shamanic
Reaksiyon puanı
61

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhabalar... tezahür etmenin kaybolan sırrı" başlıklı yazınızda "içsel ceonuzla anlaşın" maddesini biraz daha açabilir misiniz? teşekkürler sevgiler..
    özlem hanim sanemcenin bir mesajini okuyup ardindanda size mesaj yazinca bir isim karisikligi olmus o yüzden özür dilerim.Yani mesaj dogru kisiye yazildi isimde kücük bir karisiklik oldu.
    sanemce bu sitedeki yolculuguma ilk senin cekim yasasi notlarin ile basladim ve sonu olmayan bir yolculuga ciktigimi anladim.Her konu bir sonrakini getiriyor ve arkasi kesilmeden devam ediyor.Burasi inanilmaz bie yer ve ben ilk meyvemi aldim.Aylardir devam eden bir sikintim aynen hayal ettigim gibi halloldu.bu nasil bir mutluluk anlatamam.En bastan beri inandim,tek sorunum icimdeki kuskularla basetmekti,insan zamanla ögreniyor dogru düsünmeyi sadece sabra ihtiyaci var galiba.ben sadece tesekkür etmek istedim yol göstericiliginiz ve destekleriniz icin.hoscakalin
    S
    canım benim yaptığım her şeyin senin sevdiklerin için daima en kısa sürede hayırlar getirmesini dilerim..

sevgili berna hn. la görüştüğüm için elbette şifa çalışmaları yaptım.. çok şükür annesinin durumu gayet iyi tatlım..

yaşamında her yeni günün mutlulukları kolaylıklarla sunması dileklerimle..

sevgiler..
    sevgili shamanic
    bana annem ve diğer konularda çok yardımcı oldunuz
    sizden bir isteğim daha olacak
    eğer kabul ederseniz
    hocam(sizin tavsiye etiğiniz ) berna özcan demirin annesi yoğun bakımda dualarınızı ve şifalarınızı yollarsanız sevinirim
    sevgi ve saygılar
    merhabalar.. ( uzun bir aradan sonra :) )
    mesaj yazan tüm arkdaşlarımı sonsuz sevgimle selamlıyorum..

telkinlerin linklerini kontrol ettim.. ana linklerde aşırı yüklenmeden dolayı geçici problemler yaşayabilmekteyiz ancak alternatif linklerimiz aktif durumda..

her sayfada ana linkin altında yer alan ikinci linkten indirme işlemini sorunsuz olarak gerçekleştirebilirsiniz..

yine de bir problemle karşılaşacak olursanız konuyla ilgili yeni linkler ekleyebilirim..

her yeni günün yaşamınıza güzellikleri kolaylıkla sunması dileklerimle..

sevgiler..
    siteye üye oldum ama bahsettiğiniz telkinlerden dinleyemedim. Ordan oraya yönlendiriliyorum linkler ölmüş... Nerden indiricem yardımcı olu musunuz?
    merhaba, yazılarınızı ve çalişmalarınızı pek sevdim ve çok değerli buldum. site ile daha doğrusu sanal ortamın nimetleri ile yeni tanıştım. bu sayede sizi ve sitedeki tüm canları tanımak ve bilgilerini paylaşabilmek imkanını.. ve hatta bize herşeyi veren ve varedene sonsuz şükranlar sevgiler...
    merhaba canim öğretmenim,
    merhaba deyip herkesin huzurunda teşekkür etmeye geldim..........s456
    bana her konu da yapmış oldugun yardımlar için çok çok teşekkür ederim...her zaman yanim da oldugun için sana minnettarım... seninle tanışmama sebep olan herkese de teşekkür ediyorum. Şükürler olsunki seninle tanışma fırsatı buldum...sayfana sevgimi ve kocaman öpücüklerimi bırakıyorum.girlhaha
    slm özlem hn nasılsınız ay yuzlu guzel hanımiçimden geldi ben nurcan çolak mailiniz gelmedı yogunsun biliyorum genede araya gireyım dedım opuyorum
    sevgili özlem hanım;
    sizin yazılarınız ve insanlığa yararı olan çalışmalarınızdan öneclikle sizi kutluyorum.başarılarınızın devamını diliyorum.mutluyum sizi tanıdığım için(yazılarınızı okuyorum ve en azından hoş sesinizi duyabildim).sevgi ve ışıkla kalın..
    nerdesin be kuzum...arada bir girde şu koca forum aydınlansın...rt67

gözlerim seni arıyor...O0
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri