maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Mutlululuk bizlerle olsun. Mutluluk yumağı bir enerji oluşturalım. :))) Herşey mutluluğumuz doğrultusunda gelişsin. :))
    Günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
    Bugün nasılız bakalımm ;)))
    Direniyorum Canını okuyorum Patron benimmmmm ;))))
    İyi ki varsıııııııınnnnnnnnnnnnnnn ;))))
    Çok teşekkür ederiiiim sen de hep mutlu kaaallhappy6 Off biz altı üstü abuk subuk hareketler yaptık, aikido kimbilir nasıldır, çok hamlamışım çok. Bu sırıtıklar da benden gelsinnnsevincli
    Çalışırken yokuş yukarı, yokuş aşağı her bişeyi öğretiyorlar tabi ama sınavda düz yolda kaldırıyorlar merak etme. Notu vericek olanlar da alışmış, arkada alakasız şeyler hakkında konuşuyorlar, yok ben bahçe aldım, yok okula nasıl yetişicezgirlhaha Arada okulunu bölümünü soruyorlar, dikkati dağılınca bir şey olacak mı diye heralde, onun dışında gayet huzurlu gidiyor.y789

Sağol dostum ben iyiyimm pilatese başladımgirlhaha Sağlığım sıhhatim bugün saat 12'ye kadar iyiydi ama ilk pilates dersinden sonra yamuldum, her yerim ağrıyor, ama iyi hissediyorum çok değişik bir his:D Üstelik 6yı 20 geçe de kursum var nasıl gideceğim bilmiyorum, keşke ışınlanabilseydimsadanim
    Herşeye rağmen mutluyumblissy Çünkü evde düşünmeye vaktim kalmıyorgirlhaha Bir de ödev yetiştirmem lazım tabirt67 Ben gidip hazırlanayım. İyiki varsınblissy
    Hayır ya olmaz kabullenmeyelim :)) Direniyor değişime egomuz ondan :))
    Başedicez emin ol bahar sürerken bizim de içimize bahar gelecek Diren olur mu :)))
    İyi ki varım İyi ki varsın İyi ki varııııııııızzzzzzzzzzzzz cnm ;)))
    Geçmişsiiiin hobareeeyyyhappy6
    Tebrik ederimm bak artık bir derdin de yok y789 Ayrıca yalnız değilsin, benim bir arkadaşım da trafikle motordan yüksek yapıp ilkyardımdan 70 almıştı, hafife almamak lazım, gerçi çalışırken çok midem bulanmıştı amaks3 Sınavdan kurtuldun şimdi zevkli kısmı kaldıguitar
    Merhabalarrr , Nasıl gidiyor , bu arada sevinçli surat yakışmış sevincli actionsmile
    S
    güzel bir hafta diliyorum.tüm dileklerinin gerçekleşip tavan yapsın bu haftasevincli
    Helall956k Benim de birkaç saat önce kafama dank etti, ne yapıyorum ben diyerekten, şimdi yavaştan ödevlere göz atmaya başladım hadi hayırlısıy789 Bütün direksiyon hocaları aynı bakışı mı atıyor negirlhaha Ben de ışıklarda durduktan sonra %90'ında stop ettirdim neredeyse, artık bakışı bırakıp kızmaya başlamıştı hocamgirlhaha Sınavda da aynen her şey iyiyken, parkımı da ettim, artık durup arabadan çıkacağım birkaç saniye kaldı, stop ettirdimtuh788 Neyseki 80 vermişler:D Sertifikamı aldım gittim emniyete soyup soğana çevirdiler 300 tl veriyoruz ehliyet içinşaşkın Bir de parmak izi alırlarken kadına kafayı yediriyordum küçük parmaklarımı bi türlü geçerli kabul etmedi makinekhkh56 Sorun olursa bana gel dedi yolladı sanki küçük parmağımdan ne sorun çıkacak:D Yani sınavları geçtikten sonra da komedi bitmiyor anlayacağıngirlhaha
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri