Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Psişik Yetenekler

Uyarılar

Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler

Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikle tekrar merhaba.Ben biokinezi üzerine birçok çalışma yaptım.Şimdi bu bilgi birikiminden sizinde yararlanmanız için size kısaca özet yapıcam.Öncelikle bir şeyi yapabilmek için onun ne olduğunu bilmek gerekir.O zaman başlayalım.Yazıyı buraya kadar okuyup vazgeçerseniz bilinki ömrünüz 1000 asır da olsa hiçbir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi

Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2009, 05:08 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yusti03 is an unknown quantity at this point
Standart Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

Öncelikle tekrar merhaba.Ben biokinezi üzerine birçok çalışma yaptım.Şimdi bu bilgi birikiminden sizinde yararlanmanız için size kısaca özet yapıcam.Öncelikle bir şeyi yapabilmek için onun ne olduğunu bilmek gerekir.O zaman başlayalım.Yazıyı buraya kadar okuyup vazgeçerseniz bilinki ömrünüz 1000 asır da olsa hiçbir şey yapamazsınız.Okumaya devam ederseniz siz kazanırsınız.
Biokinezi
Biyokinezi nedir?


Biyokinezi vücudumuzdaki psişik enerjiler sayesinde vücudumuzda değişikler yapabilirsiz.Bu çoğu yetenekten zor olmakla birlikte büyük bir odaklanma gerektirir ve size kendi deyişimle 'Şeytanın Kolu' yeteneğini öğreticem.
Şeytanın Kolu
Bu yetenek en kolay yetenektir ve size + güç kazandırır.Yaklaşık 15 dk lık bir zaman birimi kadar yapabildim en fazla ben.Yapmanız gereken tek şey çömelip rahat edebileceğiniz bir pozisyon bulup bu pozisyonda sağ elinizi uzatıp sol elinizlede onu madifiye etmek olacaktır.Enerjiniz sol elinizden çıkan enerji ile düşündüğünüz gibi kolunuz kıpkırmızı birşey olucak.Damarlar çıkacak ve elinize bastırdığınızda yeşil renk alır.Ve bu arada biyokinezi diye değil biokinezi diye yazılır çünkü bulan adam öyle isim koymuş bizim türklerde tutup türkleştirmiş biyokinezi yapmış.Bundan sonra doğru kullanıp tekniğimi beğenmeniz dileğiyle...Yusti03...Öm dan soruları alabilirim.İzinsiz alıntı yapana haram olsun!:)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yusti03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2009, 05:46 PM   #2 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

daha açıklayıcı yazabilirsin. madifiye tam olarak nasıl yapılır? zaten konunun özü bu değil mi?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2009, 06:04 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
rain_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 81
Tesekkür: 427
95 Mesajinıza toplam 323 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rain_man is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

sayın yusti03 ne işle uğraşıyorsunuz merak ettim...
rain_man isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2009, 06:24 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
gulumser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 175
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulumser will become famous soon enoughgulumser will become famous soon enough
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

nasıl yanii,anlamadım :(
__________________
"Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana)
gulumser isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2009, 07:12 PM   #5 (permalink)
blue jaloon
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

paylasim icin tskler
peki bundan kazancimiz nedir?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2009, 10:08 PM   #6 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

senin kazancın yok :D gerçi bizimde yok :D
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2009, 10:30 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 205
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

Bu konuda internet sitelerinde gezen copy-paste yapılmış iki tane yazı var...Virgülü değiştirilmeden aynı yazılar birsürü kişi tarafından bir sürü sitede yayınlanmış...İçerik ise tamamen atmasyondan ibaret,teknik açıklama hakgetire...Üstatlar (!) ser verip sır vermeyen cinsten...
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 06:10 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yusti03 is an unknown quantity at this point
Standart

pardon modifiye :))

kazanca gelince bu en kolay teknik bunu geliştirdikçe göz rengi gibi konulardada kullanılabilir

güç kazandırdığı iddiam saçma gelebir ama kolunuz biraz daha kalınlaşıyor :)) cevaplarım bunlar
yusti03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 07:05 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
hakankoc928 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 44
Tesekkür: 47
39 Mesajinıza toplam 197 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakankoc928 is infamous around these parts
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

