Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/)
-   -   I Ching Denemeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/226932-i-ching-denemeleri.html)

UĞURBÖCEĞİ 27-01-2009 11:26 AM

Merhaba;
Benim sorumu da yanıtlarsanız sevinirim :)
A İ E V ?

mügeee 27-01-2009 11:32 AM

shamanic :) içtenlikle söyleyebilirim seni ne kadar çok sevdiğimi.. az da olsa öz paylaşımlar yaptık seninle... yazılarına baktığımda kesinlikle hep bi pozitif enerjiyle doluyorum sadece bunun için bile teşekkür ediyorum sana... daha fazla katılmaya çalışıcam.Atakan Bey'e de sevgiler gönderiyorum uzak kalsam da kopamıyorum burdan emin olun.Sevgiler...

shamanic 27-01-2009 11:45 AM

http://img524.imageshack.us/img524/3...erhappycb6.gifcanım benim ark5
yaşamındaki tüm hedeflerinin daima güzelliklerle kolaylıklarla olmasını dilerim.. senin yerin benim içinde daima farklı tatlım.. kiss3

http://img166.imageshack.us/img166/6...zycr75zzd7.gifsevgiler..

hayatimdegisti 27-01-2009 07:31 PM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307712)
EİİİL? Bende istiyorum :)

Bunlar son I Ching lerim..Kendinizin bakmanız daha doğru olacaktır...Soruyu bildiğiniz için daha net cevaplar gelecektir..

Kurduğu firma pek çok yeniliğe öncülük etmisti...Ancak tüm bunları bırakıp içe döndü...
Çıkan sayfa gösteriyor ki bir taraftan iş yaşamında bir çok başarıya imza atabilecek bir potansiyeliniz var.Diğer taraftan iç huzuru ariyorsunuz..

İş yaşamınızda eğer bu ikisini dengeli bir şekilde götürecek olursanız başarılı olacaksınız...

hayatimdegisti 27-01-2009 07:45 PM

Alıntı:

mügeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307720)
nası kıskandım ,nası kıskandım :)) napıyorsunuz ya shamanic de yazmış... ben de yazarım madem:P

ZBAİG ? ya da ZBGA ? Hangisini cevaplarsanız,ikisi de çok önemli şuanda benim için.Sevgiler...

Hoşgeldin Mügeee...Özlettin kendini..2006 yilinda üye olmuşsun neredeyse benden eski üyesin...y789 Ama uğradiğin yok..

Neyse bu I Ching konusu çikti da tekrar yazmaya başladın...

Dediğim gibi I Ching değil tam yaptiğimiz.Onda soruyu tam bilmek gerekir.Ben son denemelerimi yapiyorum...Bundan sonra artik konu başliğinda kendi baktiklarinizi yaziniz...

ZBAİG

İş için gerekli bir raporu erteleyip duruyorsunux.Her akşam başlamaya çaliştiğinizda proje gözünüzde büyüyüp duruyor ki onun yerine oturup tv izliyorsunuz.Kendinizi bunalmış ve suçlu hissediyorsunuz.
Düşünsel hatalarınız
A* Sonuçlar atlama yani falcilik yapma
B Aşırı genelleme
C Etiketleme
D Büyütme
E Duygusal kararlar

Bunlardan vazgeçtiğinizde sorun düzelecek...

Bu son baktiğim I Ching di...
Bundan sonra kendi kendimize bakip burada yazalim..
Soruyu bilmeyince yorum pek olmayabiliyor.Normalde soru sorulup oyle yorum yapilir cunku...

SinanATASOY 28-01-2009 07:39 AM

Vallahi hem tebrik ederim hemde teşekkür ederim.. Olmaz böyle birşey.. Daha iyi izah edilemezdi.. Sorumun direk cevabı olmasada durumumun net halini yansıtmış..

mügeee 28-01-2009 02:16 PM

hımm... demek öyleymiş... y789
teşekkür ederim emeğin için : )

asibel 12-02-2009 11:19 AM

bende...

bende isteyebilir miyim?
N.A.Ş.L.Ç.A.A.E ?

perilice58 12-02-2009 02:08 PM

unşi :)) banada bakarmısın 956k

SinanATASOY 12-02-2009 02:18 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307782)

Dediğim gibi I Ching değil tam yaptiğimiz.Onda soruyu tam bilmek gerekir.Ben son denemelerimi yapiyorum...Bundan sonra artik konu başliğinda kendi baktiklarinizi yaziniz...

Bu son baktiğim I Ching di...
Bundan sonra kendi kendimize bakip burada yazalim..
Soruyu bilmeyince yorum pek olmayabiliyor.Normalde soru sorulup oyle yorum yapilir cunku...

Atakan beyin iyi zamanına denk gelmezse boşuna beklentiye girmeyin diye aktarayım dedim..

escecey 13-02-2009 12:27 PM

hayal ablacım bende bi sordum banada bakrmısın nolur. harfler şunlar e a k i i a l a heyecena bekliyorum kestane kebap acele cevap :)

perilice58 13-02-2009 02:43 PM

Alıntı:

escecey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309382)
hayal ablacım bende bi sordum banada bakrmısın nolur. harfler şunlar e a k i i a l a heyecena bekliyorum kestane kebap acele cevap :)

hayal değil atakan bey hayatim değişti nickindeki actionsmile

sevgili 16-04-2009 01:49 PM

Cevap: I Ching Denemeleri

çok ilginç insanın inanası gelmiyor

prenses323 14-06-2009 12:50 AM

bende istiyorummm :D A D İ ? VE ÇOK ZAHMET OLMASSA E A İ A E? şimdiden teşekkür ettim

hayatimdegisti 14-06-2009 01:30 AM

Zahmet olmaz tabii ki ancak daha önce yazdiğim üzere kendiniz de yapabilirsiniz bunu..
Önce niyet edin.İçinizde kesinlikle şüphe olmasın.Sonra elinize bir kitap alıp rast gele açın.
Bazen sorduğunuz sorudan bir yada bir kaç kelime cevapta geçebilir.

gülpor 14-06-2009 02:24 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466502)
Zahmet olmaz tabii ki ancak daha önce yazdiğim üzere kendiniz de yapabilirsiniz bunu..
Önce niyet edin.İçinizde kesinlikle şüphe olmasın.Sonra elinize bir kitap alıp rast gele açın.

Atakan bey anladığım kadarıyla ,sorumuza niyet edip,herhangi bir kitaptanda sorumuzun cevabını alabileceğimizimi söylüyorsunuz?ben bu şekilde denedim ama kel alaka birşey çıktı y789

prenses323 16-06-2009 12:31 PM

Alıntı:

yaaa ii güzel hoşta kitabın türü benim bu konuda problemim varr sen bakarsan çoookkk sevinirimm

prenses323 16-06-2009 02:40 PM

Alıntı:

yaaa ii güzel hoşta kitabın türü benim bu konuda problemim varr sen bakarsan çoookkk sevinirimm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM.