Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
girlhaha geldim yeni bir hayatcım özlettim sanırım kendimi biraz girlhaha artık geldim Allahın izniyle aranızdayım.Bende hepinizi çok özledim valla ark5ark5ark5
Ecem Hanım meleklerle iletişim meditasyonunu iki gecedir yapıyorum fakat çok ağlıyorum,çok etkileniyorum.gözümde canlandırabiliyorum hatta gözleriyle iletişim sağlıyorum.ağlamaktan konuşamıyorum.yoksa bende mi tuhaflık var?
sevincli canımmm benimmmm herzaman yakalrsın biliyorum
joshin kokkyu-ho:arındıran ruh nefesidir.
ellerimizi avuçlar yukarı doğru bacaklarımızın üstüne koyarız normal nefes alırız.nefes alırken bir beyaz ışık imgeleriz ve bu ışığın taç çakramızdan girip bedenimizden aşağı doğru aktığını imgeleriz.nefesimizi bırakmadan imgelediğimiz ışığın bütün bedenimizi doldurduğunu ve genişlediğini tüm negatifleri çözdüğünü hissederiz.nefesimizi verirkende imgelediğimiz ışığın bedenimizden dışarı taşarak evrene gittiğini imgeleriz y789
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.