Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/)
-   -   Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet ) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/463410-cokk-ilgincc-psi-pet.html)

moRgana 14-03-2010 05:14 PM

Cevap: Çokk iLgincc !! ( Psi-Pet )

Hehehe :))) Zaten isteseniz de kendi psişiğinizden o kadar uzakta kalamzsınız .

doremifasolasi 14-03-2010 06:04 PM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589698)
Hehehe :))) Zaten isteseniz de kendi psişiğinizden o kadar uzakta kalamzsınız .

ne yani şimdi ben psi petimiçok uzaklara gönderemiyor muyum neden ama:(cat56
marsa bile gönderebilmeliyim bence. bu sınırları kim koyuyor.
psipetlere sınırlardan sınırsız geçiş özgürlüğü mücadelemiz başlasııııın:)
alk78

moRgana 14-03-2010 06:08 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589708)
ne yani şimdi ben psi petimiçok uzaklara gönderemiyor muyum neden ama:(cat56
marsa bile gönderebilmeliyim bence. bu sınırları kim koyuyor.
psipetlere sınırlardan sınırsız geçiş özgürlüğü mücadelemiz başlasııııın:)
alk78

y789y789y789y789 2588925889258892588925889

psi-pet'inizden cok uzakta kalmk o andaki gücü azaltır . Enerjiniz azalır

Psi pet oluşmuşsa bu sizden bir parça . kendi enerjinizi uzağa gönderirseniz ve uzakta kaldıkça enerjiniz düşmez mii

happy6

doremifasolasi 14-03-2010 06:35 PM

Psi pet diye adlandırdığımız bu yöntem aslında enerjiye şekil vermek ve enerjimize bir merkez oluşturmaktır.Yani yaratmak kelimesini duymayı ASLA DUYMAK İSTEMİYORUZ...demiş ve sonra 2. yöntemde bak nasıl devam etmişsin morgana>
2. Yöntem
Evet yanlış duymadınız kendinize ait enerjiden doğan bir hayvan yaratabilirsiniz.Ona itaat etmeyi herşeyi gerçek bir hayvanmış gibi öğretebilirsiniz.
blook

doremifasolasi 14-03-2010 06:49 PM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589709)
y789y789y789y789 2588925889258892588925889

psi-pet'inizden cok uzakta kalmk o andaki gücü azaltır . Enerjiniz azalır

Psi pet oluşmuşsa bu sizden bir parça . kendi enerjinizi uzağa gönderirseniz ve uzakta kaldıkça enerjiniz düşmez mii

happy6

psipeti yeniden canlandırıp yeraltında yanımıza çağırabiliyorsak eğer, çok uzak yere gitmesi ve bizim ona enerji gönderiminde bulunmamız çok kolaydır bence. bu konuda bir şarkı söyleyebilim
onun enerjisi var özel mi özel
bastı mı gaza gider mi gider
malesef ruhu yok
çükü onun adı psi peeet.
guitar
enerji bu ya gider bence, gider gider. ben hemen bir kaç tane yapıp tüm savaşa maruz kalmış insanlar için özellikle çocuklar için gönderelim diyorum.
O0sad456O0

talha002 20-05-2010 03:09 PM

Alıntı:

NaturaLLowe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579888)
Psi Pet Yoktur İnanmayın Derim.Siz Hayvanı Görmeye ÇaLıştıkça oLmayan birşeyi Görceksiniz Buda Şizofrene iLk adımLardır.

arkadaşlar ben deneyin ve inanın derim ben hiç denemedim ama deneyenleden biliyorum oluyo.

talha002 20-05-2010 03:15 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582460)
Ya NaturalLove katılıyorum bütün yazıyı okurken aklımdan bu geçti bunun varlığını nassıl bilecez görünen bişeymi yoksa kendimizimi kandıırıyoruz. Ben istediğim herşeyi hissedebiliyorum. Bir anda kendimi sırıklam hissedebiliyorum. Yada yanağımı okşayan, bana sarıulan sıcak bir eli. Ama bunları ben uyduruyorum psipet'ide biz uydurup ondan sonra onamı inanacaz. Mesela köpek yaptım git terliklerimi getir dediğimde terlikler gelecekmi.
Bencede kendimizi olmayan bişeye inandırmaya çalışmak oyun olartak güzel olabilir ama abartmayalım. Yazan arkadaş terlikleri getirtebiliyorsa deneyelim.

görmek istiyosan onu gösterecek özel kamera var pahalı değil .Eğer hiç uğraşamam derseniz akşamleyin (hiç ışık olmıycak) gidinaynada bakın auranıza parıltı varsa demek psi-pet var yoksa yok hem bunlar gerekli değil eğer sen yapdıysan ve psi ball a karşı çok deneyimin varsa görürsün belki getirmez belki getirir eğer sana çok bağlıy getiri değilse getirmez.

moRgana 20-05-2010 05:10 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589717)
psipeti yeniden canlandırıp yeraltında yanımıza çağırabiliyorsak eğer, çok uzak yere gitmesi ve bizim ona enerji gönderiminde bulunmamız çok kolaydır bence. bu konuda bir şarkı söyleyebilim
onun enerjisi var özel mi özel
bastı mı gaza gider mi gider
malesef ruhu yok
çükü onun adı psi peeet.
guitar
enerji bu ya gider bence, gider gider. ben hemen bir kaç tane yapıp tüm savaşa maruz kalmış insanlar için özellikle çocuklar için gönderelim diyorum.
O0sad456O0

Coook iyi kalplisiiiiin girlhaha

Selm_A 20-05-2010 07:08 PM

Kesinlile denicem.Müthiş bişeye benziyo.

ecemre 20-05-2010 09:51 PM

psi pet yapacağız derken psi kopat yapmayalım kendimizi:)

doremifasolasi bu cümlen arada kaynamış bayıldım.alk78
Benim 9 yaşındaki oğlum benim hayali dostum var diyor.Hayvanmış.Çok hayalperest diyorduk. Bunları okuyunca yoksa oğlum psipet mi yetiştiriyor farkında olmadan diye düşünmedim değil.
Yalnız böyle bir şey yapmaya kalkışırsanız siz siz olun her yerde söylemeyin deli derler. Ben reikiyle ilgileniyorum eşim ve birçok arkadaşım inanmıyor benimle dalga geçiyor. Pisi misi derken deli damgası yemeyin.y789ya da sahiden kafayı yemeyinbad45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM.