Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/)
-   -   Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet ) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/463410-cokk-ilgincc-psi-pet.html)

DeLiTaY21 20-05-2010 10:11 PM

Cevap: Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet )

aslında çok ruhani biriyimdir.hep filmlerdeki şifacı şamanlar gibi olmak istemişimdir:)ama bu kadarı da saçmalık.yok bir hayvan varmış,görüyormuşsun vs vs.

arca 25-05-2010 12:07 AM

[QUOTE=ecemre;747881]psi pet yapacağız derken psi kopat yapmayalım kendimizi:)

doremifasolasi bu cümlen arada kaynamış bayıldım.alk78
Valla bende bayıldım. çok komik bu nota gurubu khkh56

Ansari 07-05-2011 11:47 PM

Alıntı:

NaturaLLowe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582837)
Çok HakLsın Sadece Bu Psi Pet Enerjiyi ŞekiLLendirmedir.Yok İşde Hayvanınızın Gözünden Çevreyi GörebiLiyomuşsunuzz,O Sizi DüşmanLarınızdan Korur Gibi SöyLntiLer Var ßu Hiç AkıLLıca ßirşey Mi?=)

Eğer telekineziye inanıp cisimleri oynatacağını düşünüyor isen bu varlığın olacağını hayli hayli düşünmen gerekir.Yada Düşünce gücüyle hayatını şekillendireceğine inanıyorsan,düşünce gücünün bu kadar güçlü olduğunu düşünüyorsan psi petinde gerçek bir varlık olacağını düşünmen gerekir.Vede psiball ile cisimleri oynatanlar oluyor tıpkı telekinezi gibi.Psi pette psiball ın şekillenmiş boyutudur istediğin adama negatif enerji yollar istediğin cismi oynatmanda sana enerji verir vede kötü olduğun zamanlarda teselli göreceğin bir dostun olabilir.Ben bir psi pet oluşturdum bana çok yararı oldu.Bir kurt tıpkı husky gibi gözlerinin rengi birbirinden farklı.Rengide Siyah bir patiside beyazımsı rengi andırıyor.Eğer bu peti kullandınmı dersen negatif enerji yükleyip pek çok şeyde kullandım.Kullandığım adamlarında ya bir yerleri kırıldı yada bir yakınları hastanelik oldu :).Bu arada mucizelerede inanmıyorsan gülmemek elde değil.

emrearas26 23-05-2011 04:54 PM

O hayvan gerçek değil fakat sizin oluşturduğunuz sanal bir beyni kullanıyor.Yapısı vucudunuzdaki enerjilerden oluşuyor.Bu olabilecek birşey.Onu kendi beyniniz ile yönetebilirsiniz o hiçbir zaman gerçek bir hayvan olmayacaktır.Psikolojik olarak size göre yaşayan enerjinizden oluşan bir canlı gibi birşey.Canlı demek doğru mu olur bilmiyorum canı veren Allah ' tır.

Bu sizi saldırılardan korur vs.. bunlar olmaz.Psikolojiktir.Çok bağlanırsanız şizofren olursunuz millet deli der durur dikkat edin dozunda bırakın.Fakat yalnızlık çekiyorsanız yapmanızı tavsiye ederim tabikide.

emrearas26 23-05-2011 04:56 PM

Ve bir videoda izledim kendini psi kalkanla koruyan adam var.petlede koruyabilirsiniz.Birşey demiyorum ama dikkat edin bu psikolojiktir ve bunu kötü şeyler için kullanırsanız yeteneğinizin gideceğine inanıyorum.

bussraster 24-05-2011 05:37 PM

nedense pek inanamadım buna ya

Berilce 24-05-2011 05:39 PM

Ruhani olduğunu söyleyen biri Şamanizm'e saçmalık diyemez...

zeyz 07-06-2011 04:07 PM

Yazının altındaki yorumları okuyunca bugün yaşadığım küçük bir deneyimi anlatmak isterim. Sabah ilk psi-ball'ımı yaptım. Çok güçlüydü. Sağ kolumda pazı bölgesi resmen yanıyordu. Parmak uçlarımla onu hissediyordum. Sonra hayali olarak onu fırlattım. Bir kaç saat sonra tekrar yapmaya karar verdim. Aynı yerde yapacaktım. Başlar başlamaz psiball'ın varlığını hissettim. Henüz yoğunlaşmamıştım. Ama yinede hissettim. Yani demek istiyorumki oluşturulan psi-ball'lar aynı yerde tekrar duruyor sanki. Belki bu psi-pet gibi birşeydi. Ama o bölgede kayıt edilmiş gibiydi. Bunun gerçeklik payı var.

Psiball 14-08-2016 12:35 AM

Beyler pisipet olayını hic denemedim ama %99 olarak gerçek psiball levitasyon ve telekinezi yapıyorum ve bu pisipeti deniyeceğim ama yapmış arkadaslar bana msj atabilirmi o uçarken etrafa nasil bakarsinki yani bide okudugum bi kitapta kalkan ile gorunmez olabilirsiniz demisti bu gercekmi gercekse nasıl yapiliyo msj atarsanız cok mutlu olurum
dertyderty
---------------------------------------------------------------------------------
EDİT:Beyler bişey daha sorucaktım unutmusum^-^
Bu psipet olayini heralde biz goruyoruzdur yanide baskalari goruomu gormuyosa simdi terliklerimi getiricek olsa annem havada ucuyo sanip kalp krizi gecirir
dertyderty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM.