shamanic
Reaksiyon puanı
61

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba izmir seminerinize katılmıştım. o günden beri bende o çok değişimler yaşıyoruz. şaşkınlıla sevgiyle karşılıyorum.yıllardır satamadığım mallar vardı elimde şimdi onu sattım. kızmın iyi gitmeyen bi ilişkisi vardı ve bitirdi.yeni biriyle tanıştı yaza evlenecekler telkin müziklerinizi evimde 24 saat çalıyor evimin enerjisi değişti.beni daha güzel daha akıllı da samimi buluyorlar karşılaştığım her insan rüyalarım çıkıyor,duru görüm keskinleşti iyiki varsınız tşkler
    merhaba, harika bir Ankara semineri sonrasından...
    oğlum ve ben haziran ayında (1 ay gibi kısa bir sürede telkin ve istekle) hayatımızı değiştirdik.Daha önceden Merzifon'da yaşıyorduk, 1 ay boyunca "havuzlu bir evimiz olacak, deniz kenarında yaşayacağız " diyerek ;bunu başardık, şu ana havuzlu bir sitede oturuyoruz, ve deniz kenarında (Samsun'da) yaşıyoruz. Herşeyi bırakarak, burada sıfırdan bir hayata başladık.Ama bu arada benim Merzifon da bulunan mal varlığımı satmam gerekiyor. Aylardır bunun üzerine konsantre olmamıza rağmen , bunu yapmayı başaramadık bir türlü. Bu konuda yapabileceğimiz birşey var mı?Yardımcı olursanız teşekkür ederim.Bu arada; programladığınız taşlar da sürekli yanımda :)) En kısa zamanda tekrara görüşmek üzere, mutlu kalın.
    Alıntı:
    zoyasonsuz Nickli Üyeden Alıntı
    İki kişi arasında bulunan mor alevli ateşin için var olan kordonu atıyoruz ve yok oluncaya kadar onu izliyoruz.Yok olunca karşımızdaki kişiye teşekkür edip onunla vedalaşıyoruz.

.

merhaba arkadaşlar buradaki mor alevli ateş ne biraz aydınlatabilirmisiniz.
    sevgimle,
    slm mersinde de seminer vrmenizi bekliyorum adana da olabilir. mersinde talep yoksa... benim ankara yda istanbula gelmem çok zor ancak sizlerle tanışmak isterim. şu an falundafa yapıyorum müzikleri program yaptım dinliyorum. falundafa hakkında neler söyleyebilirsiniz. bir kursa katılmıştım nlp orda tanıtımı yapıldı. ilgimi çekmişti enerji meselesi. bu gün ilk kez yapmaya çalıştım ellerdeki enerjiyi hemen hissettim diyebilirim. neyse her şey için teşekkürler iyiki varsınız. falunda fa hakkında neler söyleyebilirsiniz...
    sevgili shamanic, az önce hazırlamış olduğun meditasyonu dinledim, bir anda yanımda sen varmışsın gibi hissettim.. yüzün gibi sesin de büyüleyici, ışığın her şeye yansıyor.. bu arada sesini çok özlemiştim iyi oldu, özlemimi de fotoğraflara bakarak gideriyorum..yaptığın herşey için teşekkürler.. ne büyük mutluluk yaşamımda senin yer aldığını bilmek..
    Selam seminerlerinize hiç katılmadım ama inanın kaılmak için can atıyorum ve istanbul a gelmenizi dört gözle bekliyorum..:)
    Selam Ankara seminerindeydim ben de, sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Seminer notlarını ve değerli taş programlamayı mail atacaktınız, sabırsızlıkla bekliyorum. Arasıra notlarıma bakma ihtiyacı hissediyorum, lütfen çabuk gönderin:) Sevgiyle kalın sevgili dostlar.
    Sevgili Özlem,
    seni tanıdığıma çok mutluyum. Yüzündeki ışık ve sevgi daim olsun.
    Selam, Ankara seminerinde rüya üzerinde konuşmuştuk,buradan devam edecektik,orada yarım kaldı ''dedinizki çevrenle sorun yaşıyormusunuz ? onun rüya ile baglantısını merak ettim,gösterdiginiz hareket neyi sağlıyacaktı?birde ben bekarlığımı uzun yıllardır tek kalmama baglarken siz cinsellikle ilgili problemim oldugunu söylediniz ,açarsanız sevinirim yada ne yapabilecegimi,şimdiden selam ve sevgiler
    Subliminal Messages Software v1.0 türkçe bu programı nerden bulacağız.
    sitede var gösteriyor,yükleyen arkadaşa da soruyorum herkesede kimse cevap bile vermiyor.bu nasıl bi durum anlayamadım.ingilizce bilsem problem değil amabilmiyorum işte.ankara toplantısınada katılamıyorum ,yatalak hastamla ilgilenmek durumundayım.bu programı istiyorum.nlp uygulayarak sigarayı bırak tım.kendi telkin kalıplarımı kendim düzenleyebilirim.
    çalışmalarınızda başarılar dilerim.üniversitede falan değil,ha
    yat okulunda doğru bilgilerle karşılaşasınız.

ilim ilim bimektir :İLİM ÖĞRENİRSEN İLİM ÖĞRENMİŞ OLURSUN
    ilim kendin bilmektir :İLİM ÖĞRENİRSEN KENDİNİ ÖĞRENİRSİN
    sen kendin bilmezsen:OKUDUKLARIN SANA KENDİNİ ÖĞRETMEDİYSE
    bu nice okumaktır :NEDEN OKUYORSUNKİ BOŞUNA
    BÜYÜK İNSAN YUNUS EMRE böyle diyor kardeşler,abiler,bacılar.
    saygılarımla...88a
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri