shamanic
Reaksiyon puanı
61

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• shamanic merhaba, nasılsın?
    ben reiki eğitiminin ücretini öğrenmek istiyorum. belirlendi mi? sevgiler..
    Canım, yine bir "ceee" yapıp kaçtın..

İnan dün gece foruma girdiğini gördüm rüyamda,üzülüyorum karşılaşamadık diye,bugün hakikaten de öyle oldu..

Başarı dolu güzel haberlerini aldık, senin adına çok sevindik..bu güzellikler hep daim olur inşaallah..

Öpüyorum seni, sevgiler..kiss3
    sevgili shamanic ne iyi ettiniz de geldiniz izmire sizinle tanışmak ne iyi geldi. Hoş buna tanışme demek yanlış gibi geliyoır bana çünkü ben zaten sizi tanıyormuşum da uzun zaman sonra yeniden buldum duygusu var içimde. Bu sözleri başkasına yazacak olsam bir kez daha düşünürdüm ancak siz benim söylediklerime kesinlikle yabancı değilsiniz bunların gerçekliğini zaten biliyorsunuz. Ben eksik olan parçalarımdan birkaçına daha kavuştum öyle değil mi.
    Arkadaşlarım da çok teşekkür ettiler. Öylesine doluydu ki dünkü saatlerimiz. Şükran duygularımızı zaten gözlerimiz anlatmıştır ama sözcüklere sığdırmaya çalışarak bir kez daha aktarmak istedim.

Bana taşları uyumlama ile ilgili bilgileri müsait olduğun bir vakit yollayabilir misin. Sarkacımı da uyumlamak istiyorum en önemlisi kendim uyumlanmak istiyorum bunun için gerekli olan herşeyi bana yazarsan sevinirim
    Sevgiler

Aydan TIRPAN izmir
    Arkadaslarim cok sansli, keske benimde tanisma firsatim olsaydi...siteden yazilarindan takip edebiliyorum bu da benim icin buyuk bir sans ..
    bu arada cok ozlettin kendini ..
    sevgiler actionsmile
    özlemcim,merhaba,
    ben izmir'den mehtap
    senin gibi çok özel bir insanı tanıdıgım için cok sansşıyım,ama ben yıne kırılıyorum,inciniyorum,aglıyorum haksızlıga ugruyorum sence basaramayacakmıyım?bana yardım edermısın ?öptüm
    Senin gibi bir ışığı yakından tanıdığım için çok mutlu oldum Özlemcim:)
    Mükemmel bir seminerdi..Elimdeki en değerli elması uzun zamandır kullanmıyordum..sohbetimizden sonra tekrar reiki 2 çalışmaya başladım:) Unutmamış olmak beni çok duygulandırdı inan..Bunun içinde sana ayrıca teşekkür ederim..Sevgiyle ve sevgide kal...
    Nurtanemm yazılarını okudukça yanında hissediyordum çok özledim çook seni tanımak büyük şanstı meleğim kocaman öpüyorum senii
    Z
    Seni tanımak ve dinlemek harika birşey...

Sen Bir Fenomensin SHAMANIC :)
    özlemcim...benim güzel rehberim ve ışığım...

biliyormusun eve döndüğümüzde bir müddet kızımın odasında boş boş bakındım...

içim doldu...duygulandım...

çünkü öyle güzel bir enerji bırakmışsın ki ardında...

ama biliyoruz ki o melek hep yanımızda olucak...

şimdi kızım aklına geldikçe o güzel meleği soruyor....

çünkü o güzel melek kızıma kendisinin ne kadar akıllı ne kadar yetişkin ve ne kadar özel olduğunu hissettirdi...

(bu arada akşamın sonu için tekrar üzgün olduğumu belirtmeden geçemiycem...sevincliçünkü yaşamının çoğu yılını izmirde geçirip bir türlü her haliyle yazılıp anlatılmış adresi bulamamak gerçekten utanç verici..)y789
    ewet artık tam gaz derslere başlıyorum..asıl eğitim şimdi başlıyor..
    Senden öğreneceğimiz çok şey var ...... Sanırım o bağcıkları çok sıkı bağlaman gerekecek.... Allah kolaylık versin ....... Valla ne söylesem boş duygularımı açıklayacak bir ifade yok...

Tek kelime ile olağanüstüydün....... biliyorum bunun için hi çaban yok sen zaten böyle bir insansın ..... Tıpkı kızılderili ilkelerinde bahsedildiği gibi.....

Çok şanslıyım seni tanıdığım için canım özlemim iyiki varsın ve her zaman olmalısın......

seni seviyorum

sevgiler
    SEVMEK

Saçak altına sığınmış
    göçmen kuşun
    kar tanecikleri arasında
    düşen beyaz tüyünü de
    görebilmek

İşte
    sevmek

Sunay Akın

müziğine bayıldım cok güzel insanı alıp baska yerlere götürüyor sırf dinlemek için profilini sık sık ziyaret edebilirim

canım , erken uyanma linkinde problem var uygun olduğunda bakabilirmisin? indirmeye çalışıyoruz olmadı güzelcim.

sevgiler
    kiss3
    Herkesin kendi içinde var olmasını arzu ettiği bir rehbere benziyorsun.Hani her daim güvende hissedersin,nasılsa rehberim var diye.Şahsen yüzünü cok merak ediyorum canlandırabilmek için zihnimde.sevgilerimle...
    MERHABA SHAMANIC thumbsanim
    BU ÇOK BEĞENDİĞİM ŞARKININ CD SİNİ BİLE ALDIM DİNLİYORUM.ÇOOOK TEŞEKKÜRLER CANIM..SEVGİLER..
    çok değerli yorum için teşekküüürr.956kçok mutluyum bugün Shamanic'cim.bir de sizin pozitifliğiniz daha bi iyi geliyor.sevgiler.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri