![]() |
Merhaba; Benim sorumu da yanıtlarsanız sevinirim :) A İ E V ? |
shamanic :) içtenlikle söyleyebilirim seni ne kadar çok sevdiğimi.. az da olsa öz paylaşımlar yaptık seninle... yazılarına baktığımda kesinlikle hep bi pozitif enerjiyle doluyorum sadece bunun için bile teşekkür ediyorum sana... daha fazla katılmaya çalışıcam.Atakan Bey'e de sevgiler gönderiyorum uzak kalsam da kopamıyorum burdan emin olun.Sevgiler... |
http://img524.imageshack.us/img524/3...erhappycb6.gifcanım benim ark5 yaşamındaki tüm hedeflerinin daima güzelliklerle kolaylıklarla olmasını dilerim.. senin yerin benim içinde daima farklı tatlım.. kiss3 http://img166.imageshack.us/img166/6...zycr75zzd7.gifsevgiler.. |
Alıntı:
Kurduğu firma pek çok yeniliğe öncülük etmisti...Ancak tüm bunları bırakıp içe döndü... Çıkan sayfa gösteriyor ki bir taraftan iş yaşamında bir çok başarıya imza atabilecek bir potansiyeliniz var.Diğer taraftan iç huzuru ariyorsunuz.. İş yaşamınızda eğer bu ikisini dengeli bir şekilde götürecek olursanız başarılı olacaksınız... |
Alıntı:
Neyse bu I Ching konusu çikti da tekrar yazmaya başladın... Dediğim gibi I Ching değil tam yaptiğimiz.Onda soruyu tam bilmek gerekir.Ben son denemelerimi yapiyorum...Bundan sonra artik konu başliğinda kendi baktiklarinizi yaziniz... ZBAİG İş için gerekli bir raporu erteleyip duruyorsunux.Her akşam başlamaya çaliştiğinizda proje gözünüzde büyüyüp duruyor ki onun yerine oturup tv izliyorsunuz.Kendinizi bunalmış ve suçlu hissediyorsunuz. Düşünsel hatalarınız A* Sonuçlar atlama yani falcilik yapma B Aşırı genelleme C Etiketleme D Büyütme E Duygusal kararlar Bunlardan vazgeçtiğinizde sorun düzelecek... Bu son baktiğim I Ching di... Bundan sonra kendi kendimize bakip burada yazalim.. Soruyu bilmeyince yorum pek olmayabiliyor.Normalde soru sorulup oyle yorum yapilir cunku... |
Vallahi hem tebrik ederim hemde teşekkür ederim.. Olmaz böyle birşey.. Daha iyi izah edilemezdi.. Sorumun direk cevabı olmasada durumumun net halini yansıtmış.. |
hımm... demek öyleymiş... y789 teşekkür ederim emeğin için : ) |
bende... bende isteyebilir miyim? N.A.Ş.L.Ç.A.A.E ? |
unşi :)) banada bakarmısın 956k |
Alıntı:
|
hayal ablacım bende bi sordum banada bakrmısın nolur. harfler şunlar e a k i i a l a heyecena bekliyorum kestane kebap acele cevap :) |
Alıntı:
|
Cevap: I Ching Denemeleri çok ilginç insanın inanası gelmiyor |
Cevap: I Ching Denemeleri bende istiyorummm :D A D İ ? VE ÇOK ZAHMET OLMASSA E A İ A E? şimdiden teşekkür ettim |
Cevap: I Ching Denemeleri Zahmet olmaz tabii ki ancak daha önce yazdiğim üzere kendiniz de yapabilirsiniz bunu.. Önce niyet edin.İçinizde kesinlikle şüphe olmasın.Sonra elinize bir kitap alıp rast gele açın. Bazen sorduğunuz sorudan bir yada bir kaç kelime cevapta geçebilir. |
Cevap: I Ching Denemeleri Alıntı:
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM. |