| ||||||||||
|
Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler |
Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Biokinezi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: melodik Nickli Üyeden Alıntı Bunu bende merak ettim hakket gerçekten bu konuyla ilgilenen birileri varsa ve bilgilendirirse sevinirim Merhaba.. Ben Genelde Şöyle Yapıyorum.. İlk Önce Sırtüstü Uzanıp Rahatlıyorum.. ( 5 dk boyunca nefesinizi takip ederseniz rahatlarsınız kolay bir şekilde.. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #35 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Merhaba.. Ben Genelde Şöyle Yapıyorum.. İlk Önce Sırtüstü Uzanıp Rahatlıyorum.. ( 5 dk boyunca nefesinizi takip ederseniz rahatlarsınız kolay bir şekilde.. ) Sonrasında Farkındalığımı 6. Çakrama Veriyorum.. ( 6. Çakra 3. Göz Çakrasıdır Ve Realitelerin Bükülmesini Çok Rahat Bir Şekilde Gerçekleştiren Çakradır.. ) Bakın Özellikle Farkındalık Kelimesini Kullandım Eğer Siz Dikkatinizi Direkman Kaşlarınızın Arasına Verirseniz Enerji Gerilmesi OLuyor Ve İşe Yaramıyor.. Sadece O Bölgenizin Farkında OLun.. Rahatladıktan Ve 3. Göz Farkındalığınız OLuşmuş OLduğu Zaman İse İmgelemeye Geçebilirsiniz.. Ben Genelde Bir Şırınga İmgeliyorum.. Bu Şırınganın İçerisinde Atıyorum Benim Kaç Kilo OLmam Gerekiyosa OnLarın DNA Bilgisi Varmış Varsayıyorum.. Sonrasında İse Vücudumda Bir Tüp İçinde Bulunan DNA Sarmalı İmgeliyorum.. Daha Önce İmgelediğim İçinde DNA Bilgisi Bulunan Şırıngayla O Tüpü Deliyorum Ve O Tüpün İçerisindeki DNA Bilgisinin OLduğu Kısma Kendi Bilgilerimi Boşaltıyorum.. Bilgi Tamamiyle Aktarılınca Şırıngayı Çıkarıyorum Ve Tüp Kısmının İyileştiğini İmgeliyorum.. ( Bence Tüpün Deliğini Kapatın Çünkü 3. Göz İle GERçek Bir ÇaLışma Yapıyorsunuz.. ! ) Daha Sonrasında İse Gönderdiğim Bilginin İşlendiğini Kabul Ediyorum Ve Şırınganın Yok OLuşunu Seyrediyorum.. Bundan Sonra Uyanabilir Ve Günlük İşlerinize Devam Edebilirsiniz.. :) SevgiyLe KaLın..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Biokinezi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: melodik Nickli Üyeden Alıntı Bunu bende merak ettim hakket gerçekten bu konuyla ilgilenen birileri varsa ve bilgilendirirse sevinirim Merhaba.. Ben Genelde Şöyle Yapıyorum.. İlk Önce Sırtüstü Uzanıp Rahatlıyorum.. ( 5 dk boyunca nefesinizi takip ederseniz rahatlarsınız kolay bir şekilde.. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi