belginbesir
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Dulce Pontes sevenler derneği kurucamsevinclisevinclisevinclisevinclisevincli
    partysmileydertyhpm1sung66
    Dinlemez miyim canım dinledim elbet. Hala dinlemedeyim takıldım kaldım, başa dönüyor habire y789
    sevincliTeşekkür ederimmm

Müziğimi de dinleseydin. Ben çok seviyorum beni biyerlere götürüyo bu kadının müziğiy789
    merhabalar,956k kim ısmarlıyor kahveleri bakayim bir dedim. sportif kedi severim.çok şirin.müzik çok fenaaa olmuş yahu ooow! içimi titretti güüüseeeelll buna denir.neseli56
    merhabalar belginbeşir actionsmile

ziyaretçi sayfanın güzel mesajlarla dolmasını dilerim.. ark5

evet dediğin gibi müziğin duyulmuyor..
    istersen mp3 olarak dosyacc gibi bir yere yükle müziğini sonra download linkini bana ver ben ayarlamalarını yapayım senin için..

bu şekilde malesef bulamadım sorunun nerde olduğunu...
    sevgiler..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri