Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• art56art56elmas marankinin bir kitabı var elimde. onu incelicem tavsiyelerinizi bekliyorum:)
    Merhabalar, şu an müzikleri indirdim dinliyorum. önce zihin olarak kendimi hazırlamak istiyorum. Reiki ye başlıyacağm önce araştırma yapıyorum sitede yazılan yazıları inceliyorum denemelere başlıcam. Falun da fa yı duydunuzmu . cd leri var bende ondan başlamak istiyorum ne dersiniz önce vücudumdaki dengeyi kurayım. 4-5 kilo kadar verdim biraz stres biraz dikkat diyim:) 6 aydır ağlamaklıydım olumsuz şeyler yaşadım. kendimi toplamaya başladığımı hissediyorum kendimi keşfediyormuşum gibi: reiki konusunda sizden çok şeyler öğreneceğime inanıyorum. önce zihnimi ve bedenimi hazırlıcam. hazır olunca başlıcam. çok teşekkürler tekrar sevgiyle kalın görüşmek üzre kendinize iyi bakın:)
    Çok teşekkür ederim:) Her türlü çalışmaya devam ediyorum..İzmir buluşması benide çok memnun eder..Haber verirseniz seve seve gelirim:)) Sevgiler..
    merhabalar nasılsınız nelere yapıyosunuz? geçen gün emre ile konuştuk bir izmir buluşması yapalım dedik hatta sizinlede irtibat kurmak istiyoruz. sanırım bizi çektiniz:):):):)
    İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ŞU AN MP3 LERİ İNDİRİYORUM. AKŞAMLARI DİNLEYECEĞİM. İLERLEYEN ZAMANLERDE YARDIMLARINIZA İHTİYACIM OLABİLİR. REİKİYİ MERAK EDİYORUM. İNSANLARA ŞİFA VERMEK GÜZEL BİR DUYGUDUR EMİNİM. BAZI SORUNLARIM VAR ONLARI HALLEDER HALLETMEZ BU KONULARA DAHA AĞIRLIK VERECEĞİM ÇALIŞTIĞIM İÇİN ZAMAN PIROBLEMİM VAR BİRDE KÜÇÜK KIZIM VAR:) EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE TEŞEKKÜRLER
    Merhaba asi_mavi2 :) hoşgeldin.. Reiki en kısa tanımıyla hepimizde var olan evrensel yaşam enerjisi için kanal olup kendine ve başkalarına şifa verme tekniğidir.Derecelerine göre uyumlanarak ( master tarafından inisiye edilerek) kullanabileceğin reiki enerjisi kişinin ve bütünün hayrına verilir.Reiki zamanla bir yaşam biçimi halini alır.Öncelikle enerji bedenler,aura ve şakralar hakkında bilgilenip sonrasında reiki nin işlevi hakkında bilgilenmeni öneririm.İnternette seni aydınlatacak pek çok bilgi mevcut olmakla birlikte konuyla ilgili kitap okuman çok daha faydalı olacaktır.Bu sitedede shamanic in çok güzel yazıları var.Takip edebilirsin.İyileşme önce kendinden başlar.Bu anlamda reiki gerçekten mükemmel bir yol.Şimdilik benim yazabileceklerim bu kadar.Yolun ışık olsun,yüreğin sevgi dolsun..
    ben de reki hakkında bilgi almak istiyorum banada bu konuda yardımcı olurmusunuz. Etrafa iyilikler saçmak insanları olumluya yöneltmek kendi hayatımı da tamamen olumlu kılmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler peylişimınız için sitede yeniyim bu arada
    Merhaba Su-Duru :)) Albümün adı BAHAR..Makis Ablianitis . Ben Cd olarak çektirdim.Netten bakmadım ..Kolaylıkla bulabileceğini umuyorum.Sevgiler..
    slm avatar shamanin profilindeki muzigi bende indirdim ve gercekten cok begenerek dinliyorum. sen albumunu aldigini yazmissin..canim ben netten aradim bulamadim..albumun adini yazarmisin.
    simdiden cok tesekkur ederim

sevgiler
    Biz Belgin' ler hep böyle azimli miyiz yahu? y789

İzmir' li adaşım tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Sayende birşey daha öğrendim sevincli
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri