Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Psişik Yetenekler

Uyarılar

Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler

I Ching Denemeleri

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler I Ching Denemeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen ki toplantımızda bir üyemiz I Ching den bahsetti..Onun gittiği ve bu tekniği kullanarak sorulara cevap veren birisi varmış.. Ben pek inandirici bulmamistim... 4 soru sorulabiliyor.Ve bu sorulara acilan kitaptan yanit veriliyor. Denedim ve şaşirtici yanitlar aldim... Mistik konularla ilgili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi

I Ching Denemeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-01-2009, 12:44 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart I Ching Denemeleri

Geçen ki toplantımızda bir üyemiz I Ching den bahsetti..Onun gittiği ve bu tekniği kullanarak sorulara cevap veren birisi varmış..
Ben pek inandirici bulmamistim...

4 soru sorulabiliyor.Ve bu sorulara acilan kitaptan yanit veriliyor.

Denedim ve şaşirtici yanitlar aldim...

Mistik konularla ilgili olanlar için merak uyandirici bir konu...
Bu linkte kitabi da var..


PANDORA - I Ching Alıştırma Kitabı Yazar R.L. WING Çevirmen NESLİHAN BURCU AKDAĞ


Aslında bu tür şeylere bakabilmek için sadece bu kitap gerekmez.Herhangi bir kitabı rastgele açip da aradiğiniz soruya yanit bulabilirsiniz..

Bu bölümde denemeler yapalim..Soracağınız soruyu sorun...Yanliz soruyu sorarken tüm cümleyi değil de sadece her kelimenin ikinci harfini yazin..
Sonra bende herhangi bir kitaptan rastgele sayfa açayim bakalim neler çikacak....



I Ching Nedir ?
Okunuşu i çing olan I Ching, Uzakdoğu’da binlerce yıldır bir danışma kılavuzu olan, halen yaygın bir şekilde kullanılan bir felsefedir. Kelime anlamı ’Değişimler Kitabı’dır. I Ching’in temelini Yin ve Yang oluşturur. Bu iki temel kuvvet, birbirine zıt ancak birbirini tamamlayan, içiçe olan ve dualiteyi temsil eden iki kuvvettir. Gece-gündüz, soğuk-sıcak, dişi-erkek gibi.
Kesin başlangıç tarihi bilinmemekle birlikte, I Ching’in tarihçesi 5,000-15,000 yıl öncesine kadar gitmektedir. Ünlü bilge Fu Hsi, I Ching’i ilk kez kullanan insan olarak kabul edilir. Daha sonra bunu Kral Wen geliştirmiştir. 11 yıllık hapishane hayatı boyunca Kral Wen iki ayrı triagram şeklinde kullanılan I Ching’i birleştirip 8 triagram, 64 hexagram ve 6 çizgili sisteme getirmiştir. Wen'in oğlu Tan ise hexagram yorumları üzerine çalışmıştır. I Ching’i günümüzdeki durumuna getiren ise Konfiçyus’dur.
Yaşamın en önemli unsuru değişimdir. Rüyalarımız değişir, mevsimler değişir, dünyamız değişir. Bazı değişimler bizi mutlu ederken, bazıları bizi zorlar ve acı çekeriz. Aslında acıya neden olan değişim değil, değişime karşı gösterdiğimiz dirençtir.
I Ching bize değişim konusunda yardımcı olan bir araçtır.
I Ching 64 hexagram ve altışar çizgiden oluşur. Her bir hexagram kısa mistik söylemlerden oluşur. Yani değişimin 64 yönünü gösterir ve 64 x 64 = 4096 olasılıktan oluşur.
I Ching bir fal ya da kehanet kitabı değildir. Sadece bizim evrensel plan içinde ne konumda olduğumuzu gösterir.
I Ching nasıl çalışır ?
Hepimizin içinde herşeyi bilen sonsuz bir güç var. Bu güç bize çok yakın olmasına rağmen bunu zaman içinde kaybettik yani onunla temasımız kesildi. Yine de bazılarımız bunu daha kolay hissediyoruz. Bu sezgidir. Sezgi bir kas gibidir. Onu kullanırsak gelişir, kullanmazsak körelir. Sezginin en önemli unsuru ise inanmaktır.Yani bizim sezgimize inanmamız ve güvenmemiz onu geliştirir ve onunla daha kolay temas kurmamızı sağlar. Değişik sezgi şekilleri vardır. Durugörü, duruişitme, durusezgi vs. İşte I Ching bizi sezgimizle tanıştıran ve onu daha iyi duymamızı sağlayacak olan bir yöntem ve içimizdeki potansiyeli doğrudan anlamamızı yarayan bir araçtır.
I Ching, uçları değişik şekillerde boyalı 16 adet çubuk ile bakılmaktadır. Herkesin çubukları kendi enerjisini taşımaktadır ve başkasına ellettirilmez.
I Ching’de soru sormak çok önemlidir. Merak etttiğimiz herhangi bir konuda zaman ve mekan belirterek sorduğumuz detaylı bir sorunun cevabı da detaylı olarak gelmektedir. Sormak istediğimiz soruya konsantre olur, çubukları kutunun içinde parmaklarımızla döndürerek kendi enerjimizi yükler ve içimize dönüp odaklanarak sorumuzu sorarız. Soruların cevapları I Ching kitabından yorumlanmaktadır. Cevapları yorumlarken kişinin özel durumu, ruh hali, kendisi ve başkaları ile ilişkileri hakkında uyarılar da gelmektedir.
Çekilen 6 çubuğun sembolleri değerlendirilerek Yin veya Yang enerjiler taşıyan 6 çizgi elde edilir. 6 çizgiden oluşan bu heksagramın yorumunu kitaptan okurken sezgilerimiz kuvvetlenmekte ve iç sesimizi daha iyi duymaktayız. Konfiçyus’un da uzun yıllar yaptığı çalışmalar sonucunda bugünkü halini alan 64 hexagramın yorumu bizi sorduğumuz soru hakkında aydınlatmakta ve atacağımız adımlarda yönlendirmektedir. Yeni bir iş kurarken, yeni bir ilişkide, yeni bir ortaklıkta veya alışverişte, o konu ile ilgili ne konumda olduğumuzu veya nasıl davranmamız gerektiğini I Ching bize söyler. Ya da yaşadığımız herhangi bir olay veya hastalığın altında yatan, onu meydana getiren sebebi de yorumlayabiliriz.
I Ching bir fal, kehanet ya da oyun değildir. Çubuklar bize kılavuz olmaktadır. Kılavuza soru sormak ciddiyetle ve zihnimizde soruyu iyice belirginleştirerek yapılırsa, gelen cevap da detaylı ve doğru yönlendiren bir cevap olacaktır. Sorduğumuz soru ile ilgili olarak o konuda şu anda ne konumda olduğumuz biraz da spiritüel bir dille yorumlanmaktadır.
Çin’de halen okullarda da öğretilen bu öğreti yurdumuzda da bazı işadamları ve politikacıların da danıştığı bir kılavuz olmuştur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 01:06 AM   #2 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Benimle başlayalım mı?

Her kelimenin ikinci harfi öylemi?

E A S İ L ?
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 01:22 AM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart

Tabii ki bu yapilan da sorulan soru bilinmeden yanit veriliyor...
Özetle actiğim kitap gün içinde zihnimizden otomatik düşünceler geçtiğini ve farkindaliğin sorunu çözebilmek için ilk adim olduğunu söylemiş.
Farkindalik değişim yolunda ve daha iyi sorun çözme için ilk adimdir.Düşüncelerini fark ettiği zaman değişim yolunda bir çok olasılık olduğu görülmüş.Eğer düşünceler mantıksızsa yada uygun değilse durumu anlama şekli değişebilir.yOK EĞER MANTIKLI ise o zaman paylaşmak için konuşabilir ve çabalarının daha çok takdir edilmesini isteyebilir demiş..
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 01:30 AM   #4 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Teşekkür ederim.

Dolaylı da olsa yanıtımı aldım.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 01:33 AM   #5 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart

Bazen gelen yanitlarda sorulan soruda ki isim geçebiliyor...
Mesela ben babamla ilgili bir soru sordum ki ismi az rastlanir bir isimdir.Baktiğim paragrafta onun ismi vardı...

Tekniği uygularken inanmak şart.Cevap verileceğine cevaba değer olduğunuza inanın mutlaka....Böylece yanit verilecektir..


Ben oldukça şaşirtici yanitlar aldiğimi söyleyebilirim..



Tabii ki her konuda olduğu gibi bu konuya da çok derinlemesine dalmamak lazım..
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 11:08 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 35
Tesekkür: 92
36 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu44 will become famous soon enoughburcu44 will become famous soon enough
Standart

Benim le devam edelim mi ?

Teşekkürler.

E A E İ Z ?
burcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 01:29 PM   #7 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
burcu44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim le devam edelim mi ?

Teşekkürler.

E A E İ Z ?
Öncelikle burada ki öneriler sadece deneme amaçlıdır.I ching için konsantre olmak inanmak gerekir ayrica karsi tarafinda buna acik olması gerekir...Bu nedenle sadece deneme amaçlı yaptiğimizin altini çizelim..Hoş bizim burada yaptiğimiz tam olarak I ching bile değil.

Sizin en büyük korkularinizdan birisi ilaçlara bağimlilik geliştirecek miyim..
Korkusu imiş...
Bazı kişiler antidepresan ilaçları uzun süre bazen bir kaç yıl kullanmaktan yarar sağlasalarda siz ve doktorunuz etkili bir anitideprasan bulduğunuz zaman bu ilaci muhtemelen 6 aydan bir seneye kadar kullanacaksınız.Doktorunuz ilacı ne kadar süreyle kullanmanız gerektiğini değerlendirmenizde size yardımcı olacaktır.


Ayrıca kişiler arası ilişkileri geliştirmek ile ilgili olarak..Sizi sürekli eleştiren birisii varsa hayatinizda yada önceden olmussa hatta fiziksel vb siddet olmussa depresyondan çikmak zor olmus olabilir bunun icin yardim alabilirsiniz yakinlarinizdan vs
İlişkilerinizi iyileştirmek hayatınızda depresyondan cikmanizi sağlayabilir.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 02:50 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 35
Tesekkür: 92
36 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu44 will become famous soon enoughburcu44 will become famous soon enough
Standart

Başka bir konu sormuştum ama olsun..iLaçta kullanmıyorum gerçi hayırdır inşallah.

Teşekkür ederim..
burcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 02:57 PM   #9 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart

Sorduğumuz sorulari daha sonra açiklayalim ki böylece karşilaştirma imkanimiz olsun...Tabii ki her soruya net yanit gelmeyebiliyor bunda sorunun net olmaması yanısıra bakan kişinin konsantre olmaması inanarak bakmaması etkili olabilir.Zamanla bu bölümün gelişeceğini düşünüyorum...
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 03:01 PM   #10 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

çok ilginç bir şey...

bende bir soru sormak istiyorum...merak ettim..

E.I.A.L
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ching, denemeleri

« Biokinezi | 3.göz »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


I Ching Denemeleri

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler I Ching Denemeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen ki toplantımızda bir üyemiz I Ching den bahsetti..Onun gittiği ve bu tekniği kullanarak sorulara cevap veren birisi varmış.. Ben pek inandirici bulmamistim... 4 soru sorulabiliyor.Ve bu sorulara acilan kitaptan yanit veriliyor. Denedim ve şaşirtici yanitlar aldim... Mistik konularla ilgili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.