çok_mutlu:)
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• canim teşekkür ederim bende elim boş gelmeyim dedin
    tatlım günün bolluk bereketle dolu dolu geçsin....
    bana göz kırptın gördüm ki:):)

canım arkadaşım benim, şirin bakışlı,tatlı dilli,melek yüzlü.
    sevgiyle kal kuzucugum,seni kocaman öptüm.hpm2
    Keske bende guzel resimler gonderebilseydim.Siteden bir ciksam bilgisayar kursuna baslicam da.Neyse ben de sana resim birakamiyorum ama kocaman opuyorum
    dünya tatlısı,mutlu mutlu "çok mutlu" günaaaaaaaydın.
    canım arkadaşım benim, günün neşe ve huzur dolsun.
    günaydın çok mutlu :) evet çokdan uyanmştım :) bugün duaya çok ihtiyacım var... sevgiyle kal canım
    Ben sana ne diyim, huzunlenmistim birden.Siteye girdim ve senin mesajinla bir anda huznum kayboldu .Canim benim Allah gonlune gore versin
    çok mutlucum tatlım benim
    beni nasıl mutlu ettin ne güzel uğur böceği teşekkür ederim
    iyi ki varsın güzeliiimm
    S
    teşekkürlerr actionsmile güneş enn güzel yüzünü bizlere göstersin blissy hepp beraber muttlu mes'ud yaşayalııımmsevincli
    anaaaaaaam kimler gelmiş kimler gelmiş. canımız gelmiş,biricik arkadasımız gelmiş yaaa. "çok mutlum" kuzum çok özlemişim seni. ne iyi ettin geldin bizleri sevindirdin. mesajını aldım ya kuzum çook şükür.
    Allaha emanet ol, seni çok çok öpüyorum.
    krzm67 cekim yasasi bizde isliyor tikir tikir.Kedimi esimin zorlamasiyla vermistim.2 sene sonra evvelsi aksam eve kedi alalim ,cocuklarda sever deyince sok oldum.Insallah herkesin dilegi gercek olur O0
    yazmak en güzel çalışmadır. Olayın/Duygunun/Durumun içine gireriz yazarken ve bitince de sakinleşiriz, farklı bir huzur ile.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri