![]() |
Cevap: Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet ) Hehehe :))) Zaten isteseniz de kendi psişiğinizden o kadar uzakta kalamzsınız . |
Cevap: Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet ) Alıntı:
ne yani şimdi ben psi petimiçok uzaklara gönderemiyor muyum neden ama:(cat56 marsa bile gönderebilmeliyim bence. bu sınırları kim koyuyor. psipetlere sınırlardan sınırsız geçiş özgürlüğü mücadelemiz başlasııııın:) alk78 |
y789y789y789y789 2588925889258892588925889 psi-pet'inizden cok uzakta kalmk o andaki gücü azaltır . Enerjiniz azalır Psi pet oluşmuşsa bu sizden bir parça . kendi enerjinizi uzağa gönderirseniz ve uzakta kaldıkça enerjiniz düşmez mii happy6 |
Cevap: Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet ) Psi pet diye adlandırdığımız bu yöntem aslında enerjiye şekil vermek ve enerjimize bir merkez oluşturmaktır.Yani yaratmak kelimesini duymayı ASLA DUYMAK İSTEMİYORUZ...demiş ve sonra 2. yöntemde bak nasıl devam etmişsin morgana> 2. Yöntem Evet yanlış duymadınız kendinize ait enerjiden doğan bir hayvan yaratabilirsiniz.Ona itaat etmeyi herşeyi gerçek bir hayvanmış gibi öğretebilirsiniz. blook |
onun enerjisi var özel mi özel bastı mı gaza gider mi gider malesef ruhu yok çükü onun adı psi peeet. guitar enerji bu ya gider bence, gider gider. ben hemen bir kaç tane yapıp tüm savaşa maruz kalmış insanlar için özellikle çocuklar için gönderelim diyorum. O0sad456O0 |
|
|
Coook iyi kalplisiiiiin girlhaha |
Cevap: Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet ) Kesinlile denicem.Müthiş bişeye benziyo. |
Cevap: Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet ) psi pet yapacağız derken psi kopat yapmayalım kendimizi:) doremifasolasi bu cümlen arada kaynamış bayıldım.alk78 Benim 9 yaşındaki oğlum benim hayali dostum var diyor.Hayvanmış.Çok hayalperest diyorduk. Bunları okuyunca yoksa oğlum psipet mi yetiştiriyor farkında olmadan diye düşünmedim değil. Yalnız böyle bir şey yapmaya kalkışırsanız siz siz olun her yerde söylemeyin deli derler. Ben reikiyle ilgileniyorum eşim ve birçok arkadaşım inanmıyor benimle dalga geçiyor. Pisi misi derken deli damgası yemeyin.y789ya da sahiden kafayı yemeyinbad45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM. |