaşamasına neden olabilir.
Yok eğer karşı cinse de ilgi duymasına rağmen kendi cinsine çok az ilgi duyuyorsa o zaman bu tür cd ler bir ölçüde işe yarayabilir.
Ayrıca konu ile ilgili Milton Erickson'un bir scripti var.Bu script içerik olarak daha farklıdır.Hikaye şeklinde farklı bir teknikle anlatmaktadır.

Özetle eğer karşı cinse hiç ilgi duymuyorsanız bu durumu değiştirmek yerine bir an önce kendinizle ve bu durumla barışmak için çaba harcamalısınız.Bu bir hastalık değildir siz bu durumdan dolayı kendinizi suçlu hissetmemelisiniz.
Sitemiz de ki telkinlerden suçluluk ego güçlendirici başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini önerebilirim.
























you direct your subconscious mind to completely expel all homosexual feelings and thoughts now. Turn off all homosexual feelings and thoughts at the point of origin now. Make sexual feelings and thoughts towards the opposite sex much, much stronger. Direct all possible spiritual, mental, emotional and physical energy and resource to make this happen now. Do this 24 hours of every day and direct the extra available resources to this effort while you sleep. Anything that would limit the effect of these suggestions is incorrect and I direct your subconscious mind to end their influence

I direct your subconscious mind to completely expel all homosexual feelings and thoughts now. Turn off all homosexual feelings and thoughts at the point of origin now. Make sexual feelings and thoughts towards the opposite sex much, much stronger. Direct all possible spiritual, mental, emotional and physical energy and resource to make this happen now. Do this 24 hours of every day and direct the extra available resources to this effort while you sleep. Anything that would limit the effect of these suggestions is incorrect and I direct your subconscious mind to end their influence now”.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2008, 12:03 PM   #3 (permalink)
awayy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

Male merhaba,

Bu konuda telkin olmamasına üzüldüm.. Ben eşcinselliğin psikolojik temelleri olduğuna inanan bir insanım.
Okuldayken de çok sevdiğim eşcinsel bir arkadaşım vardı. Ailesiyle paylaşınca ailesi onu reddetmişti çok üzülmüştüm..
Atakan Bey'in dediği gibi suçluluk ve duyguları ego güçlendirici telkinleri dinlemeye başla bence. Hem belki istediğin etkileri de görmeye başlarsın kimbilir? Kaybedecek birşeyin yok.. Gelişmeleri de bizimle paylaşmanı bekleriz.. Nasıl etki edeceğini ben de merak ediyorum doğrusu..
Hem gelmişken seni de kaçırmayalım ailemize alalım..
Hoşgeldin ve aramızda kallman dileğiyle... Sevgiler..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2008, 04:32 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tgbbalkan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

merhabalar sıkıntına yardımcı olabilir düşüncesiyle yazmak istedim
benim inancıma göre başımıza gelen her olay çeşitli korkuların hikayeye çevrilmiş hali, örneğin birinin korkusu değersizliktir güçsüzlüktür ve buna ilave olarak birçok bilinçaltı kaydı vardır ve sonuç olarak eşinden dayak yiyordur odaklanılması gereken burda eş değildir,yaşanan olayın neden yaratıldığıdır,çünkü eşin görevi sana korkularını yaşatmaktır ,korkular bittiğinde onunla yaşanan deneyimde biter,,senin durumunda seninde eşcinsellik kavramı altında yatan birçok korkun olabilir örneğin dışlanma, değersizlik , kabul edilmeme , sevilmeme, suçlanma yada kendinin bulabileceği başka şeyler,bu korkuların bittiğinde yaşadığın deneyiminde sonlanacaktır,ne şekilde sonlanırsa sonlansın senin kendini sevmen ve mutluluğunla sonuçlanacaktır,sevgiler
tgbbalkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2008, 05:11 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 94
Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

Bu konuya herkesin bakış açısı farklı oluyor; fakat genellikle bunun hormonsal bir bozukluk vs. gibi fiziksel bir durum olduğu düşünülüyor. Bununla birlikte örneğin benim gibi ruhsallığı ön plana alan bir insan için bu kişinin bedeninin ruhunun cinsiyetine karşıt olması demektir. Yine de eşcinselliğin benim yorumumla kalıcı olan bir süregelişi olduğu gibi bir de diğer arkadaşların söylediği gibi psikolojik bir bozukluktan ibaret bir süregelimi de sözkonusu. Dolayısıyla ikinci vaka aşılabilir durumdadır.
İster birinci, ister ikinci türde olsun bu durumu aşma çabalarından ziyade öncelikle bununla barışık olunması en önemli faktördür. Eşcinselliğin hayatın sadece bir yönünü ilgilendirdiğini hatırlayalım. Bu durumda geriye hayatın çok daha geniş ve daha önemli kısımları kalır. Bu durumla barış kalmak tüm hayattan tat almak için önemlidir. Aşılabilir düzeyde olan vaka insanın kendisi ile barışık olarak çeşitli psikolojik yöntemlere başvurmasıyla aşılacaktır. İkinci türdeki vakalar içinse kişinin kendini bu rolle tanımlamaması gerekir, çünkü eşcinsellik hayatın sadece cinsel alanına ait bir konudur. Kişi kendini cinselliği ile değerlendiremez, nasıl bir insan olduğu ile, yaptıkları ile değerlendirebilir ancak. Bu durumda kendisi ile barışık olmaması için hiçbir neden yoktur. Kişi birinci türdeki vakayı da içsel bir barış ve sevgi duygusu ile pekala aşabilir ve istediği kararları alarak yaşamına yön verebilir. İkinci türdeki vakalar için gene herşeyden önce durumu kabullenme, doğal karşılama, barış ve içsel huzur duyguları anahtardır.
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 12:27 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
male is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

25 yaşında bir erkeğim kadınlarada ilgi duyuyorum yani salt erkeklerle değil. Ayrıca kadınsı hareketleri olan feminen birisi değilim. İnanın bu insanın kendisiyle öyle barışık olması gereken bi durum değil. Dünya sağlık örgütünün bu dedikleri dünyada yakın zamanda tartışma konusu. Dün tıpta iyi dediğimiz şeye bugün kötü diyebiliyoruz. İlaç sandığımız şeyler zaman gösteriyor ki aslınsa zehir. Dünyanın bilinmezleri öyle çok ki. Eşsinsellikte bence insanın gelişiminde bir evrede hormonel olarak düşünce yapısıyla destekleniyor. Aslında daha eşcinselliğin nasıl olduğu bile tam olarak muamma. Tek yumurta ikizlerinden birisi heteroseksüel olabilirken diğeri eşcinsel olabiliyor. Yani kim ne derse desin ben bu yoldan bi şekilde dönülebileceğine inanıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
male isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 12:54 AM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

canım çocuğum

eğer amacını aşan bir sözüm olursa darılma emi..sözlerimi seçerek yazmaya çalışıyorum..ben bu güne kadar senin yaşadığın problemi yaşayan insanla karşılaşmadım..daha doğrusu bu insanlar bizlerin yanına sokulmazlar, veya bunları bizlere anlatmazlar, bu yüzden onları tanıma fırsatı olmaz bir türlü, bundan dolayı sana nasıl yardım edebileceğimizi bilmiyorum....belki sorununa çare olan telkin yok ama sitede ego güven ve kendine güven telkinleri var...bunları dinlersen belki sana faydası olur diye düşünüyorum.
bu arada, eft, sedona yöntemi, deep peat, nlp veya hipnozdanda yararlanabilirsin, bir dene istersen..saygılı sevgiler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 08:35 PM   #8 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

ben eşcinselliği bir hastalık ''sapıklık'' sıradışlık vb sıfatlara sokmam insan hür iradesi ile heterosexuel bi sexuel yada eşcinsel olabilir (gay (kadın ve erkekler için kullanılır )
ben genetik olduğuna inananlardanım bir insan ruhu bedeni ile nasıl barışıksa öyle yaşama hakına sahiptir .
ha bu demek deildirki taciz tecavüz ensest ilşkilere maruz kalmış kadın ve erkeklerimiz (gayler) vardır bu sebebpler yada kendi tercihi ile gay olarak sürdürebilirler yaşamlarını.
Ailesine açılan arkadaş çoğu gay arkadaşta olduğu gibi ailesi tarafından dışlanır .
gay olduğunu açıkça söyleyenlere helal olsun.
peki ya içimizdeki gizli eşcinsellik, bastırılmaya çalışılan gaylik kadın yada erkek eşcinseller istedikleri şartlarda toplumumuzda yaşaya biliyorlarmı,sağlık ,eğitim kurumlarında gay erkeklerin askerlikte çektikleri ,
eşcinsel evliliği olmayan ülkemizde birlikte yaşayan eşcinsellerin birlikteliklerinin hiçbir miras hakkı yoktur örneğin bu ne nice konu konuşulmalıdır öncelikle bence.
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2008, 03:37 AM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berk22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

degerli kardesim toplumumuzda cok buyuk tepkiyle karsilan ve sanki seytanmis allaha karsi gelen kafirlermis pisliklermis gibi algilanan escinsellik durumunu cekinmeden buyuk bir medeni cesaret ornegi gostererek bizlele paylastigin icin seni oncelikle tebrik ediyorum ve bu ornek davranisin icin sana tesekkur ediyorum.ulkemizde maalesef insan haklari yeteri kadar gelismedigi icin (bunun sorumlusu devlet degil bizzat bizleriz)escinseller issizlikten dislanmisliktan dolayi gecimlerini saglamak icin fuhusa yoneliyor ve escinsellik =fuhus sapiklik olarak goruluyor.bu durum escinseller uzerindeki nefret dalgalarini dahada arttiryor.halbuki bati ulkelrinde escinseller evlilik yapabiliyor doktorlugundan kasiyerligine kadar siradan insanlarin yaptigi islerde calisabiliyor ve normal insanlar gibi bir hayat yasayabiliyorlar.

toplumumuz maalesef her anlamda gelismeyi sevmeyen gecmise bagli kalip dunyanin gelisen sartlarina uyumda zorluk yasayan bir ulke.bu zorluklari hayatimizin her aninda yasiyoruz mesela bir yanda bir gokdelen ama o gokdelenin onunde iki araba surucusu beni niye solladin lan diye birbirine girip isi silahli eyleme kadar goturebiliyor ve hatta birbirlerini oldurup yaralayabiliyorlar sebep beni neden solladin .bu modernlikle ortadogu kulturu arasinda kalmislik senin gibi toplumda marjinal sayilabilen durumda olan insanlar icin maalesef cok yipratici.

probleminin cozumune gelince benim sahsi kanaatim bir an evvel bir psikologa gitmendir bu tip konulari herkez istemedende olsa kendi bakis acilarina gore yorumladiklari icin kafani karistiracak seni daha cok bunalima surukleeyecek cevaplar alip kendini daha da kotu hissedebilirsin.

toplumumuzun escinsellige bakis acisi senin escinsel olabilme ozgurlugun uzerinde buyuk bir baski yapabilir.seni bunaltabilir kendini kotu hissettirebilir.ama onemli olan toplumun bakis acisindan cok senin ne hissettigindir.

soyle dusun ki issiz bir adadasin bu adada sadece escinseller yasiyor escinsellik sonderece normal ve siradan bir hak bu durumdan mutlu olurmuydun?kimsenin seni gormeyecegi hicbir tanidiginin bilemiyecegi bu adada kendi cinsinden biriyle gozunu kirpmadan bir beraberlik yasarmiydin?


sorulara cevabin evetse hayatini cok zor olmasina ragmen hissttigin bu normal sey icin duzenlemeye baslamalisin.internette bi suru site var bu konular hakkinda bilgi bulabilecegin ve eger arastirirsan escinselligin dogustan insan beyninin farkliligindan oldugu saptanmistir.eger kendini gunahkar biri olarak yanlista biri olarak gorursen sunu dusunki allah senin beynini escinsel olarak yaratti ve senin bu konu uzerinde hic bir gunahin yok.sunu dusunki allah seni sag kolun olmadan yaratmis ve oldukten sonra neden hayatin boyu sag elinle yemek yemedin diye seni cehenneme atiyor.boyle bir sey olabilirmi?


eger kendi cinslerine olan ilgini bastirmaya calisirsan cok buyuk psikolojik problemler yasayabilirsin.bir kisi eger bana deseki bundan sonra kadinlarla iliskiye girmeyeceksin sadece erkeklerle birlikte olacaksin bu bende cok buyuk problemler yaratirdi bana milyar verseler boyle birseyi yapamazdim cunku benim beynim boyle yaratilmis.senin durumunda boyle eger karsi cinsden hoslanmiyor kendi cinsinden hoslaniyorsan buda senin yaratilisin ben nasil karsi cinse ilgimi durduramiyorsam sende kendi cinsine olan ilgini durduramiyorsun.bu olay bu kadar basit ve normal.


bunlar benim senin sorunun hakkindaki bakis acim.

ama sen beni onu bunu dinleme kafani bulandirma bir an evvel doktora git.psikoterapi sana cok faydali olacaktir.bir profesionalle birlikte gercek bir escinsel olup olmadigin saptanip ona gore tedaviye gecilebilir.boylece mutlu bir yasama kavusabilirsin.

kendini uzme psikolog tedavisine baslamadan hic bu konu hakkinda dusunme bile
berk22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2008, 12:43 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 94
Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Eşcinselliği Önleyici Telkin

Bence insanın ne olursa olsun kendi ile barışık olması şart, hala bu fikrimin arkasındayım... Ne olursa olsun yanımızda olan ve sonsuza dek olacak olan, en büyük sırdaşımız olan dostumuz kendimiz değilmiyiz? O halde neden belli bir durum için kendimize kızalım ki?
Hepimizin kendimizde hoşlanmadığımız yanlarımız olabilir; ama bunlar için kendimize kızmak kendimize haksızlık olmaz mı? Söz gelimi eşcinsellik... Kişi bundan memnunsa memnundur, yok değilse; farketmesi gereken bir şey var: bunu kendisi istemedi, istemiyor ki; acı çekiyor ya zaten... O halde neden kendi kendinin yanında olmak varken kendine kızmalı? Kendisine en büyük destek olması gerek... Durumu aşmak için istediği kadar çabalayabilir, bir sonuç alamazsa bile ''ben elimden geleni yaptım, bunun için kendimle gurur duyuyorum'' diyebilmeli ve bu durumla, kendisiyle barışık olabilmeli... Gerçekten en büyük dostumuza kızmamalıyız. Kendimizi kendimiz olarak değil, bir başkası olarak düşünelim... O bizim durumumuzda olsa ona merhamet etmez miyiz hiç? O halde kendimize neden bu merhameti ve anlayışı vermeyelim?
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Eşcinselliği Önleyici Telkin

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Eşcinselliği Önleyici Telkin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Biliyorum belki bi tabu olarak görülecek ama burdan bi istekte bulunmak istiyorum. Dünya literatüründe bu tarz telkinler varmı bilmiyorum ama eşcinsellik tedavisinin azda olsa başarı şansı olduğunu biliyorum. Bu tarz bir eğilimim var ve bu halimden hiç ama hiç mutlu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.