shamanic
Reaksiyon puanı
61

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• sevincliepeydir okuyamamışım bu sayfayı...

geç kaldım efenim ama o güzel yüreklerinize sığınıyorum..
    sevgili;
    aysegülcümbanuhcum balkancım bluejalooncum sudurucum tibeycim tiriniticim..
    hepinize sonsuz teşekkürler canlarım benim..
    çok mutlu oldum naif mesajlarınızı görünce..

hep birlikte harikulade günleri doyasıya yaşayalım inşallah..
    kucak dolusu sevgiler..
    sevgili dost paylaşımların için kutluyor ve teşekkür ediyorum bu dinlemiş olduğum müziğe hayran oldum dinlemeye doyamıyorum kaydedip dinlemek istiyorum ama bir türlü olmadı bu müziğ bana gönderebilirsen sevinirim saygılarımla birisi882@hotmail.com eklersen sevinirim
    Sevgili shaman ekledigin muzige bayiliyoruuuuuuuuuuummm, gercekten cok guzel, özellikle dinlemek icin sayfani ziyaret ediyorum, ve dinlerken cok rahatliyorum, dinleniyorum, cok guzel hayallere daliyorum.. super bi secim...cok tesekkur ederim... sevgiler
    B
    efendim mrb kolayliklarla hasir nesir olman temennisiyle:)
    Sevgili shamanic, uzun bir süredir yazmadım daha doğrusu yazamadım son zamanlar tekrar siteye girmeye başladım.Gerçekten samimiyetimle söylüyorum sizleri özlemişim.Şu anda hemen siteye mesaj yazamıyorum çünkü ben yokken neler olmuş ona bakıyorum.Ne güzel paylaşımlar var.Bu arada bende terfi ettim.Özel bir şirkette mali işler ve personel müdürü oldum.İnan seninle tanışmayı ve sohpet etmeyi çok istiyorum.İnşaallah birgün o fırsat olur ve doya doya sohpet olur.Tekrar beni aranıza katmak isterseniz sevinirim.Sizi çok özlemişim
    sevgili shamanic, beni arkadaş listene eklediğin için çok teşekkür ederim... çok değerli ve birbirinden güzel şeyler paylaşıcağımıza ve senden çok şey öğreneceğime inanıyorum...kendimi çok kötü ve mutsuz hissettiğim bir gece, gözyaşları içinden Allahtan yardım istemiştim:)ve duam bittikten sonra bilgisayarıma oturup oyalanmak istediğimde bu siteyle karşılaştım.kimbilir ne zamandır sı kullanılanlarımda öylece duruyordu...Allah beni buraya yönlendirdi ve herşey inanılamayacak kadar olumlu bir bir değişim göstermeye başladı...öncelikle bana cevap veren Allaha sonra bu güzel sitede emeği geçen herkese teşekkürler...bu güzel değişimlerin herkesin hayatında gerçekleşmesi dilekleriyle...sevgiler:)
    [IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG]

canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. kiss3
    [IMG][IMG][IMG][IMG]
    [IMG]ne kadar güzel yüreklisiniz.. (pisi hariç y789 ) kaç gündür buraya bakamamıştım..

profillerinize de ayrıca mesaj bırakacağım ama bu günlük mazur görün sabahın 5 i ben hala uyumamışım... sevincli 2 saat sonra 24 saat olacak.. 12389

[IMG]uyku geldi bedene ne mutlu kalkıp gidene..

öpüyorum güzel ruhlarınızdan..

siz bu satırlarımı okurken hepimize günaydınlar.. [IMG]

[IMG]sevgiler..
    Shamancigim yeni yilin hayirlara vesile olsun, sana ve sevdiklerine sagluk,huzur,mutluluk,bereket,sevgi,cok cok sevgi getirmesini dilerim..
    Allah hep seninle olsun...

Sevgilerimle
    Şamancım.

Yeni yılda, eşinle birlikte, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum.956k

Nice yılları beraber kutlarsınız inş. Hatta bir küçük misafir de olur belki. Neden olmasın di mi sung66

Bu da Yeni Yıl hediyen.

canım benim yeni yılın sana sevdiklerine ve tüm evrene sağlık mutluluk huzur bolluk ve bereket getirmesini diliyorum bir tanem herşey gönlünce olsun
    shamancııım...sevincli

canım arkadaşıııımm...

yol göstericim...rehberim...meleğim...O0

yeni yılın kutlu olsun canım benim...eşinle tüm sevdiklerinle...

kalbinden geçen tüm güzelliklerin yaşamında daima yerini alması dileğiyle...

mutlu huzurlu sağlıklı bolluk ve bereketli yıllara canım benim...

sevgileeerr...

Güzel ruhlu meleğim,kalbimizden geçen dileklerin bu sene bizim ve evrenin en yüksek hayrına bizlerle buluşmasını diliyorum

Canım mutlu yıllar.diger insanları sevmeyi ve onlar için iyi seyler istemeyi bana ve tüm siteye örnek olarak ögrettigin için cok tesekkür ederim.
    blookbaskın'a geldim şamacık y789
    bensiz kalma özlersin dedim kendimi mahrum etmedim burdan bak happy6heycandan oturamıom

atakan beycim.. onurlandırdınız beni.. bu ne güzel sürpriz.. sevincli
    kahve de harika... bereketiniz bol olsun.. ark5

canım sanemce cim.. geç kaldığın bir şey yok gülüm benim.. güzel dileklerimiz her gün birbirimiz için.. ark5

çiçeğim benim görüşemedik haklısın tatlım.. bunca iletişim aletimiz var birde.. şükür forum varda illa sesimizi duyuruyoruz birbirimize.. ark5
    [IMG][IMG][IMG][IMG]
    hepiniz beni çok mutlu ediyorsunuz..
    dilerim tüm yaşamınız sizi mutlu edecek huzurlu insanlarla dolar..

[IMG]kucak dolusu sevgiler.. kiss3
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri