maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Hastamısınagl34
    geçmiş olsun yeni öğrendimmm..
    dikkat et kendine ...
    sıcak sıcak çorba içkahvesmiley
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Günayyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnn :))</o:p>
    canım ben abkarada yaşıyorum sen yanlış anlamışsın.deprem nerede olsa benim içim yanar dedim.yinede teşekkürerl..öpü
    ldün..
    ne ilanı boşver abi:(
    sen bana bırakk onları ben ıslatıcam:D
    bi zahmwet süzgeci geçirdikten sonra cebinde ne var ne yok alll!!!
    hepsi helal olsun
    ayrıca istanbul üniversitesinde reklamcılık bölümünde okuyomuşlar:D
    ya değilim..ben onların peşini bırakmam kolay kolay ...fırsatım olsada atlayıp gelsem ...dikkatli oll!!!
    iyi akşamlar!!!
    S
    daha iyiyim seni böyle neşeli görmekte güzely789
    S
    günaydın sevincligünün güzel seçsin mutluluğun tavan yapsın iyi ki varsıny789
    Z
    iki günlük ankaralıyım..her şey için teşekkürler sevgili nsmr..senin de olduğun bir dünya çok güzel inan bana..dostluğun ve dürüstlüğün için ve sayfama gönderdiğin çiçekler için sana sonsuz sevgiler..her zaman dualarımdasın..
    :))) inş üstesinden geliriz depresyonun, depresyonun temelde B6, B12 vitaminlerinin eksikliğinden kaynaklandığını duymuş muydun daha önce ?
    ne kadar zamandır dinliyosunuz telkinleri ? benim 20-25 gün oldu, günde ortalama 1-2 saat kadar dinledim ve son zamanlarda 1 saat kadar dinliyorum, dinlemediğim günler de oluyor tabi, genellikle gündüz dinliyorum, etkisi oldu mu olmadı mı emin değilim, yani bariz bi değişiklik yok :(
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri