A
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Şirinem nasılmış bakalım? Bol ışıklı ve aydınlık günler dilerim. :)
    ben birisine dua vericektim.. ve aradan uzun bir zaman geçti hazır aklıma gelmişken söyleyim dedim. senmiydin yoksa acemisirine
    hmm sanırım deli dolu derken neyi kastediyorsun demek daha doğru olurdu :) Teşekkür ederim.
    bunca yıl duygularımı saklayarak yaşadım ve risk almaktan çekindiğimi farkettim. Hayatımda bir risk almaya karar verdim. O risk duygularımı o anda hissettiğim şeyleri açık açık söylemekti. Bu seçim aynı zamanda kişiliğimi ele verecek yüzümdeki maskeyi düşürecek ve en önemlisi kendim olmamı sağlayacak ve öylede olmaya devam ediyor. Bu yüzden de benim deli dolu biri olduğumu düşündüğünüzü düşünüyorum. Farklı olmayı her zaman istemişimdir. Sıradanlık bana göre değil. İyiki varsın blissy
    yaptığın jest için sana sonsuzz teşekkür ederim. Çok iyisin ve iyiki varsın Sevgiyle Kal :)
    04.10.2012 Perşembe günü saat 23.00 de şifa çemberi, özsevgi çalışmasına katılır mısın?
    sağol acemişirine sen nasılsın.. ben tatile çıktım mutluyum.. biraz yandım şua acısını çekiyorum.. hissediyorum iyiyim stressten uzaklaştım.. küçük bir kız çocuğu gibiyim.. sağol öpüyorum yanaklarından
    Hayırlı olsun canım:)) Tarihi değiştirdikten sonra çalışma için hiçbir sakıncası yok:))Bende çok heyecanlıyım facede yaptığım kişileri tanımıyordum.Sizle çalışmak muhteşem olacak:))
    Canım benim çok teşekkür ederim.Bu çalışmayı Özlem hanım geçen hafta yaptırmıştı facede çok hoşuma gitti bence forumda paylaşayım dedim:))Bu arada tarihi değiştirmeyi unutmuşum.Okurken tarihi değiştirirseniz çok sevinirim:)) Çalışma hepimize şifa olsun inşallah:))Sevgiyle kucaklıyorum
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri