maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    nerelerdesin umarım her şey yolundadır iyi ki varsıny789
    Günaydınnnn ben geldimmm yaaa yokluğumu hissetmedi mi kimse :P
    Bugünlerde sinirliyim nedense anlam veremiyom :S
    En çok da kendime... Senden naber gittin mi doktora ne dedi ??
    Umutlarımızı kaybeteyelim, ancak çılgın gibi sevmeyi (bizi hırpalamasına rağmen) takıntı haline dönüşmesine izin vermeyelim analar ne kızlar doğurmuştur takma kafana
    Kendine değer verdiği kadar değer görür insan ve hayatını da o değerde yaşar, sessizliğin içindeki sesi duyabildiği zaman yaklaşır kendine ve farkeder hazineyi.

Cesaretin var mı kendini sevmeye?
    Günayyyyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn : )))))
    Hayırdır inşallah ne rüyatymış ama :)))
    Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
    Naber? Nasıl gidioo?
    B
    mavis yazmis ona hitaben bisiler paylasmistim enescim.
    su soruyu sormalisin kendine baskasi neden benim durumumda degil.
    B
    izledigin film yüzünden ideallerinden sogudun? gercek olmayan bisi seni böyle yapiyosa
    neyse bisi demiyim kirilirsin hayat senin sonucta.
    nie kusura bakıcakmışım ki !!!öyle bişe olmaz aramızda !!çabucak !!!
    seni üzen şeyin senin istediğin gibi sonuçlanması dileklerimle...
    sende iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!
    iyi akşamlr!!!
    o adamların marmarada okuduğunu kesin biliyomusunn.araştırdınmı hiç???
    yok ya neyse ben vazgeçtim onları gökte ararken yerde buldum durumu olur elbettt ozaman hallederiz onlarıs456
    Dünya Küçük
    SecreT'i okumaya başladım kendime çektiğim ilk şey kuru fasülye olduu :P Milsa; Dün sabah kurufasülye çekti canım, unuttum. Öğlen yemeğine giderken yolda yurda 100 metre ilerde kurufasülyeci açıldığını gördüm sevincli Okula yemeğe gittiğimde tabldotlarda da kurufasülye vardı y789 Belki inanmazsınız ama akşam yemeğinde yurtta da kurufasülye vardıı :):):) Sanırııımm. . Önümüzdeki buz devrine kadaaarr, fasülyeyle ilişkimi kesiyorum blissy Ne gündü yahu ::)
    S
    sevinclibu gün huzurlu ve mutlu olmayı seçiyorum
    bu olumlamayı gün boyu tekrar et iyi ki varsıny789
    Günaaaaayyyyyyyyyyyyyyddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri