Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• TATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM KENDİ SAYFAMDAN YAZIYORUUUUUUUUUUM CONVERSATION BÖLÜMÜNDEN CANIMM..yrl78skan67
    Sende benim sayfama hoşgeldin 2. adaşım. y789

İzmir' de tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. kiss3
    Sevgili adaşım sayfama hoşgeldin sefa getirdin..kendi sayfamdan sanırım geri mesaj yazamıyorum..Bende burdan teşekkür etmek istedimm..smiliyface
    çok çok teşekkürler çok beğendim renkleri içimi coşkuyla kaplattı.blissy.güzel tohumları ekmeye başladım bile.ttli3tender45
    sevgiler.kiss3
    teşekkür ederim sevgili arkadaşım..sevgiler
    çıkıp çıkıp gel dedin ya onun için geldim.. y789

harika bir gün geçir tatlım..
    Selamlar canım,

İade-i ziyaret için geciktim biliyorum,

Güzel yanaklarından öpüyorum,herşey gönlünce olsun..
    canım benimmm ark5

epeydir uğramamıştım.. bu gün profil ve sosyal grup akşamımdayım da sevincli
    bir de seni rahatsız edeyim dedim meleğim..

bu güzel çiçekler senin için..
    sevgiler..
    Canım benim teşekkür ederim.

Çok güzel günler ve yıllar bizleri bekliyor.

Seninde tüm sevdiklerinle,kızınla eşinle mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim canım benim.
    canım belginciiiimm....956k

yeni yılın kutlu olsuun...ailenle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni diliyorum...

sevgiler....actionsmile

Ohh harikasınız.

Çok teşekkür ederim.

Daha nice beraber kutlayacağımız yıllara.

Seneye parti yapalım bari,site noeli :)
    canım yeniyılını en içten dileklerimle kutlar nice sağlıklı mutlu başarılı bolluk ve bereketli yıllar dilerim herşey gönlünce olsun kocaman birde yeniyıl öpücüğü yolluyorum sana
    canım benim sana hediye vermemişmiyim ben .. kıyamam gülüme..

kelebek [IMG]ve böcük [IMG]getirdim güzel sayfana.. kiss3
    Merhaba Quanta.
    Sadece gruba değil her hangi bir yere de resim eklemek için öncelikle ekleyeceğin resme sağ tıklayarak en alttakı özellikler butonundan resmin url adresini alıyorsun.

foruma gelip mesaj yazı tıkladıktan sonra sarı bir kutunun içinde dağ resmi var oraya tıklıyorsun.http:/ çıkıyor önce onu sil sonra kopyaladığın linki oraya yapıştırıp tamam de.

sevgiler.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri