Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Psişik Yetenekler

Uyarılar

Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler

3.göz

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler 3.göz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Üçüncü Göz İnsan, beş duyunun ötesinde de bazı idraklere uzanabilmekte, bilgiler alabilmekte ve böylece bilinç alanını genişletebilmektedir. Ve bu yetiler de ancak belli bir ruhsal olgunluğa varmış, alıcı ve verici kanallarını geliştirmiş kişilerde görülmektedir. Halife Ömer, Sariye yi İslam ordusunun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi

3.göz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-07-2009, 01:27 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart 3.göz

Üçüncü Göz

İnsan, beş duyunun ötesinde de bazı idraklere uzanabilmekte, bilgiler alabilmekte ve böylece bilinç alanını genişletebilmektedir. Ve bu yetiler de ancak belli bir ruhsal olgunluğa varmış, alıcı ve verici kanallarını geliştirmiş kişilerde görülmektedir.
Halife Ömer, Sariye yi İslam ordusunun başında olmak üzere bir savaşa göndermişti. Ordu savaş yapılan yerde, bir dağın eteğinde konaklamıştı. Askerler güven içinde rahat edip dinlenirken, düşman dağın arkasından gelip İslam ordusunu kuşattı. Ve ansızın baskın yapmaya hazırlanıyordu. Tam o sırada, Medine de, Halife Ömer, minber üzerinde cuma hutbesini okuyordu. Birden bir olağanüstü hal hissetti kendinde. Gözlerinden bir perde kalktı sanki. Ve bir aylık uzaklıktaki savaş alanını, İslam ordusunun düşman tarafından sarıldığını görerek "Ya Sariye! Dağa, dağa" diye üç kere seslendi. Ve bu sesi sadece Sariye, kulağının ta içinde duydu da ordusu ile birlikte dağa çıkarak kurtuldu. Sonra arkasını dağa vererek düşmanı bozguna uğrattı. O sırada Hz. Ömer in yanında bulunanlardan Hz. Ali, o gün ve saati bir tarafa not etti. Neden sonra Sariye savaştan yengi ile döndüğünde, savaştaki olayları anlatırken bu olaya şöylece değindi: "Günlerden cuma, bir dağın eteğinde mola vermiştik. O ara düşman bizi sarmış. Tam baskın verecekmiş ki birden kulağımın içinde "ya Sariye! Dağa, dağa" sesini duydum. Hemen orduya "yukarı çık!" emrini vererek, Tanrı nın yardımıyla bu zor durumdan kurtuldum."
Böylece olay, onu yaşayanlar ve buna tanık olanlarca doğrulanmış oldu.
Burada dikkati çeken iki olay var: Hz. Ömer in çok uzaklardaki bir olayı olduğu gibi görmesi ve Sariye nin yine o kadar uzak bir mesafeden Hz. Ömer in sesini işitmesi. O gün için, o günün koşullarında karşı çıkılamayan ve mucize ya da keramet diye nitelenen iki olay. Oysa bu ve benzeri olaylar parapsikolojide "duyular dışı algılar" olarak incelenmektedir. Gözün erişemeyeceği bir uzaklıktaki olayı görmeye "durugörü", kulağa çarpmayacak kadar bir uzaklıktaki sesi işitmeye ise, "duruişiti" denmektedir. Buradaki idrak, beş duyu organi ile farkına vardıklarımızdan daha değişik ve tersine bir yolla gerçekleşmektedir. Bizim bir cismi görmemizin doğal bir yolu şudur: O cisimden gelen ışık dalgaları gözümüze gelmekte, göz dibindeki retine tabakasında o cismin ters hayali belirmekte (fotoğraf plakalarının negatifi), sonra bu, sinir lifleri içinde asabi seyyalelerin aracılığıyla beynin arka tarafındaki görme merkezine iletilmekte ve orada cismin doğru hayali belirmektedir. Görme merkezinde beliren hayal de, belleğimizde daha önce alınan hayal ve bilgilerle karşılaştırılarak bir anlam kazanmakta, öylece neye karşılık olduğu idrak edilmektedir.
"Durugörü" olayında ise, bu yolun tam tersi bir yol izlenir. Yani burada göz yoluyla bir ışık uyaranı alınmamakta, göz merkezini uyaracak bir sinir uyaranı o merkeze gitmemektedir. Ve bu tür görmelerde o cisim önce idrak edilmekte, sonra hayali belirmektedir. yani burada idrak, görmeden öncedir. "Duruişiti" için de aynı şey düşünülebilir.
Üçüncü gözün kullanımı:
Tibet li hekim-lama Lobsang Rampa, hayatını ve yetiştirilmesini anlatan "üçüncü göz" isimli ilk kitabında, alın kemiğinin bir burgu ile delinerek alnında açılan "üçüncü göz"ün, insan bedenlerinden çıkan ışınları nasıl gördüğünü ve bu ışınlar yoluyla düşünceleri nasıl okuduğunu anlatır. Bu gözü açıldıktan sonra hocası kendisine: "şimdi sen bizlerden birisin lobsang. Bundan sonra insanları olmaya çalıştıkları gibi değil de, oldukları gibi göreceksin" der. Ve Lobsang, lamaların altın renkli bir alevle çevrelenmiş olduklarını görünce çok şaşırır. Bu yeni dünyada insanların tüm duyguları renk olarak kendini açığa vurur. Ne var ki sadece renkleri görmek yetmez. Bunların ne anlama geldiğini bilmek için de ayrı bir eğitimden geçmek gerekir. O nedenle Lama Mingyar Dondup, Lobsang Rampa yı renkleri anlama konusunda eğiterek şöyle der: "şu gelene bak lobsang, kalbinin üzerinde titreşen şu ince renk çizgisini görebiliyor musun? O renk ve titreşimler, adamın ciğerinden rahatsız olduğunu gösteriyor. Şuna bak, şu durmadan yer değiştiren şeritlere, belli aralıklarla ortaya çıkan beneklere bak. Bu bizim tüccar kardeşimiz. Belki şu saf rahiplerin paralarını nasıl alabilirim diye düşünüyor Lobsang. Bunu daha önce bir kere daha yapmıştı, hatırlıyorum onu. İnsanlar para için bazen ne kadar küçülüyorlar!" Diğer taraftan yanlarından geçen yaşlı rahibi gösteren Lama "Bu adama çok dikkatli bak obsang. İşte gerçekten tertemiz bir insan. Kutsal yazıların doğruluğuna inanan ve onlara uygun yaşayan bir kimse. Başının çevresindeki halenin sarılığındaki şu lekeleri görebiliyor musun? Bu onun, daha olayları kendi başına değerlendirecek kadar gelişmemiş olduğunun bir belirtisidir" diye ders verir. Ve bu böyle günlerce sürer. "Üçüncü göz" ün gfücünü daha çok bedence ve kafaca hasta olanların üzerinde kullanırlar.
Filipinli yetiştiricilerden bazılarının da bu "üçüncü göz"ü kullandıkları, onun yardımıyla kolayca hastalıkları teşhis edebildikleri bildiriliyor. İnsanda daha kimbilir nice yetenekler gizli. Yeter ki biz belli bir olgunluğa varıp, onları hayra kullanacak hale gelebilelim. Bilim de söylüyor bunu ve diyor ki: "İnsan beyninin olanaklarının henüz onda üçü kullanılıyor. Onda yedisi ise uyuklar durumda."
Einstein, insan beyninin, bu görkemli yapıtın değerinin farkında olacak ki, kendisi en büyük matematikçilerden biri olduğu halde, teorileri ile ilgili dört işlem ve matematik hesaplarını para ile başkalarına yaptırıyordu. Çünkü o, beyin gücünü daha yüce ve soylu konularda kullanmak gerektiği bilincine varmıştı.

alıntı..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
3.goz


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


3.göz

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler 3.göz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Üçüncü Göz İnsan, beş duyunun ötesinde de bazı idraklere uzanabilmekte, bilgiler alabilmekte ve böylece bilinç alanını genişletebilmektedir. Ve bu yetiler de ancak belli bir ruhsal olgunluğa varmış, alıcı ve verici kanallarını geliştirmiş kişilerde görülmektedir. Halife Ömer, Sariye yi İslam ordusunun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.