suzzy
Reaksiyon puanı
24

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Ablacım, ne kadar güzel olmuş yahu sigarayı bırakman.alk78

Allah bir de bana nasip etseydi hayırlısıyla.sevincli

Ben de iyiyim işte koşturmaca. Ayrıca İstanbul'da sen de olsaydın keşke. Neyse, bi ara senin şehirde görüşürüz yahu :)

Aman dayan ha, başlama gene sakın...super
    Sevgili Dünürüm.

Düğün de oldu sanırım geç kaldık biraz galiba. Bari buradan kutlayıp, bir çiçek bırakayım.utananadam

Özürüm kabul olunur umarım ablacım..O0

Çoktan beri de gelmemişim sayfana.

Görüşmek üzere.hismiley

canım...tender45

çok sağol yeni bir hayatcım...bende master olduğum ve bu güzel görevi çok sevdiğim dostumdan sevgili masterim özlemcim den

aldığım için ayrıca mutluyum..blissyumarım hepimize bütünümüze faydalı olur...

canım çok incesin..seni kocaman öpüyorum...kiss3

suzzy'ciğim,
    Yürekten tebriklerimi iletmek istiyorum..Güzel haberlerini sevgili shamanic'ten aldık..Reiki master olarak, pekçok rehber arayanlara da sevgiyle yol göstereceksin..Artık darısı bizim başımıza..Gerçi ben daha yola bile çıkmadım ama, hadi hayırlısı..sevincli Mart ayı itibariyle olacak inşaallah..
    Aslında reiki konusunu merak etmeme rağmen, hep güvenilir bir rehber arıyordum kendime..Çok yakınımdaymış da haberi yokmuş..

Tekrar tebrik ediyorum,herşey gönlünce olsun..

Sevgiler..kiss3
    belgincim hoş geldin tekrar tatlımsevincli...sevgini sevgiyle kabul ediyorum ve bende sana sevgilerimi gönderiyorum..

yeni bir hayatcım...hayatım neden kandini affettiricen balım...aşkolsun...y789hepimiz bir koşuşturmaca içerisindeyiz...buda gayet güzel tatlı yaşam telaşları...

ewet çok sevdiğim arkadaşlarımı ağırlamaya çalıştım..kendimden birileriydi en çok...
    güzel değil çoook güzel ötesiydi...

umarım bir gün senlede bir araya gelebilme ve tanışabilme şansımız olur bitaneciğim...

sana kocaman sevgilerimi gönderiyorum...kiss3
    Kendimi nasıl affettiririm bilemiyorum suzzyciğim,utananadam

Sanırım şu an da önemli misafirler ağırlıyorsun..

Tüm içtenliğimle sana en sıcak sevgilerimi yolluyorum..

Herşeyin sevdiceklerinle birlikte gönlünce olmasını diliyorum..
    özleeeeeemm...canımın içi...affettirmek ne demek...aşkolsun yaa..

canım sen boşver bunları...üzme kendini...bak ben seminer gününü iple çekiyorum....

gün sayıyoz ayol resmen...

sen gelde söz seni yormıycam buralarda...hiç üzmiycem...

sınavda da başarılı olucam...

söz canınıda yakmıycam..sevincli
    canım benim kendimi affetirmek için bulduğum her yerden sana mesaj göndermeye karar verdim.. sevincli

yeni yaşınla birlikte tüm güzel yeniliklerin senin ve sevdiklerinin yaşamını dolsurması dileklerimle.. ark5

nice mutlu senelere gülüm..

[IMG]sevgiler..
    sayfamı ziyaret eden tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum...

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim....hep bir arada olmak ve bütün bu güzellikleri birlikte paylaşmak dileğiyle...
    çok teşekkürler sevgili suzzy, çok naziksin:)seminerde görüşürüz...sevgiler...
    Bence bu müziği uzunca bir süre değiştirmeyin gerçekten çok güzel...
    Yeni yılınızın sağlık bolluk bereket getirmesini diliyorum...
    Canım yeni yıl yeni umutlar.

Tüm sevdiklerinle sağlıklı huzurlu mutlu yıllar geçirmeni dilerim gülüm benim kiss3
    İadeyi kutlamada bulunayım dedim (bu sözü de ben buldum) sevincli

Ablacım, benim profilimde söylediklerimi, bu sayfa için de yazmıştım zaten.khkh56

Mutlu ve Sağlıklı Yıllaaar.956k

Yeni yıl hediyeni de aldım.

NOT: Sen Almamışın.y789

suzzim canım sen pamuğu affededur ben hediye paketlerimi bırakıp çaktırmadan kaçayım daha sonra gelirim kahveni içmeye y789
    canımm yeni yıl, yeni umutlar, yeni hedefler hepimize hayırlı uğurlu olsun wave mutlu yıllar bitanem

suzzim canım benim yeni yılın sana ve sevdiklerine sağlık başarı bolluk bereket getirmesini dilerim hayatım
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri