![]() |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya dostlarım canlarım ben dj doğmadım ki sadece hayatımı değiştirmeye uğraşıyorum ve sizle öğreniyorum bir çok şeyi bana özel mesaj gönderin parça isteyin çalayım ama ben öle biraz dinazorum karetta ailesine dahilim neslimiz tükenmeye başladı repertuarım haliyle biraz tutucu ve seçici bana dinlemek istediklerinizi yollayabilirsiniz bende sizin sayenizde o parçalarıda dinlemiş olurum belki inanmayacaksınız ama ben öle her şarkıyı bilemem bazı sanatçılarıda tanımıyorum hala müzik deyince önce tuluyhan uğurlu gelir hayatımda ve tolga çandar ikisiylede tanışmış olmak yaşadığım en güzel deneyimdir hayatımı değiştirmek için önce seçici olmaya çalışıyorum deniyorum haz almıyorsam bana hitap etmiyorsa hayatımın dışına çıkartmayı tercih ediyorum tv yi kapatıyorum yapacak çok daha güzel şeyler olmalı değilmi ve lütfen ortak paylaşım alanımız olan radyo için durum farklı ortak paydaları bulmamız gerek hoşunuza gitmeyen bir şey olursa beni uyarın uyarım memnun olurum |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya vallaha zevk almadım dersem yalan... hele şiirler pek bi zekiydi.tebrikler kiss3 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Sen türkü söyle ve gülümse sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları ahmet telli canım nurhanzam, ahmet tellinin bu çok sevdiğim sözü ile merhaba demek istedim sana keyifli yayınlar dilerim.... Gracias A La Vida ;) |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya sevgili dici hismiley yeni üye oldum ,artik bir hosgeldin siir veya türküsü gönlünden ne koparsa 25889 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya D(J)EFNE sezen aksudan bir şarkı nütfen sen seç sevgiyle kal smiliyface |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya harikasın en iyi olan kazanır sevgiyle kal smiliyface |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Metallica:Nothing else matters ve the unforgiven super |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Radyomuzda mı var , nasıl ulaşabilirim ? |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Alıntı:
evet radyomuz var fakat şuan açılmıyor ..bi sorun var sanırım atakan bey ilgileneceğini söylemişti... düzelince yeniden başlarız yayına.. super ttli3 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM. |