![]() |
Dj den istek parçalar buraya tüm isteklerinizi buraya yapabilirsiniz music45 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya tarkandan ne çıkarsa bahtıma wave teşekkür ederim.. neseli dj yimm... ark5 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Neşeli iyi yayınlar..Hepsi den 3 kalp ve manga çok güzel gitti doğrusu.... k8908 k8908 k8908 uy897 uy897 uy897 super |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya neseli inanmıyorum tam mor ve ötesi bir derdim varmı çalarmısın diyecektim ki bir de baktım çalmaya başladın..teşekkürler kiss3 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya mümkünse barış akarsu gözlerin şarkısını çalarmısın? ttli3 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya güzel zamanlama olmuş desene..barış akarsudan resimdeki gözyaşlarını kastettin sanırm?geliyor birazdan.. |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya neşeli o değil dizisinde çalıyordu ya devamlı o şarkı...gözlerin boşluğa dalıp gider...sahipsiz bakışların boşluğa bakar gider benim olsun isterim.... Alıntı:
|
Ynt: Dj den istek parçalar buraya çok teşekkür ederim.gerçekten çok keyifliyim. s456 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya neşeli iyi yayınlar 25889 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya teşekkürler duru79 program akışından memnun musun?yoksa gözlerini ister misin :) buldum onu daha sonra.. |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya isterim isterim happy6 Alıntı:
|
Ynt: Dj den istek parçalar buraya neşeli unuttun mubeni?hani benim şarkım? dusun |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya çaldımmm yaaa art56art56 skan67 music45 dinlemiyor musunn beni? |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya ne zaman?ben ama hiç pc nin başından ayrılmadım duymadım 4897 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya hemen sonrasında |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya geldii tekrar |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya duymasamda teşekkür ederim. dusun iyi yayınlar.iyi geceler. Alıntı:
|
Ynt: Dj den istek parçalar buraya ikinci kezz çaldımm umarım dinlemişsindir |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya neşeli çok çok teşekkür ederim dinlemiş kadar oldum.İnan ki yayını dinliyorum ve hiç bir şarkıyı kaçırmadım sanırım bir yanlışlık var ama anlamadım gitti dusun neyse sana iyi yayınlar (belki farklı şarkılardan bahsediyoruzdur) Alıntı:
|
Ynt: Dj den istek parçalar buraya neşeli çok sağol evet evet işte buuuuuuuuuuuuuu çok sağol dinliyorum djj smiliyface gssmile |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya çok sevindim dinlemene |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya SLM DURUU |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya sevgili dj nurhanzama kocaman merhabalar... clapping benim ve senin için ikimiz için ark5 bi ispanyol parçası çalabilirmisin ? |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya oyyyy gülüm canım nasıl sevindim seni burda gördüğüme her gün gracias a la vida çalıyorum zaten bizim için, teşekkürler hayat diyoruz mercedes sosa nın sesiyle, zor dönemler geçiriyoruz, aldığımız dersler yanımıza kar 88a yinede bir umudumuz bakidir, hpm2 arada pencereyede bak gülen yüzümüzle bekleniyorsun sevgimle |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya slm nurhanzaa !! ben funda arardan bu sabah güneş doğmuyoru rica ediyorumm tender45 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya nurhanzaaaaaa yaf neredesin hatun radyoda konusuyo ama sitede yok bende kendimi parçalıyom yahu 789569 789569 emb23 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya vayyy fazıl say haa eyi s45apk sen beni duymasanda biz seni duyuyoruz nurhanza agl34 arkanda ve yanındayıs hep unutma olurmuu emb23 (ay olayı nasıl dramatize ettim ama krz67 ) |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya beni dinleyen tüm dostlarım için dedi acaba bende giriyormuyum bunun içine b456 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya ay bir sürü isim saydı tüm şiirler onlaraymışş protesto çekiyorum 789569 blook |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya radyodakii deprasyon telkin müziğini dinleyince içim huzzurla doldu.tşk nurhan hanım |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya dostlarım canlarım ben dj doğmadım ki sadece hayatımı değiştirmeye uğraşıyorum ve sizle öğreniyorum bir çok şeyi bana özel mesaj gönderin parça isteyin çalayım ama ben öle biraz dinazorum karetta ailesine dahilim neslimiz tükenmeye başladı repertuarım haliyle biraz tutucu ve seçici bana dinlemek istediklerinizi yollayabilirsiniz bende sizin sayenizde o parçalarıda dinlemiş olurum belki inanmayacaksınız ama ben öle her şarkıyı bilemem bazı sanatçılarıda tanımıyorum hala müzik deyince önce tuluyhan uğurlu gelir hayatımda ve tolga çandar ikisiylede tanışmış olmak yaşadığım en güzel deneyimdir hayatımı değiştirmek için önce seçici olmaya çalışıyorum deniyorum haz almıyorsam bana hitap etmiyorsa hayatımın dışına çıkartmayı tercih ediyorum tv yi kapatıyorum yapacak çok daha güzel şeyler olmalı değilmi ve lütfen ortak paylaşım alanımız olan radyo için durum farklı ortak paydaları bulmamız gerek hoşunuza gitmeyen bir şey olursa beni uyarın uyarım memnun olurum |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya vallaha zevk almadım dersem yalan... hele şiirler pek bi zekiydi.tebrikler kiss3 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Sen türkü söyle ve gülümse sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları ahmet telli canım nurhanzam, ahmet tellinin bu çok sevdiğim sözü ile merhaba demek istedim sana keyifli yayınlar dilerim.... Gracias A La Vida ;) |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya sevgili dici hismiley yeni üye oldum ,artik bir hosgeldin siir veya türküsü gönlünden ne koparsa 25889 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya D(J)EFNE sezen aksudan bir şarkı nütfen sen seç sevgiyle kal smiliyface |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya harikasın en iyi olan kazanır sevgiyle kal smiliyface |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Metallica:Nothing else matters ve the unforgiven super |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Radyomuzda mı var , nasıl ulaşabilirim ? |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Alıntı:
evet radyomuz var fakat şuan açılmıyor ..bi sorun var sanırım atakan bey ilgileneceğini söylemişti... düzelince yeniden başlarız yayına.. super ttli3 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM. |