yakamoz
Reaksiyon puanı
7

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

S
    merhaba
    sayfama uğramışınız..
    iadeyi ziyarete geldimmmm özledik sizi
    sevgiyle mutlu kaly789
    Avatarın çok güzel :) Bayıldım :)

Önce hareketli bi resim olduğunu zannettim, dikkatli bakınca göz yanılması olduğunu algılayabildim ancak. Görüşürüz sonra :)
    Shamanım ben geldimm, aslında gitmemiştim hep burdaydım ama biraz kayboluşlardayım şu an yine yokum sanırım çözülmeler içinde karışığım...

Bu mumlar çok güzel mum albümüme seve okşaya ilave ettim, teşekkür ederim canısı... kiss3
    canım benim nerelerdesin diye merak ettim kuzum..

epeydir mesajlarına rastlamıyorum da forumda..

yaşamında ki her şeyin o güzel yüreğindeki gibi olmasını dilerim..

çok bekletme bizi böyle özlüyoruz şekerim.. sevincli

sevgiler...

not: sen seversin böyle yanan mumları.. sayfanda olsun istedim.. ark5
    Çok teşekkür ederim Belgin'cim bu değerli ve özel hediyeni aldım kabul ettim benden de sana kiss3...

Sevgilerimle...
    Oyyy oy

Harika tam ihtiyacım olan bir hediye canım benim çok teşekkür ederim.

Ben hediye vermeyi unutmuşum yine.

Ama sana benım için yanlızca çok değerli insanlara verebildiğim bir şeyi vermeyi istiyorum,sevgimi.

Kabul et olur mu? kiss3 kiss3
    Hoşgeldin canısı kiss3

Seninde yeni yılın kutlu olsun. 2009 yılının dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle birlikte getirmesini dilerim.

Mutlu yıllar...

Bu tılsımlı Maneki Nekoyu sana uğur getirsin diye aldım, umarım beğenersin...

Sevgilerimle...

Not : Maneki Neko hakkinda;
    Bir patisi havada, oturan ve adeta birini cagiran pozda bir kedi dusunun! Iste bu Japonya'nin en gozde uguru olan Neko'dur. Sahibine sans getiren ve kotu talihi uzaklastirir diye bilinen bu kedi tilsimina Japonlar Maneki Neko, yani Cagiran Kedi ismini takmislardir. Bu kedinin kaldirdigi patisi eger sol ise, bu, isyerine musterileri ve bereketi cagiriyor demektir. Sayet sag patisini kaldiriyor ise, bu da bulundugu eve huzur ve refahi davet ediyor demektir. Bu cagiran kedilerin beyaz renkte olanlari mutlulugu, sari olanlari ise zenginligi isaret eder. Kara kedi de saglik, sihhat cagrisinda bulunur.
    Ben geldim.

Canım çok güzel bir yıl geçirmeni diliyorum.

Sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu çok mutlu verimli bir yılın olsun.

Kendini çok özletme.

Sevgiler kiss3
    canım nerelerdesin..

ilk senin mesajınla okuduğum ve çok beğendiğim türk kahvesi şiiriyle bir grup kurdum..

sensiz kahve köşesi olmaz..
    Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Türk Kahvesi Sevenler / kahve-hane köşesi :)

nerelerdeysen çabuk gel tatlım..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri