Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba suzzy sen sultan olmalısınsung66 Doğrusu böyle güzel bir siteyle karşılaşmak benim için çok güzel bir sürpriz oldu..Herbiriniz pırıl pırıl aydınlanırken aydınlatan mükemmel gençlersiniz..Aranızda olmak beni çok mutlu ediyor..Girdiğimden beri bu site benim vazgeçilmezim oldu şimdiden..Seminer ve sonrasında bol bol sohbet edip güzel organizasyonlar yapacağımızdan eminim.Bu konuda her türlü katkıyı kendim adına sağlamaktan mutluluk duyacağım..

Sevgiler,sevgide kal..
    merhabalar sevgili avatar...sevincli

evet nick'ini öğrenip öyle yazayım dedim...bakalım beni çıkartabilcekmisin....

gerçi seminere geliyormuşsunuz...nasıl olsa ordada tanışıcaz tekrar...s456
    ama ben yinede burdan tekrar hoşgeldin demek istedim....wave

umarım uzuuun süre güzel paylaşımlarda bulunarak bilgilerimizi pekiştiririz....

her zaman aramızda olman dileğiyle...

sevgiler...actionsmile

Merhaba...benim rehberliği bırakın bilgim bile yoktu bu siteye gelinceye dek bu yolculuk hakkında..teşekkür ederim mesajınız için.Siteyi ben de çok beğeniyorum hala tanımaya çalışıyorum sadece...
    Merhabalar:)) mükemmel bir site olmuş.Emeği geçen herkesin ellerine,yüreğine sağlık..Dün üye olduğum sitenizi tavsiye etmeye başladım bile:) İzmir seminerinde görüşmek dileğiyle..Öğrendiğime göre tüm grup genç rehberlerden oluşuyor.Bu beni ayrıca mutlu etti:) Sevgiler...
    merhabalar .. actionsmile
    sayfandan sana merhaba demek istedim.. tender45

yanımıza hoşgeldin..

yüreğindeki tüm güzelliklerin kolaylıkla gerçek olması dileklerimle..

[IMG]sevgiler..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri