Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
şu sıralar değiştirmeyin.gerçektende insana yaşama sevgisi uyandırıyor.boş olduğum da bilgisayar ögrenebileceğim siteleri araştırıyorum.bii yakınımdan profilimim için yardım istedim.diğer bölümler zaman için de .geliştik çe
Z
zeynep957
merhaba sayfanızda ki resim çok güzel.bakmadan geçemedim.çouklar ve çiçekler,saf masumiyet değil mi?
yeni bi hayat heyooooooooo özledim bennnnn sizleri actionsmile
uzun bi aradan sonra yine yanınızdayım bu süreçte egoyla savaşıyorduk o yüzden uzak kaldım biraz y789
ama yola dewam çünkü kendimi seviyorum egodan daha çok 12389
sizlerideeeeeeee çok sewiyoruuummm k8908
işler yoğun olduğu için son zamanlarda pek gelemiyorum. işlerin rahatlamasıyla ilgili geçirmemiz gereken bir süreç var. sonrasında yine burada olacağım smileydance
gün yoğun olsa da akşamları mutlaka girerdim foruma ama malum artık evde iki kişiyiz ve bilgisayar zeynepin odasında y789
sen nasılsın canım??
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.