Biokinezi kinetik enerjinin yeniden düzenlenmesi veya vücudumuzdaki genleri kontrol etme yeteneğidir. Eğer biokinezi ustası olduysanız, kendini genetik olarak yeniden programlayabilir misiniz? Teorinin cevabı evet programlayabilirsiniz.
Genetik olarak kendinizi tekrar programlayarak, süper bir insan olabilirsiniz. Hiç bir şey imkânsız değildir. Örnek vermek gerekirse, Eğer gözlerindeki genleri programlayabilseydin, onların sayısını arttırabilir ya da daha güzel yapabilirdin. Aynı zamanda hareketleri daha iyi ve hızlı görebilecektiniz. Bir biokinezi ustası için aynı zamanda acıları dindirmek vb şeyler çocuk oyuncağı olacak.

Daha fazlası da var! Evet, Daha fazla yol. Biokinezi gelişim için ayları alacak.. Her şeyden önemlisi istediğinizde gözleriniz, kaslarınız, refleksleriniz, sinir sisteminiz, epidemik bölgeler ve yaralanabilir noktalar vücuttaki (basınç noktaları) hepsi istenirse değiştirilebilir ve maksimum güçlü hale getirilebilir. Ana fikir yok edilemez olmaktır.
Şimdi işlemin en fazla istenen bölümü. İnsanlar yaşlanırlar çünkü vücudundaki hücreler ölürler. Eğer vücudunuzu tekrar programlarsanız yaşlanır mısınız? Cevap asla yaşlanmazsınız. Ölür müsünüz? Güya cevap hayır. Evet, ölümsüzlükten bahsediyorum. Başarılabilirdi ama şu ana kadar kimse başaramadı. Ölümsüzlükten bahsediyorum ama trafik kazalarında veya başka bir olayda ölmemiz mümkün. Unutmamamız gerekir ki her canlı ölümü tadacaktır.
Yarım saat konu hakkında düşünün. Ardından uzanın ve gevşemeye çalışın, Enerjinin vücudunuzdan geçmesine izin verin. Vücudunuzdaki enerjinden bir iğne oluştur. İnce ve şekilli bir iğne. Genlerinin küçük tüpler içerisinde vücudunda aktığını hayal et. Hayal ettiğin iğneye amacını, neyi değiştirmesi gerektiğini söyle. Gen aktarım sırasında acı hissedebilirsin. Önemli bir konuda iğnenin girdiği yerde meydana gelen boşlukları kapattığınızı hayal edin yoksa kendi karakterinizi kaybedersin. İğne içeriye girdikten sonra, eriyip birikmesine izin ver.

Bu noktada, artık kalkıp normal hayatınıza devam edebilirsiniz. Oluşturmak istediğiniz değişiklik sürekli aklınızda olsun ve onu sürekli anımsayın. Tavırlarınıza dikkat et. Bir hafta sonra sonuçları görmeye ve hissetmeye başlayacaksın. Biokinezi ile oynamayın, o oyuncak değil, çok tehlikeli ve sadece bir psi eğitimcisi veya ustasının yardımı ile çalışmanız önerilir.

Bir İnternet Sitesinden Alıntıdır...
hakankoc928 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 07:10 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Mesajlar: 428
Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Houner will become famous soon enoughHouner will become famous soon enough
Standart Cevap: Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

ben hiçbirşey anlamadım ne işe yarıyor yani bir nevi turnike ile kolumuzu bağladığımızdaki gibi damarların çıkması ne işe yarayacak?
__________________
her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm
Houner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı)

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Biokinezi (defalarca yazıldı ama bu farklı) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikle tekrar merhaba.Ben biokinezi üzerine birçok çalışma yaptım.Şimdi bu bilgi birikiminden sizinde yararlanmanız için size kısaca özet yapıcam.Öncelikle bir şeyi yapabilmek için onun ne olduğunu bilmek gerekir.O zaman başlayalım.Yazıyı buraya kadar okuyup vazgeçerseniz bilinki ömrünüz 1000 asır da olsa hiçbir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.