![]() |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya çok sevindim dinlemene |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya SLM DURUU |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya sevgili dj nurhanzama kocaman merhabalar... clapping benim ve senin için ikimiz için ark5 bi ispanyol parçası çalabilirmisin ? |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya oyyyy gülüm canım nasıl sevindim seni burda gördüğüme her gün gracias a la vida çalıyorum zaten bizim için, teşekkürler hayat diyoruz mercedes sosa nın sesiyle, zor dönemler geçiriyoruz, aldığımız dersler yanımıza kar 88a yinede bir umudumuz bakidir, hpm2 arada pencereyede bak gülen yüzümüzle bekleniyorsun sevgimle |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya slm nurhanzaa !! ben funda arardan bu sabah güneş doğmuyoru rica ediyorumm tender45 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya nurhanzaaaaaa yaf neredesin hatun radyoda konusuyo ama sitede yok bende kendimi parçalıyom yahu 789569 789569 emb23 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya vayyy fazıl say haa eyi s45apk sen beni duymasanda biz seni duyuyoruz nurhanza agl34 arkanda ve yanındayıs hep unutma olurmuu emb23 (ay olayı nasıl dramatize ettim ama krz67 ) |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya beni dinleyen tüm dostlarım için dedi acaba bende giriyormuyum bunun içine b456 |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya ay bir sürü isim saydı tüm şiirler onlaraymışş protesto çekiyorum 789569 blook |
Ynt: Dj den istek parçalar buraya radyodakii deprasyon telkin müziğini dinleyince içim huzzurla doldu.tşk nurhan hanım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |